Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 16 Septembrie 2025 sunt:
Ce este un hard Roleplay intr-un joc?
Buna! Daca am 4 euro pe steam s-ar putea sa cumpar un skin pe csgo sau o cutie cu acei bani din portofelul steam?
Salut. Joc ets 2 și mi am cumpărat toate garajele+ toate camioanele cu extindere + 2 și am majoritatea șoferilor va dați seama că la atâtea camioane am luat sa fie destul de egal nr de camioane,...? (mai mult)
Am o intrebare, vi s-a intamplat vreodata sa fiti hackuiti sau scamuiti pe jocul adopt me de pe Roblox si de pe alte platforme si sa vi se fure si obiectele rare? (Dau funda)
Salut TPU. Eu sunt gamer înrăit, gen rup jocurile video câteva ore zilnic pe laptop și m- am gândit să îmi iau un controller că să îmi fie mai ușor să manevrez unele jocuri, cum ar fi de ...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare: de câteva luni, nu mai pot instala nimic din magazinul play. Este actualizat, am destula memorie, dar când apăs pe, , instalează" apare doar, , in așteptare " și rămâne ...? (mai mult)
Ce este un hard Roleplay?
Salut TPU, Nu mi se instaleaza ryzen master :) Folosesc MSI afterburner, CPU / GPU temp :). Cum fac sa mearga ryzen master? :) apas de 2 ori, se deschide, cere admin apoi ii dau ok ca la cateva secunde...? (mai mult)
Salut, TPU vreau sa imi spuneti daca componentele se potrivesc între ele și dacă mai trebuie să adaug ceva, multumesc https://www.emag.ro/favorites/hash/5364672c-7980-4e53-97aa-aaf64c8edf74
Salut, de 2 zile ma tot chinui cu o eroare de la Windows. Am vrut sa reinstalez windows- ul si la final când se încarca imi da o eroare [0x8007025D] dacă ma poate ajuta cineva a- și rămâne dator!...? (mai mult)
M- am dus la un domn la serice de reparatii si a zis ca e perfect in regula, altul a zis ca trebuie curatat in interior dar a vazut doar ca era praf pe laptop nesters fara sa se uite la altceva, cel ce...? (mai mult)
Salutare,știe cineva cum pot conecta un MacBookPro, A1278, model mai vechi,cred 2011, la un televizor nonsmart cu hdmi, ca și monitor
Am o mica problema cu Cs 2 Am pus din greseala bind pentru consola pe click stanga)))) si acum nu mai pot folosi click ul pentru nimic si nu mai am acces nici la consola Am incercat sa reinstalez jocu...? (mai mult)
Hey TPU! Deci, vreau sa îmi iau minecraft premium dar momentan am legacy launcher, merge sa le am pe amândouă și sa întru când vreau pe care vreau? Prietenul meu mi- a spus ca tl legacy poate...? (mai mult)
Cum imi dau seama daca placa mea integrata este in chipestul de la placa de baza sau in chipsetul de la procesor?
Hey TPU! Știe cineva dacă pot avea instalat minecraft premium și legacy launcher pe aelasi pc în același timp și sa pot juca pe care vreau când vreau fără vreo problema?
Buna! Am primit un link: https://rb.gy/rulfu cu mesajul:, , Deoarece adresa de livrare nu este clara, pachetul dvs. nu este livrat, Va rugam sa va actualizati adresa, , scris fix asa, cu V mare la,...? (mai mult)
Hey TPU! Deci eu și prietenul meu vrem mimecraft premium dar mie mi- a venit idea asta: Dacă doar unul din noi ar cumpara minecraftul și ne am da contul la celalalt ar merge sa ne schimbam numele ...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o problema, trebuie sa primesc un gift card de la eMAG, eram curios daca ti se poate afla locatia prin intermediul lui. Am intrebat si un amic si ChatGBT ul si ambi, au spus ca...? (mai mult)
Cum descarc legal emulator? aveti idee cu ce m- ar putea ajuta un blue ray film daca nu am 4k la laptop, nu- mi merge ca as vrea sa vad cu o calitate mult mai buna si 3. am laptop Asus la 2800 lei, ...? (mai mult)
Youtube iti plateste vizionarile de la videoclipuri indiferent de din ce tara sunt? Adica de exemplu daca am un canal de Youtube si unii din alte tarii se uita la videoclipuri Youtube imi plateste si pe...? (mai mult)
Cam cat ar costa sa schimb termoconductoarele de la playstation 3? oare gasesc in orasul meu Targu Jiu? am gasit numai de ps4 si ps5.
Daca scot zgomot termiconductoarele de la playstation 3 si te joci pe ea asa cam 3-4 saptamani exista riscul sa ti se duca de tot?
