TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6174
  • 6175
  • 6176
  • 6177
  • 6178
BigDaddy
în 3 Septembrie 2012 | BigDaddy întreabă:

Salut.Am jocul NFS Hot Pursuit din 2010 l- am instalat si cand il deschid dureza un pic si imi iese din joc.Adica imi iese din joc si apare un sfert de ecran negru si mi se inchid.Am CPU E2160, 3GB Ram,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
WebMaster13
în 3 Septembrie 2012 | WebMaster13 întreabă:

sticti cumva daca exista vreun program de sters modificarile imaginilor? mai exact am o poza care este majgalita crd in paint...pot sterge mazgalealea? funda MULTUMESC ANTICIPAT!

1
Răspunde Raportează
Soowhaat01
în 3 Septembrie 2012 | Soowhaat01 întreabă:

Hey! Voi ce credeti? Ar fi super sa existe metin2 sau vr-un joc cu personaje ca in Naruto? :X

3
Răspunde Raportează
Edward121
în 3 Septembrie 2012 | Edward121 întreabă:

Este posibil sa mi se virusat cardul de memorie al telefonului:Cardul Este Micro cu marime de 512 MB, facut in Korea.Acum 2 saptamani mi- am bagat cu un stic pentru telefon niste jocuri, melodii, poze...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Nier
în 3 Septembrie 2012 | Nier întreabă:

Ma joc metin2ro si de curand a fost evenr OX si nu am putut participa... Dadeam pe uriel si cand dadeam participa ma scotea afara(in toate rundele s- a intamplat asta)..Si am pc bun zic eu..De...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
shhhs
în 3 Septembrie 2012 | shhhs întreabă:

Cine vrea sa facem blogroll reciproc? Traficul pe site-ul meu e de 50-80 accesari pe zi, e un blog despre metin: http://orademetin.blogspot.ro/, doar cei cu trafic de peste 30 vizualizari pe zi...

0
Răspunde primul Raportează
BFF1
în 3 Septembrie 2012 | BFF1 întreabă:

Cine imi poate oferi un cont de WEBKINZ? La randul lui v-a primi si FUNDA si VOT!

0
Radu1299
în 3 Septembrie 2012 | Radu1299 întreabă:

De unde pot lua minecraft 1.2.5 sa pot instala skinuri si texture pack?

1
Răspunde Raportează
xDavidxX
în 3 Septembrie 2012 | xDavidxX întreabă:

Care imi dai site de la Metin2 Moldova dau funda!

2
Răspunde Raportează
Carp_Andrey_1998
în 3 Septembrie 2012 | Carp_Andrey_1998 întreabă:

Unde pica multe pietre pretioase in 4story

1
Răspunde Raportează
adrian2102
în 3 Septembrie 2012 | adrian2102 întreabă:

Pe ce data apare Euro Truck Simulator 2? MULTUMESC

1
Răspunde Raportează
ps3inferno
în 3 Septembrie 2012 | ps3inferno întreabă:

Care este cel mai tare joc cu carnavale :sa cumperi magazine,carusele si esti seful, etc.

1
Răspunde Raportează
alexstrong33
în 3 Septembrie 2012 | alexstrong33 întreabă:

Am o problema la nfs world. Atunci cand pun un hack sau un trainer nu merge oare ce sa aiba.As vrea niste instructiuni daca se poate cu ce trebuie sa fac ca sa mearga

1
Răspunde Raportează
Youtub3
în 3 Septembrie 2012 | Youtub3 întreabă:

Dau Itm Pe Metin2 Hammer Pe itm Metin2 RoSpeed... Cine vrea Lasa-ti Id de mess Pentru Detali!

6
Răspunde Raportează
horizon5
în 3 Septembrie 2012 | horizon5 întreabă:

Sall cine vrea sa joace online yugioh power of chaos jaden the fusion intrati pe contul asta endou123 parola 123

1
Răspunde Raportează
Pixiee_6970
în 3 Septembrie 2012 | Pixiee_6970 întreabă:

va rog sa ma ajutati.mi- am instalat sims 2 si dupa l- am dezinstalat pe cand sa mi- l instalez numai pot deoarece imi spune, the sims2 launcher has stopping working...please help, dau funda pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
raul_8992
în 3 Septembrie 2012 | raul_8992 întreabă:

Pe metin2omega la intrebarea Quelle expression souvent utilisée pour dire bonjour / salut est aussi un nom d'oiseau? care ii raspunsu ca nici Bonjour si nici Salut nu merge.pls ajutati-ma

3
Răspunde Raportează
masteradviser
în 3 Septembrie 2012 | masteradviser întreabă:

Salut TPU am un inter pentium D(dual core) de 2.8 GHz 3 GB Rami DDR2 Placa Video Nvidia Ge force 8400 GS de 512 DDR2 As vrea niste propuneri de jocuri mai noi care mi-ar merge bine pe acest PC\

1
Răspunde Raportează
jjeleu
în 3 Septembrie 2012 | jjeleu întreabă:

Cine imi da un like la videoul meu de pe youtube dau funda si la ceilalti vot.

