De ce la gta Bucuresti imi zice sa bag vorbis.dll cand il am bagat in gta Bucuresti?
Daţi-mi sugestii pentru jocurile pe care le pot juca în timpul liber.
Joc metin2ro si am multihack- ul m2bob.Cum sa folosesc fish- ul sa prind mai bine, ma refer la fishdelay si botdelay.Dar shopbot? Ce pot face cu acest shop bot? Imi pare interesant acel farmbot,...? (mai mult)
M- am apucat de 4 zile un metin (Metin2Dreams) e foarte belea dar a fost ox aseara si nu ca castigat nimeni cum sa fac sa castig un sfert din intrebari sunt altfel si o iau pe bajbaite :D daca...? (mai mult)
Cine vrea sa castige un iphone 5 sa intre pe siteul asta si trebuie sa faci 100 de puncte si castigi un iphone 5 daca te inscri primesti 23 de puncte http://www.iphone5contest.info
Sall TPU, eu si prietenul meu suntem pasionati de minecrafr si jucam pe serverul arth.....as vrea sa stiu cum putem sa vorbim prin casti? Dau funda!
Cine stie cum se face scrisul roz deschis pe lady popular, dar roz deschis nu cel obisnuit! Ca am vazut la celelalte fete ca au roz mai spre alb si nu stiu cum il fac! Raspuns rapid va rog! dau...? (mai mult)
Am nevoie de vecini la Barn Buddy pe facebook...:)cine se ofera?:D
Ma joc Metin2 si am o nelamurire in legatura cu Switch bot pe unele Metine a mers dar pe Metin2 Severin nu merge.Deci ma lasa sa intru in joc cu Switchbot imi fac setarile la bonusuri cum as...? (mai mult)
De curand am inceput sa joc nfs underground 2, am facut vreo 15 % si nu imi mai apar misiuni :| am facut misiunile si pentru SUV. am ultima masina din shop hyundai tiburon cu visual rating 0.84, si ...? (mai mult)
Pentru jucatorii GTA 4! Am ajuns la misiunea Late Chekout si nu pot sa trec! Dupa ce ii omor pe toti si cobor jos de pe cladire cu ala de spalat geamuri politia tot ma cauta m- am dus si in alte orase ...? (mai mult)
Salut cum se numeste programu asta de jocuri costumu din videoclip este de la assassin creed III http://www.youtube.com/watch?v=O5aECl62rJM
MIam l-oat un joc EL Matador. merge perfect cand dupa ce mor se incarca si cad zice sa dau clic se bolceaza dar prima data ininte sa mor merge perfect! Funda!
Poate cineva sa imi zica parola de la FIFA 13 full asara l-am luat si nu ma pot juca ca imi cere parola cel mai rapid raspuns dau funda!
Cu ce te ajuta un steam la cs 1.6? funda!
Mi am uitat parola de la calculatorul vechi(deci nu l pot deschide....am Windox 6 parca pe el...ce fac il arunc sau imi dati o idee? multumesc
Buna,TPU! Puteti sa-mi spuneti un joc de aventura sau unul de crearea unui oras, dar sa nu fie online?
Mai Joaca cineva Howrse? :))
Pentru expertii in Nintendo ds:Vreau sa imi iau un card r4(pe care pui jocuri si te joci pe ds).Am cateva nelamuriri: 1:Am nevoie de altceva, pe langa card ca jocurile sa functioneze? 2:Conteaza...? (mai mult)
De unde as putea cumpara jocul "My riding stables 2 a life for the horses" in Brasov? Nu am incredere in internet, asa ca nu cumpar de pe net. Credeti ca se gaseste la Media Galaxy sau undeva? Cam cat...? (mai mult)
Buna cine are cont pe Finelist puteti sa-mi dati si mie invitatie la mailul andreea. welter@yahoo.com? Dau funda si vot.
Ce jocuri imi merg daca am Intel Celeron 2. 80GHz placa video Nvidida gForce 5200 64Mb Si 1 Gb Ram? Orice tip:D
As vrea o lista cu jocuri pc shooter..cu pixel shader 1.4...
se poate anula / dezactiva un cont liga.prosport?
Buna vine imi poate spune cand apare GTA 5? Si niste jocuri frumoase da sa nu fie nfs sau cu tiruri sa fie ca si test drive ultimate 2 Funada!