E legal sa ai modat playstation3? Cica ar fi ilegal sa iei unele jocuri, eu am dat comanda pe olx, pai eu nu am avut niciodata de unde spanac sa stiu daca e legal sau nu?
De ce ma baga greu in ragemp? gta v
Salut Recent am făcut rost de un r7 370 nitro de 4 GB, i am făcut mentenanță la placa că nu arăta prea bine A fost achiziționata second- hand, și am primit doar filmare cu ea funcționând,...? (mai mult)
Daca iei playstation fara jocuri, poti descarca jocuri pe el pe gratis? Raw vs smackdown, mortal kombat din 2006? La ps 3 si 2 ma refer sau 4.
Daca iau prin curierat cum stiu daca jocurile sau ps 3 sunt bune?
Se joaca careva wrestling online sau mortal kombat?
In ce gta sunt rechini doar in 5? In san andreas? Si 2, ziceti-mi si mi un joc cu dinozauri sa vanezi.
Am un Acer nitro 5 cand vreau sa instalez windows 10 ajung la partitii si nu imi arata nimic. Stiu ca trebuie sa bag un driver, dar cand caut pe siteul de la Acer sunt mai multe, stie cineva care este...? (mai mult)
Are careva jocuri pentru ps3? De unde as putea sa cumpar? M-ar interesa mortal kombat lord of the rings, star wars si raw vs smcakdown.
Am luat acum ceva timp jocul "The evil Within", direct din PS Store pe PS4, dar îmi merge intr- un lag foarte mare. Ce e drept, am consola de ca- ti va ani, și nu am curatat- o niciodată, dar alte...? (mai mult)
Salut, credeți ca merita cumparat un PC cu i5 13500 rtx 3070 16gb ram la 6.000 de lei?
Am descarcat friday 13th cu jason, imi merge intrerupt, l- am luat de pe steam, am amd radeon vega 8graphics 5070mb 2033 mb display shared memory 3045, de ce nu imi merge? Are doar 5gb jocul eu am...? (mai mult)
Deci eu mi- am luat wwe 2k17 si imi merge jocul doar daca tin laptopul la incarcat cu bateria 100%, altfel merge intrerupt, e posibil sa- mi cauzez probleme la placa video? si 2. wwe 2k15 mi- a mers ...? (mai mult)
Salut. Stiti cumva de unde pot achizitiona un Speedblack Pro steering wheel support din tara? Numai in strainatate gasesc
Ati trait si voi aproape toata copilaria cu un HDD si ati fost nevoiti sa faceti trecerea la SSD? Am trait toata viata mea cu un HDD in unitatea mea PC si obisnuiam sa ma duc sa beau un pahar de apa cat...? (mai mult)
Vreau sa cumpar CSGO prime si pot plati doar SMS, cunoasteti vreaun site? Inainte se putea plati pe G2A, acum am observat ca nu se mai poate. Sau un site de unde pot lua Steam Wallet.
Salut. Ați putea sa îmi faceți o poveste IC pentru fivem de minim 100 de cuvinte, va rog frumos cu numele Gabi? Dar sa nu fie una de groaza, dacă se poate sa fie una cu acțiune.
Salut TPU, de ce imi intra foarte greu in ragemp? (10-15min) in joc nu am pb cu fps
Ce laptop de gaming imi recomandati pana in 4000 lei?
Un ps4 la 400lei 600 lei credeti ca e bun? Sar un ps3 cu cat sa-l iau?
Îmi poate recomanda și mie piese pentru un pc de gaming între 5000-6000 de lei? Cu carcasa placa video și ce mai trebuie
Un ps3 sa - l cumpar la 100 lei sau 200lei poate fi bun? La ce pret gasesc unul de calitate? Si aveti idee joc ca mortal kombat deadline sau cel din 2006 erau numai pe ps2, daca nu mai exista ps 2 ce ...? (mai mult)
Cum pot adauga prieteni pe Steam gratis?
Salut, dacă mai joacă cineva gothic 3, mă poate ajuta și pe mine să-l fac in limba romana? Am incercat la ei pe site dar nu mai merge linkul și din alta parte n-am găsit, dau fundă:(
Salut! Oare mai merita xbox 360 in 2023? As vrea sa cumpar o consola sh dar nu stiu daca inca mai merg jocurile bine pe ea:)) este si din cauza bugetului dar eu sunt o persoana simpla si o vreau sa ma...? (mai mult)
Hei TPU! Deci, am un mouse vechi de vreo 2- 3 ani care mergea perfect dar de ceva timp, o săptămână sau doua îmi scrie când îl conectez usb nerecunoscut și dacă schimb portul sau dacă îl ...? (mai mult)
Care sunteți jucători de Forge of Empires pe-aici? :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
snelu întreabă:
9PM întreabă:
Wordofthat999999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!