2
Răspunde Raportează
intrebarebuna
în 3 Septembrie 2012 | intrebarebuna întreabă:

De unde pot lua si eu autobuze pentru a le introduce in omsi bus simulator.va rog raspuns. funda

1
Răspunde Raportează
sosa
în 3 Septembrie 2012 | sosa întreabă:

am. o problema mare, ieri mi- am downladat un joc numit l.a noire am intrat in el si imi mergea sacadat, asa ca am intrat pe yt si am cautat solutii, si la un video mi- a aratat sa umblu in...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ADEK
în 3 Septembrie 2012 | ADEK întreabă:

As vrea sa intreb o chestie legata de MapleStory. Dupa cum stiu jucatorii de MapleStory jucatorii din Europa nu pot juca decat pe MapleStory Europe. Vroiam sa intreb care este diferenta daca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tusica_Ena_1986
în 3 Septembrie 2012 | Tusica_Ena_1986 întreabă:

M- am inscris si eu pe niste situri ptc si vreau sa stiu daca mai este cineva pe ele sau daca nu sunt scamuri.am sa pun aici linkurile http://workmails.org/pages/index.php?refid=enarazvy http://genesismails.com/pages/index.php?refid=enarazvy ...? (mai mult)

0
AlexxxRo
în 3 Septembrie 2012 | AlexxxRo întreabă:

Stiti cumva jocuri cu lupte gen box, ufc? De preferat sa aiba si mod cariera.

0
andreiyoanna
în 3 Septembrie 2012 | andreiyoanna întreabă:

Buna TPU care e cel imi frumos interesant joc de gatit sau de coafat sau cu manichiura pe care il stiti... fundoooooi :) pls rapiiiid

1
Răspunde Raportează
mihaelaScumpaA
în 3 Septembrie 2012 | mihaelaScumpaA întreabă:

Cum pot castiga bani virtuali pentru un joc (stardoll.com) funda:)

0
edyyi
în 3 Septembrie 2012 | edyyi întreabă:

Buna TPU am o intrebare la jocul gta san andreas multyplayer sa-mp (rss) vreau sa ma invat c-bug pe ce sa tastez cine imi spune

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Septembrie 2012 |

vreau sa joc angry birds pe PC dar zice eroare ce fac?

3
Răspunde Raportează
Mystyk
în 3 Septembrie 2012 | Mystyk întreabă:

Vreau si eu putin ajutor. Vreau sa joc un joc (Rumble Fighters). Acu ceva timp imi mergea jocul, dar acum cand vroiam sa ma reapuc de el imi da o eroare, (care apare cand incepe sa se deschida jocul)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AnnaLooove
în 3 Septembrie 2012 | AnnaLooove întreabă:

Cum imi bag muzica de pe calculator pe telefon? Am incercat de multe ori sa conectez cablul de date le calculator, iar apoi sa merg la My computer si sa vad daca- l citeste si nu merge! Ce pot...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
OoOAkaTZukyOoO
în 3 Septembrie 2012 | OoOAkaTZukyOoO întreabă:

Dati-mi si mie o lista cu niste jocuri..noi si vechi...care merita jucate! Funda+vot...

5
Răspunde Raportează
painz0r
în 3 Septembrie 2012 | painz0r întreabă:

Care ii poate da si mie niste sfaturi cum sa joc mai bine cs (fara tutoriale video ) sa fie din propria experienta. FUNDA! P.S-Am steam.

1
Răspunde Raportează
Icsdee
în 3 Septembrie 2012 | Icsdee întreabă:

Imi poate spune cineva mai multe despre jocul Age of Empires Online? funda!

1
Răspunde Raportează
în 3 Septembrie 2012 | ID întreabă:

De unde pot descarca 18 wheels of steel extreme trucker 2 fara daemon tools dvd-uri sau alte chestii! Dau funda!