Acum cativa ani, am gasit un joc, mi- a placut dar acum incerc sa- l caut si nu- l gasesc era ceva gen: Puteai alege un castel si sa te faci bun sau rau, iti faceai o echipa de vreo 4 oameni...? (mai mult)
:) Am si eu o intrebare in legatura cu Sims 3. Vreau sa downloadez haine, accesorii, frizuri de pe site- ul http://www.thesimsresource.com/. Problema este ca nu stiu cum sa le downloadez, adica...? (mai mult)
Stie cineva vreun fishbot pentru metin 2(care sa nu aiba virusi de aia care se baga in svchost)functionabil.Va rog eu fara virusi!
Stiti ca era jocul acela, Hercules, cand eram mici. Incerc sa trec de level 3 (centaurul), dar nu imi mai aduc aminte cum sa dau pumnul foarte tare. Daca isi aduce aminte cineva, va rog. Merci...? (mai mult)
Am 3 intrebari legate de jocuri pe pc. Cand mi- am luat calculatorul aveam un joc shooter. La inceput ieseai dintr- o pestera si impuscai inamici aflati pe o chestie mare neagra. Daca puteti sa- mi spuneti...? (mai mult)
de ce nu mai merge metin2 lunaris? ca de dimineata am intrat si de atunci nu merge.De ce?
azi am instalat jocul Ed Edd n Eddy The Mis Edventures si am facut tot ce trebuia dar cand vreau sa intru in joc imi da eroarea asta: System hardware is incompatible with minimum requirements ...? (mai mult)
FUNDA SI VOT! Cine stie un server de metin2 care sa aiba rata mare la bani drop si sa nu esueze obiectele sa ai multi bani si sa fie de crescut nu pvp si altele!?
Poate sa imi zica cineva un server gen Metin2Mage sau ValMondial. Multumesc. Funda pentru cel mai frumos sv
Ma ajutati si pe mine sa fac un server de metin? Sau sa- mi dati un server 80% pvp cu rate 1000% arme de 65 in shop va rog deja m- am plictisit sa tot ma joc niste servere de metin care chiar nu- mi plac...Dau...? (mai mult)
am oo intrebare am un sv de cs si as dori sa fac cumva cand intra un admin sa ii scrie ceva in genu in chat exemplu :*[OwNeR]* Numele adminului : si ce scrie el ..cine ma poate ajuta sa fac ...? (mai mult)
Am si eu o problema.Joc COD4MW online si joc pe in server de ceva timp... Azi dimineata am intrat si m- a dat afara(ping prea mare) Am incercat SpeedTest(pentru net) si scrie ca am ping 56 mersi. ...? (mai mult)
Heii TPU!:) imi puteti da un trainer pentru Sins of solar empire:rebellion v1.04. Am nevoie urgent va rog ::)
Vreau si eu niste coduri de cs(source) mai ales pentru viteza si headshot, dar sa nu aiba virusi
Salut, Pentru cei care nu stiau Marti 13 Noiembrie 2012 se va deschide noul server cu numarul 13 pe Metin2Ro Trianguli!
Cei care jucati Fifa07 cu fisier2012 bagati id-ul asta, lord.fifa07 va astept
Imi puteti spune niste jocuri gen medal of honor, call of duty?
Cat costa Half Life 2 nu Orange Box dora Half life 2 daca imi aratati si site si imi ziceti corect
Salutare TPU ziceti-mi si mie niste jocuri pentru PC de groaza in afara de fear 3 2 si 1 orice fel de joc doar sa fie de groaza fiindca vreau sa sperii pe un coleg care vine pe la mine
a aparut halo 4 pentru XBOX si ma intrebam daca pot sa il joc pe pc. Exista vreun emulator sau un program cu care il pot juca pe pc?
Care imi da si mie un cont de lv 30-35... poate chiar si 25. va rog frumos am mare nevoie:D
Stie cineva cum se numea jocul acela in care trebuia sa salvezi o printesa? Drept caractere aveai cavaler, fata, pantera si bestie. Trebuia sa te lupti cu schelete prin tot felul de locatii, ca desert,...? (mai mult)
TPU. Am o placa de baza Asrock si am 2 sloturi pentru memorie ( RAM ) Eu am o placuta de 2 gb ram ddr2 si as vrea sa stiu daca merge sa pun inca o placuta de 4 gb ram ddr 3. Multumesc.
Mai exista warrock?
Sall all, cine stie daca a aparut jocul pe PC The Last of US si de unde il descarc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!