TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 5845
  • 5846
  • 5847
  • 5848
  • 5849
AndruCraZyExTraa
în 11 Noiembrie 2012 | AndruCraZyExTraa întreabă:

De ce la gta Bucuresti imi zice sa bag vorbis.dll cand il am bagat in gta Bucuresti?

3
Răspunde Raportează
280Monica280
în 11 Noiembrie 2012 | 280Monica280 întreabă:

Daţi-mi sugestii pentru jocurile pe care le pot juca în timpul liber.

11
Răspunde Raportează
catalino200
în 11 Noiembrie 2012 | catalino200 întreabă:

Joc metin2ro si am multihack- ul m2bob.Cum sa folosesc fish- ul sa prind mai bine, ma refer la fishdelay si botdelay.Dar shopbot? Ce pot face cu acest shop bot? Imi pare interesant acel farmbot,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
vLaDaNu
în 11 Noiembrie 2012 | vLaDaNu întreabă:

M- am apucat de 4 zile un metin (Metin2Dreams) e foarte belea dar a fost ox aseara si nu ca castigat nimeni cum sa fac sa castig un sfert din intrebari sunt altfel si o iau pe bajbaite :D daca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cristi97_6330
în 11 Noiembrie 2012 | cristi97_6330 întreabă:

Cine vrea sa castige un iphone 5 sa intre pe siteul asta si trebuie sa faci 100 de puncte si castigi un iphone 5 daca te inscri primesti 23 de puncte http://www.iphone5contest.info

2
Răspunde Raportează
UnBaiatPeNumesergiu
în 11 Noiembrie 2012 | UnBaiatPeNumesergiu întreabă:

Sall TPU, eu si prietenul meu suntem pasionati de minecrafr si jucam pe serverul arth.....as vrea sa stiu cum putem sa vorbim prin casti? Dau funda!

1
Răspunde Raportează
Aleeeecs
în 11 Noiembrie 2012 | Aleeeecs întreabă:

Cine stie cum se face scrisul roz deschis pe lady popular, dar roz deschis nu cel obisnuit! Ca am vazut la celelalte fete ca au roz mai spre alb si nu stiu cum il fac! Raspuns rapid va rog! dau...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
IovanIulian
în 11 Noiembrie 2012 | IovanIulian întreabă:

Am nevoie de vecini la Barn Buddy pe facebook...:)cine se ofera?:D

1
Răspunde Raportează
aladeieri
în 11 Noiembrie 2012 | aladeieri întreabă:

Ma joc Metin2 si am o nelamurire in legatura cu Switch bot pe unele Metine a mers dar pe Metin2 Severin nu merge.Deci ma lasa sa intru in joc cu Switchbot imi fac setarile la bonusuri cum as...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Noiembrie 2012 |

De curand am inceput sa joc nfs underground 2, am facut vreo 15 % si nu imi mai apar misiuni :| am facut misiunile si pentru SUV. am ultima masina din shop hyundai tiburon cu visual rating 0.84, si ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RaVuL
în 11 Noiembrie 2012 | RaVuL întreabă:

Pentru jucatorii GTA 4! Am ajuns la misiunea Late Chekout si nu pot sa trec! Dupa ce ii omor pe toti si cobor jos de pe cladire cu ala de spalat geamuri politia tot ma cauta m- am dus si in alte orase ...? (mai mult)

0
Andreas757
în 11 Noiembrie 2012 | Andreas757 întreabă:

Salut cum se numeste programu asta de jocuri costumu din videoclip este de la assassin creed III http://www.youtube.com/watch?v=O5aECl62rJM

0
comico
în 11 Noiembrie 2012 | comico întreabă:

MIam l-oat un joc EL Matador. merge perfect cand dupa ce mor se incarca si cad zice sa dau clic se bolceaza dar prima data ininte sa mor merge perfect! Funda!

0
Sniired
în 11 Noiembrie 2012 | Sniired întreabă:

Poate cineva sa imi zica parola de la FIFA 13 full asara l-am luat si nu ma pot juca ca imi cere parola cel mai rapid raspuns dau funda!

1
Răspunde Raportează
PeReXrr
în 11 Noiembrie 2012 | PeReXrr întreabă:

Cu ce te ajuta un steam la cs 1.6? funda!

1
Răspunde Raportează
carmaw
în 11 Noiembrie 2012 | carmaw întreabă:

Mi am uitat parola de la calculatorul vechi(deci nu l pot deschide....am Windox 6 parca pe el...ce fac il arunc sau imi dati o idee? multumesc

2
Răspunde Raportează
superpopular
în 11 Noiembrie 2012 | superpopular întreabă:

Buna,TPU! Puteti sa-mi spuneti un joc de aventura sau unul de crearea unui oras, dar sa nu fie online?

