Ce ziceti de cartele de Orange gratuite cu minute si sms-uri pe ele? Daca te intereseaza click mai jos! http://www.tutorialevideo.info/cartela-orange-gratuita-cu-minute-si-sms-uri.html
Ma puteti ajtua si pe mine va rog sa devin vip? gratis daca se poate :D poate puteti sa-mi dati un cont... ( daca nu-i bun. nu va obositi sa-l scrieti. ) VIP pe imvu.
Salut am o problema cu mesingerul cind intru pe orice Id imi spune ca nu am intenet... ce pot sa fac?
am primit si eu un Acer Aspire M5640 si nu ii merge sonorul, am reinstalat placa sonora pentru acesta desii nu merge de nici un fel, decat cand ma suna cineva pe messenger.Deci ma ajuta cineva...? (mai mult)
Hey imi puteti recomanda un program de facut video din poze va rog frumos... unul cat mai simplu daca se poate ..si sa pun si o melodie pe fundal ..cu Movie Maker nu ma descurc ceva mai simplu. FUNDA! ...? (mai mult)
Hey TPU! Programul Paint Tool Sai functioneaza pe Windows 7? Daca da, imi puteti da un link de unde il pot descarca preferabil in engleza. Multumesc!
:o3 am vazut ca multe pagini de pe facebook posteaza imagini gen comice :-? imi poate spune cineva cu ce program/site se fac?
Sall allz! Mi-am luat si eu UFS si nu stiu cum sa fac miscarea speciala? ma ajuta cineva?
Cum fac o fata sa se rusineasca
Cum pot sa pun parola la meniu la Nokia asa 201 pls?
TPU am si eu o problema am descarcat un cod super simple wall pentru cs si nu stiu de ce nu imi mai merge sa descarc nici un cod. Am sters tot ce era legat de cs si degeaba ca tot nu pot descarca coduri....? (mai mult)
Stiti jocuri shootere online gen CROSS FIRE?
Nu mai pot intra in "Find Servers" la Counter-Strike 1.6...dau click si nu se intampla nimic. Funda
De ce imi apare this installation package could not be opened verify that the package valid windows installer package. vreau sa imi instalez pes 2013 si am windows 7
imi puteti spune si mie serial key pentru pes13, va rog frumos! caut in disperare si nu reusesc sa dau de el... multumesc anticipat!
Hei de unde pot descarca jocuri pentru telefonul meu Nokia 201,
Eu de vreo 3 saptamani sunt blocata in a mai posta comentarii sau sa postez ceva pe peretele unei pagini.Ati patit si voi? Daca da, ce ati facut?
Dati-mi si mie forumuri cu hackuri metin2.ro,dau funda!
AM DOWNLOADAT DE CURAND METIN2 LUNARIS www.lunaris- online.org si cand l`am instalat am intrat si am jucat ceva timp. a doua oara can am incercat sa intru bag ID si PASS si zice "connexion au serveur en...? (mai mult)
Vreau un admin pe server de cs 1.6.Cine cauta admin as vrea sa fiu eu contactati-ma pe alin2tigru@yahoo.com.Dau FUNDA.
SAlut TPU! Dau funda! Urgent! Cand intru in yahoo messenger imi da eroarea asta: Cannot load resource DLL. Ce trebuie sa fac ca sa imi mearga?
