Neata! Cum se sterge contul de chatango? Funda
cand apare rpes 2014 pentru pc ca ma apuca toti nervi. FUNDA
La jocul angry birds epic, cand vreau sa imi fac un account rovio, dupa ce imi bag data nasterii si dau register, imi spune "Sorry, we could not create your account". Ce fac gresit?
Am o intrebare cum poti face gems pe ourworld? :) Vreau toate metodele! :) Si cand instalez bara ourworld nu imi apare deloc! :( o instalez si nimic! :( Va rog raspundeti repede!
Cine imi poate da niste jocuri cool pentru 32 -bit?
In Skyrim am o casa complet decorata in Whiterun si vreau sa fac storyline-ul Stormcloack. Stiu ca o sa invadam Whiterun si de asta vreau sa va intreb daca imi voi pastra casa.
Stie cineva un server privat de metin2 care sa indeplineasca urmatoarele conditii?: 1.sa aiba activ eventul cu cufere clar de luna 2.sa aiba active costume 3.rata sa fie minim 100, pvm si/sau pvp ...? (mai mult)
Am luat un button data setup de fifa 14 pentru fifa world si imi merg bine A, S, D dar sprintul e pe SPACE si sa schimb jucatorul e pe SHIFT, cum pot sa le pun sprint pe E si schimba pe Q....? (mai mult)
am o problema cu telefonul meu, Samsung Galaxy s4 aseara aveam bateria 49% iar dimineata cand m- am trezit telefonul ere oprit si mai avea doar 2% baterie.Ce are? Ajutati- ma! Dau funda pentru...? (mai mult)
Imi puteti spune de ce dupa un meci de LOL (League Of Legends) imi apare la PI (Puncte de Influenta) boost de PI(neactivat) cu un nr de puncte(acelasi nr ca punctele ce le primesc dupa joc)....? (mai mult)
Sti de unde pot descarca outlast true blood free ps:nu mai vrea sa dorm noaptea asta :) dau funda si vot :*
Am zis sa filmez cu bandicam ca mnah, cum sunt eu mai lenes imi e lene sa stau sa randez. Bandicam- ul randeaza automat. Singura problema este ca atunci cand te uiti la video pare ca si cum s- ar fi miscat...? (mai mult)
Salut.Am windows xp,versiune 2002, Processor 3400+, 1. 81GHz, 1.00 GO din RAM. Cu acest pc pot avea in el gta 5 sau cel mai bun nfs. Daca da, da-ti-mi niste site-uri de unde le pot lua.
Dau pagina de facebook cu 100 likeuri pe un cont de un joc orice...
As vrea niste sugestii de Programe de filmat jocuri(gen minecraft) si niste modele de casti pana in150 de lei!
Salut, Am gasit un server care are cs Propriu, Cs este Bestial, dar si sv. Merita vazut, Daca va place lasati un com
Stiti ceva jocuri actiune/shooter/aventura 2010-2013? Dau funda sa fie cat mai multe(10-15)
Mi- am descarcat metin2 ro si a mers perfect la inceput dupa aia cand intram in joc scriam contul... si cand se incarca se incarca pana la maxim si peurma ma dadea iar de unde sa scriu contul il...? (mai mult)
Cum fac controalele la fifa world ca la fifa 07? FUNDA REPEDE.
Am reinstalat windowsu recent si de atunci imi da blue screen.Joc un joc o perioda de timp apoi se restarteaza stie cineva ce poate avea?
Stie cineva cum fac tier 2 pe voida la jade dinasty?
Cine ştie jocuri gen Throne Rush pe FB?
Imi puteti spune cele mai bune jocuri pe care as putea sa le joc? Am Intel CPU B960 2.20GzH 2GB RAM si Intel HD Graphics Family 786 mb video card.