0
TheUltimaTeHack
în 3 Septembrie 2012 | TheUltimaTeHack întreabă:

Imi puteti da niste simulatoare de masini gen euro truck simulator? dau funda la cel mai misto

1
Răspunde Raportează
raulbalaur
în 3 Septembrie 2012 | raulbalaur întreabă:

Buna TPU. As vrea sa- mi ziceti un metin fain in care sa faci banii foarte repede ca si in mt2 yoneis sau mt2 mage, in care sa cresti foarte repede ca si pe mage(ceva de genu) si level maxim intre 200-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
vasyok97
în 3 Septembrie 2012 | vasyok97 întreabă:

Am o intrebare cine joaca jocuri pe ogplanet.com? In special Zone4 si LostSaga? Scrieti-mi Id-urile voastre, air legat de LostSaga cine foloseste hackuri?

1
Răspunde Raportează
TheDarkStar
în 3 Septembrie 2012 | TheDarkStar întreabă:

Am auzit si eu de jocul minecraft....imi explicati si mie, de unde trebuie downloadat, daca se poate juca singleplayer si multiplayer...am mai multe intrebari deci va voi intraba pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Duckey
în 3 Septembrie 2012 | Duckey întreabă:

Daca am Placa video Gainward nVidia GeForce 210, 512MB, GDDR3, PCI-E imi mereg pes 2013? Funda, memorie ram 3gb, si procesor Intel dual core 3, 00 ghz? imi merge?

1
Răspunde Raportează
GothLikeFree
în 3 Septembrie 2012 | GothLikeFree întreabă:

as vrea si eu niste Metine pvp sau pvm dar sa cresti repede cu npc P&G cal Multumesc anticipat FUNDA! FARA GRIJA!

4
Răspunde Raportează
BlackJoker
în 3 Septembrie 2012 | BlackJoker întreabă:

Salut TPU,am o problema cu VLC media player, cand intru in el imi apare eroarea asta http://www.imageshare.web.id/images/iafko8g91vbm7zo55pj.jpg ce pot face? cel mai bun raspuns funda.

0
vladboy00
în 3 Septembrie 2012 | vladboy00 întreabă:

Stie cineva dc cand dau exit sau altceva la cs ma baga intru server? care stie sa imi zica si cum rezolv va rog dau o funda mare mare :D

3
Răspunde Raportează
oR
în 3 Septembrie 2012 | oR întreabă:

Ce jocuri mai jucati zic de jocurile 2011 - 2012 ziceti-mi am pc foarte bun deci imi merg jocurile doar ziceti-mile

2
Răspunde Raportează
Rambokay
în 3 Septembrie 2012 | Rambokay întreabă:

Cum bag mod pe GTA San Andreeas sa am si eu masini romanesti ca de exemplu: Dacia 1310, Dacia Logan, Audi, Mercedes etc. Si un mod sa ma fac si eu Super- man. Dati- mi tutorial cum sa le...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CVE12
în 3 Septembrie 2012 | CVE12 întreabă:

o intrebare pentru cei ce joaca MicroVolts! vreau sa primesc mascota hippo.care este codul care trebuie sa il bag la reedem? cineva mi- a zis ca e cKEhwEGWyu dar l- am bagat si imi da invalid code.stie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreeacordos
în 3 Septembrie 2012 | Andreeacordos întreabă:

Ce sa fac daca am iesit naspa de tot intr-o poza? fata care a facut poza nu vrea sa o stearga pentru ca in ea apare si ea si mai multe fete.app. poza e pe facebook please, dau FUNA!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Septembrie 2012 |

Am windows 7 pe calculator si unele jocuri cica nu sunt compatibile cu windows 7 ci doar cu windows xp sau vista, deci itrebarea mea este daca imi merg pe calculator cele care merg doar pe xp si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
lunathemoon
în 3 Septembrie 2012 | lunathemoon întreabă:

Cum pot avea un fancub pentru jake short?

0
Br3aDnBuTTeR
în 3 Septembrie 2012 | Br3aDnBuTTeR întreabă:

Dati- mi va rog un Metin2 Privat, PvM- PvP ( sa fie inclinatie mai mare spre pe PvP ), ratele 500- 1000% ( poate si mai mici ), sa cresti foarte repede ( cam ca pe Metin2Mage ), sa evolueza...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alex21ky
în 3 Septembrie 2012 | alex21ky întreabă:

stie cineva de unde pot downloada fotball manager 2006 gratis, si pack-ul 6.0.3?

3
Răspunde Raportează
  • 6174
  • 6175
  • 6176
  • 6177
  • 6178
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 28 Decembrie

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 6 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 10 ore

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.593
  • Întrebări: 3.954.595
  • Răspunsuri: 17.664.450
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Vikings

Vikings

Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!

Start quiz
Categorii
  • 652.088 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.879 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.112 Carieră
  • 20.365 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.383 Conversaţii