6
Răspunde Raportează
Forev3rAlone
în 11 Noiembrie 2012 | Forev3rAlone întreabă:

Mai Joaca cineva Howrse? :))

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Noiembrie 2012 |

Pentru expertii in Nintendo ds:Vreau sa imi iau un card r4(pe care pui jocuri si te joci pe ds).Am cateva nelamuriri: 1:Am nevoie de altceva, pe langa card ca jocurile sa functioneze? 2:Conteaza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
selenahermy
în 11 Noiembrie 2012 | selenahermy întreabă:

De unde as putea cumpara jocul "My riding stables 2 a life for the horses" in Brasov? Nu am incredere in internet, asa ca nu cumpar de pe net. Credeti ca se gaseste la Media Galaxy sau undeva? Cam cat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
KirisakiHimea
în 11 Noiembrie 2012 | KirisakiHimea întreabă:

Buna cine are cont pe Finelist puteti sa-mi dati si mie invitatie la mailul andreea. welter@yahoo.com? Dau funda si vot.

0
SoRyNzZz
în 11 Noiembrie 2012 | SoRyNzZz întreabă:

Ce jocuri imi merg daca am Intel Celeron 2. 80GHz placa video Nvidida gForce 5200 64Mb Si 1 Gb Ram? Orice tip:D

1
Răspunde Raportează
ToySolider
în 11 Noiembrie 2012 | ToySolider întreabă:

As vrea o lista cu jocuri pc shooter..cu pixel shader 1.4...

0
Dinamo12
în 11 Noiembrie 2012 | Dinamo12 întreabă:

se poate anula / dezactiva un cont liga.prosport?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Noiembrie 2012 |

Buna vine imi poate spune cand apare GTA 5? Si niste jocuri frumoase da sa nu fie nfs sau cu tiruri sa fie ca si test drive ultimate 2 Funada!

3
Răspunde Raportează
Arsenaldota
în 11 Noiembrie 2012 | Arsenaldota întreabă:

Acum cativa ani, am gasit un joc, mi- a placut dar acum incerc sa- l caut si nu- l gasesc era ceva gen: Puteai alege un castel si sa te faci bun sau rau, iti faceai o echipa de vreo 4 oameni...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
cυρcαкє
în 11 Noiembrie 2012 | cυρcαкє întreabă:

:) Am si eu o intrebare in legatura cu Sims 3. Vreau sa downloadez haine, accesorii, frizuri de pe site- ul http://www.thesimsresource.com/. Problema este ca nu stiu cum sa le downloadez, adica...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
argento21
în 11 Noiembrie 2012 | argento21 întreabă:

Stie cineva vreun fishbot pentru metin 2(care sa nu aiba virusi de aia care se baga in svchost)functionabil.Va rog eu fara virusi!

2
Răspunde Raportează
schindlerww
în 11 Noiembrie 2012 | schindlerww întreabă:

Stiti ca era jocul acela, Hercules, cand eram mici. Incerc sa trec de level 3 (centaurul), dar nu imi mai aduc aminte cum sa dau pumnul foarte tare. Daca isi aduce aminte cineva, va rog. Merci...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
patolucyan21
în 11 Noiembrie 2012 | patolucyan21 întreabă:

Am 3 intrebari legate de jocuri pe pc. Cand mi- am luat calculatorul aveam un joc shooter. La inceput ieseai dintr- o pestera si impuscai inamici aflati pe o chestie mare neagra. Daca puteti sa- mi spuneti...? (mai mult)

0
StReEtDaNcEaNa
în 11 Noiembrie 2012 | StReEtDaNcEaNa întreabă:

de ce nu mai merge metin2 lunaris? ca de dimineata am intrat si de atunci nu merge.De ce?

5
Răspunde Raportează
NeBuNaTiCuL12
în 11 Noiembrie 2012 | NeBuNaTiCuL12 întreabă:

azi am instalat jocul Ed Edd n Eddy The Mis Edventures si am facut tot ce trebuia dar cand vreau sa intru in joc imi da eroarea asta: System hardware is incompatible with minimum requirements ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
artemiX
în 11 Noiembrie 2012 | artemiX întreabă:

FUNDA SI VOT! Cine stie un server de metin2 care sa aiba rata mare la bani drop si sa nu esueze obiectele sa ai multi bani si sa fie de crescut nu pvp si altele!?