Stie cineva care joaca perfect world international cat GB imi mananca din internet cand il descarc de pe arc? ....doar cat net imi manaca nu ce marime are el in total!(mai multe raspunsurii)...? (mai mult)
credeti ca o sa imi mearga bine battlefield 4 pe un laptop HP Windows 7 64x Processor: Intel(r) Core TM i5 3230M cpu @ 2. 50ghz Ram: 8 placa video: hd graphics 4000 Funda
As vrea sa-mi spuneti si mie un mt2 pvp cu beta sau cu evolutii speciale dar daca nu este unul cu rate 1000 cu evolutii super calumea dar dati si site functionabil va rog mult Ms! :D
Jucatori de metin2 am o rugaminte la voi. Daca aveti 1 fishbot functionabil va rog sa mi- l dati si mie. Am incercat cateva de pe net dar nu au functionat.Singurul care a mers a fost M2Bob ...? (mai mult)
Hei TPU, as vrea un film asemanator cu zathura sau jumanji.Important este sa contina un joc care face tot felul de sf-uri
Buna TPU. Am un PC, 4GB- ram, procesor Intel Dual Core 2, 4GHZ, placa video ATI Radeon HD 5450 1GB ddr 3, 64 bit, 500GB Hard Disk, si as vrea sa va intreb de ce imi sacadeaza jocurile la rezolutii...? (mai mult)
Puteti sa imi souneti niste jocuri de strategie sau niste jocuri faine. Celui care spune cele mai multe jocuri ii dau funda
E cineva care joaca s4 League? Stii sa s-a transferat de la alaplaya la aeriagames, stiti cumva daca se mai pot recupera conturile? sau s-au pierdut toate?
Am si eu o intrebare. Pe ce laptop la un pret de 2000-2100 lei ar merge fifa 13
Pentru o placa video de 2GB DDR3, 128 biti si un procesor de 3, 2 GHz, este necesara o sursa mai mare de 450w? FUNDA!
Eu mi- am luat 3 animăluţe webkinz acum vreo 2 ani. Ăăă...am un cod deluxe şi nu ştiu unde trebuie să- l pun. Vă rog ajutaţi- mă şi nu mă judecaţi că sunt proastă şi nu ştiu mai nimic...? (mai mult)
vreau sa- mi fac un canal pe youtube.Am un xbox 360 doar ca am vazut unii gameri ca filmeaza jocuri direct pe xbox 360. Doar ca nu stiu cu ce filmeaza.Cu o camera de filmat, cu un program...? (mai mult)
Sall..TPU. De ce imi da de fiecare data cand intru pe samp crash? Intru pe samp bag parola si imi da codurile alea cu warning mai stau ce mai stau imi mai apare o data acele coduri si dupa cateva minute...? (mai mult)
Salutare stiti cumva vreun joc Racing sa mearg la pc- ul meu: - Ram:1.5GB - Procesor Intel Dual- Core 3. 0Ghz - Placa video Nvidia Gforce Dar as vrea sa nu fie :[Need For Speed MW, Carbon,...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste jocuri PC ca de minecraft m- am cam plictisit. Sistem: Procesor:Intel Dual Core de 3. 20GHz RAM:2GB Placa Video: Nvidia de 520 MB Windows 7 32...? (mai mult)
Am problema cu CS- ul. Deci imi pune setarile la video pe Software si se vede tot aiurea. Peretii de pe harti parca ar fi din Minecraft si mereu ma lasa cu arma pe mana stanga. Cum as putea face...? (mai mult)
Cum sa instalez jocul Portal Prelude rapid si fara virusi?
Salutt! Mi am descarcat de curand, Metin2Fun si cand vreau sa intru pe joc se incarca, dau pe "Incepe Jocul" si imi spune "Programul nu a putut fi executat corect" Ce trebuie sa fac? !
Hei tupu, pentru cei care joaca league of legends, cum vi se pare ca e mai bune, cu umbre sau fara :) funditá :D
Ce win. Vista ar duce cam toate jocurile?
Cum salvez jocurile de pe GTA3 pe Android?
Dati-mi un link de unde pot descarca CS (counter strike), FARA SA AIBA VIRUSI! Dau funda
imi spuneti va rog niste jocuri pentru 1G ram si placa video de 512M rami dau funda pentru cel mai marfa joc
am si eu o problema de fiecare data cand intru in euro truck simulator 2 imi apare :Euro truck simulator 2 has stopped working.A problem caused the program to stop working correctly. Windows ...? (mai mult)
Care stie un cheat pentru SAMP, sa ai mai multi bani pe sv blue.bugged.ro, ceva de fish. Vreau si eu un link de unde pot sa-l descarc sau macar cum se numeste programul. Ms mult funda!
in sims 3 am instalt ambitons si am un oras nou si vreau cu familia pe care am creat- o deja sa ma mut in celalalt oras, intainte puteam cu telefonul sa ma mut in alt oras dar acum nu mai merge...? (mai mult)
Cum pot sa-mi fac propria liga de fotbal in fifa 09? Dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
Mat3i234 întreabă:
Lucia570 întreabă:
6Zorga6Vox6 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!