Sal, jucam cs online si l- am facut pe unu prost ca nu ma ascultat si am primit gag. Apoi nujtu ce avea cs ul dar mi se intepa incontinu si l- am inchis si am intrat din nou si apoi am aflat ca am gag...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o problema cu metro 2033 am un lag insuportabil si nu stiu ce sa fac, cerintele le indeplinesc in afara ca el cere 3.00 GHz si eu am 2. 70GHz plzzz dau funda pentru raspuns sau...? (mai mult)
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600. xpsp_sp3_gdr.120504- 1619) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: Gigabyte Technology...? (mai mult)
Hi all! Am un laptop Samsung de jumatate de an ( http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer- peripherals/notebook/essential/NP300V5A- S01HK?subsubtype=series- 3 ) si imi merge foarte greu...am sters...? (mai mult)
Toata lumea vorbeste despre tier- uri in Need For Speed : World ei bine eu nu am nici un tier. intru la car dealer/purchease car si nu imi apare nici un tier. si cica la tier 2 sunt masini si cu 120 000$...? (mai mult)
problema mea este urmatoare mi- am instalat jocul the sims 2 si se vede pixelizat am incercat sa schimb rezolutia dar nimic. poate sa fie din cauza ca am schimbat monitorul si nu coincide cu unitatea?...? (mai mult)
Am inceput iarasi sa joc TDU2 insa am o problema.Atunci cand vreau sa intru in magazinul de motociclete din Ibiza ma scoate afara din joc. Funda pentru cine ma ajuta!
Care imi zice si mie un joc fain de descarcat pe comp? :D Fundaa!
Nu sunt cine stie ce la metin2 pvp asa ca vreau sa va intreb un lucru: Cum imi pot face set pentru toate caracterele (universal cred ca se cheama)? Eu stau mai mult cu Sura, dar daca e alt ...? (mai mult)
As vrea sa va intreb cum pot sa fac sa nu ma mai urmareasca politia in gta SanAndreas pe ps2? P.S: Numai cand trec in celelalte orase!
unde este ronaldinhio la pes 2012 fundaaaaa
In legatura cu jocul Splinter cell conviction imi zice ca pe contul meu de uplay se gaseste activation code-ul si nu l-am primit, ce sa fac?
Cam cat costa un windows 7?
Ce jocuri gen : epicduel,pandanda,clubpenguin, panfu si cristal saga stiti?
Cine are un cont de pe ro Cu minimul de level 30 Si are aproape toate itm +9 plsss funda!
Vreu un metin sa aiba la shop bns 200 nu cate 1 ca ma apuca toti draki la 1 fms sau otravita.Si desigur sa mearga =).cel care imi place primeste funda(fara energy ca nu mere pe win 7 am 250 da il tin de...? (mai mult)
As vrea sa-mi dati si mie un server de metin 2 sa fie ca hostyle geva de genul lui. adica sa aiba kinguri, rianta si restul asemanator ca hostyle.
Care masina iti place Bentley Continental Gt Speed 2012 sau Bugatti Veyron? Funda la raspunsul care are masina mea preferata.
Am fifa 08 si vreau sa joc cu un prieten cu programu hamachi dar cand intru in fifa si dau connect scrie "establishing connection" si dupa "connection failed" ce credeti a are?
Cine stie coduri de 20 gems 2012 ourworld?
ziceti-mi si mie un metin2 care sa faci banii repede sa faci din batalie arma de 250 dar repede si din otel armura de 250. funditaaa lasati si site plz.Sau daca stiti gen hotstyle.
Ce sa faci cand iti da pe youtoube o eroare cum ca merge un script si cand dau pe ea iar apare?
HEI! AS VRea Si EU un Program de creeat WALLpaPes! MERCI! FUnDA!
A aparut pes 2013! Imi merge daca am urmatoarele componente : Placa video : ASUS Extreme AX 550 Series, Memorie RAM : 3 GB si Procesor : Intel(R) Pentimum(R) 4CPU, 3.00 GHZ? Si daca nu...? (mai mult)
acum cativa ani am jucat un joc cu pesti :|. nu mai stiu cum era, tot ce stiu e ca puteai sati cumperi acvarii faine, si ca din cand in cand veneau niste pesti mai mari care iti mancau pestii. ...? (mai mult)
Va rog dati-mi un cont de lady popular plis
Buna,a aparut euro truck simulator 2? [funda]
Am o problema in legatura cu placa de sunet, deci am avut instalat win xp, mergea sunetul. dupa am instalat windows 7 si am observat ca nu am iconul din dreapta jos.(ala specific pentru volum)...? (mai mult)
Cine joaca running fred pe calculator?[vreau sa va pun o intrebare numai sa imi spuneti]
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!