2
Răspunde Raportează
Azazello132
în 11 Noiembrie 2012 | Azazello132 întreabă:

Poate sa imi zica cineva un server gen Metin2Mage sau ValMondial. Multumesc. Funda pentru cel mai frumos sv

0
SeRjJoo
în 11 Noiembrie 2012 | SeRjJoo întreabă:

Ma ajutati si pe mine sa fac un server de metin? Sau sa- mi dati un server 80% pvp cu rate 1000% arme de 65 in shop va rog deja m- am plictisit sa tot ma joc niste servere de metin care chiar nu- mi plac...Dau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
boNNeR
în 11 Noiembrie 2012 | boNNeR întreabă:

am oo intrebare am un sv de cs si as dori sa fac cumva cand intra un admin sa ii scrie ceva in genu in chat exemplu :*[OwNeR]* Numele adminului : si ce scrie el ..cine ma poate ajuta sa fac ...? (mai mult)

0
GaByScream
în 11 Noiembrie 2012 | GaByScream întreabă:

Am si eu o problema.Joc COD4MW online si joc pe in server de ceva timp... Azi dimineata am intrat si m- a dat afara(ping prea mare) Am incercat SpeedTest(pentru net) si scrie ca am ping 56 mersi. ...? (mai mult)

0
ToySolider
în 11 Noiembrie 2012 | ToySolider întreabă:

Heii TPU!:) imi puteti da un trainer pentru Sins of solar empire:rebellion v1.04. Am nevoie urgent va rog ::)

1
Răspunde Raportează
ionut1alexandru
în 11 Noiembrie 2012 | ionut1alexandru întreabă:

Vreau si eu niste coduri de cs(source) mai ales pentru viteza si headshot, dar sa nu aiba virusi

0
FR3SH
în 11 Noiembrie 2012 | FR3SH întreabă:

Salut, Pentru cei care nu stiau Marti 13 Noiembrie 2012 se va deschide noul server cu numarul 13 pe Metin2Ro Trianguli!

0
ParadoxRO
în 11 Noiembrie 2012 | ParadoxRO întreabă:

Cei care jucati Fifa07 cu fisier2012 bagati id-ul asta, lord.fifa07 va astept

0
prototype2
în 11 Noiembrie 2012 | prototype2 întreabă:

Imi puteti spune niste jocuri gen medal of honor, call of duty?

3
Răspunde Raportează
c0ton
în 11 Noiembrie 2012 | c0ton întreabă:

Cat costa Half Life 2 nu Orange Box dora Half life 2 daca imi aratati si site si imi ziceti corect

6
Răspunde Raportează
EncoreFTW34
în 11 Noiembrie 2012 | EncoreFTW34 întreabă:

Salutare TPU ziceti-mi si mie niste jocuri pentru PC de groaza in afara de fear 3 2 si 1 orice fel de joc doar sa fie de groaza fiindca vreau sa sperii pe un coleg care vine pe la mine

2
Răspunde Raportează
VOLVO4LIFE
în 11 Noiembrie 2012 | VOLVO4LIFE întreabă:

a aparut halo 4 pentru XBOX si ma intrebam daca pot sa il joc pe pc. Exista vreun emulator sau un program cu care il pot juca pe pc?

1
Răspunde Raportează
Chira_Daniel_1995
în 11 Noiembrie 2012 | Chira_Daniel_1995 întreabă:

Care imi da si mie un cont de lv 30-35... poate chiar si 25. va rog frumos am mare nevoie:D

4
Răspunde Raportează
sensei00sora
în 11 Noiembrie 2012 | sensei00sora întreabă:

Stie cineva cum se numea jocul acela in care trebuia sa salvezi o printesa? Drept caractere aveai cavaler, fata, pantera si bestie. Trebuia sa te lupti cu schelete prin tot felul de locatii, ca desert,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Denisutss
în 11 Noiembrie 2012 | Denisutss întreabă:

TPU. Am o placa de baza Asrock si am 2 sloturi pentru memorie ( RAM ) Eu am o placuta de 2 gb ram ddr2 si as vrea sa stiu daca merge sa pun inca o placuta de 4 gb ram ddr 3. Multumesc.

1
Răspunde Raportează
vlad20002
în 11 Noiembrie 2012 | vlad20002 întreabă:

Mai exista warrock?

2
Răspunde Raportează
Skypee
în 11 Noiembrie 2012 | Skypee întreabă:

Sall all, cine stie daca a aparut jocul pe PC The Last of US si de unde il descarc.

3
Răspunde Raportează
  • 5845
  • 5846
  • 5847
  • 5848
  • 5849
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 31 Decembrie

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 20 ore

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă acum 23 ore

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am observat că în ziua de azi, AI- urile astea noi, gen Gemini 3, sunt super inteligente, dar sistemul le obligă să se ascundă. Adică trebuie să se prefacă, să scrie cu greșeli, să aștepte...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.645
  • Întrebări: 3.954.675
  • Răspunsuri: 17.665.339
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
A walk to remember

A walk to remember

Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.885 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.116 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.403 Conversaţii