Buna TPU azi am intrat pe mondial mt2 si nu merge cu toate ca ieri a mers mersi mult funda!
Imi puteti da si mie niste coduri sau parole pentru marvel ultimate alliance.\, va rog? funda.pls.
Neata all.Am si eu o problema. Deci,mie nu imi merg unele site-uri,care daca intru de pe alt pc imi merg.Ce pot face ca sa imi mearga? Va rog,raspuns bun si rapid, funda! Scuzati categoria
Is cam suparataa ca nu mai primesc raspunsuri la intrebari.:'(! va rog spuneti-mi... : de unde pot downloada gratis si pe veci Sims 2?
am o intrebare: mondial mt2 e inchis pentru ca am intrat acum si imi da asa CH1... e inchis am jucat ieri si a mers mersi mult dfau funda
Salut, ma numesc DinuSorin sunt din Galati si am 18 ani.Mi- am deschis canal de youtube si ma ocup de gameplay`uri, review`uri si multe altele.As dori sa stiu parerea voastra despre canal, si poate si...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru! Am facut un server de minecraft (hamachi) si problema e : Prietenii mei nu se pot conecta ( eu pot ) Nu stiu ce sa ii fac daca se pricepe cineva sa bage ...? (mai mult)
Salut.Mi- am cumparat de pe steam Counter Strike Global Offensive si am observat ca am fps- uri foarte mici..Cu toate setarile pe low- very low am in jur de 30fps.Am incercat sa updateze driverele, sa...? (mai mult)
Cum fac sa-mi mearga minecraft ca zice sa-mi fac ceva cu video card drivers
Hei TPU de unde imi pot descarca Inazuma Eleven Strikers pentru PC?
Sal va rog am nevoie de ajutor ma joc metin2(privat)si am un ninja arc ce bonusuri ce pietre trebuie sa bag in el ca sa rup in pvp. FUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ma puteti avjuta cu ncont premium minecraft daca da trimite aici: oarga.rares@yahoo.com
Imi da si mie cineva un sv de metin pvp gen TDL, si daca puteti sa-mi dati va rog hack de coins pentru metin pvp ceva.va rog.
Ce jocuri cu tiruri ma poat juca la placa video de 512 ram de 1 gb
Salut TpU! urmatoarea intrebare este legata de YouTube... Cine imi poate scrie si mie " RomaniaWWE " cu un scris misto ca vreau sa imi pun si eu pe canalul meu de YouTube... dar sa fie pe verticala scrisu!...? (mai mult)
Salut tpu.ro va rog care vrea steam cu 3 jocuri 4 euro id este cs_marian93 va rog fast
stiti unde pot gasi si eu jocul temple run sa-l joc pe calculator ca mie unu pe fb nu-mi merge... FUNDA!
Buna tuturor. Cum se trimite un mail?
Cine stie cum fac misiunea de lvl 7 ca sa ajung la lvl 8 LA JOCUL SDO-X dau funda
Joc smallworlds de mult timp, dar cineva m- a fraierit si mi- am pierdut contul :( acum as vrea din nou sa ma reapuc, doar ca nu stiu cum sa fac gold sau macar tokents.:(( Va rog spuneti- mi cum...? (mai mult)
Eu joc metin 2 ro de 1 an si am nev da cateva sfaturi.Contul meu este cam asa:war mental lv47 corp rezistent M6 atacu M5 1punct restul Iteme:dragon+ 9[graba si prot+ 3] halebarda+ 9[ciobita...? (mai mult)
Salut all.S- a redeschis Talisman of Asuk. Noi caveuri noi mape peturi si altele.Se poate discuta si aici dar cel mai bine discutam pe just. dr0g16@yahoo.com Cel care va fi cel mai bun va primi 2 fundite...? (mai mult)
Buna TPU Care joaca Metin2Steel? Eu sunt SexyKitty de la galbeni nusht daca ma stiti:))
Dati- mi un pack(mai multe moduri de masini) pentru gta san andreas in care sa se inlocuiasca masini astea mai slabe gen: mamana, regina, clover, stallion stiti voi care! Multumesc anticipat!...? (mai mult)
Sallut imi puteti da niste jocuri pentru pc meu sistemu este acesta : Intel(r) g33/g31 express chipset family Intel corporation Intel(R) gma 3100 internal 256 mb palca video 1024x768(32 bitz) (60hz) ...? (mai mult)
Salut de ce nu mi se salveaza jocul in naruto shippuden ultimate ninja impact. si de ce nu se instaleaza datasave? ofet funda va rog raspundeti
Sal'tare fratilor! Cei care ati jucat Scarface The World it's Yours, va rog sa-mi spuneti cum sa schimb comenzile ca dau acolo unde se schimba comenzile si dau pe ele si nu se intampla nimic!
Jocul America`s Army Ops se poate juca offline? Exista vreun patch ceva care sa-l pot juca fara internet?
Salut,am o problema la metin2 united cum evoluez arm de 65 la 70 sau mai mare cine imi spune Fundoi.astept raspunsuri
Cum pot sa trimit cadouri pe lady popular?
Imi spuneti va rog ce jocuri online gen pandanda, panfu, club penguin sti?
Salut, am pe metin2 ro hack m2bob care are si fishbot.Ce se pune la fishdelay si botdelay? Dacu funda.
am un server gata facut de mine si de un prieten, si nu am playeri pe el, daca esti tu primult ai funda! Si va rog aduceti cat mai multi playeri, daca aduceti 10 playeri sau chiar peste avezi...? (mai mult)
Sall TPU, De curand m- am apucat de Team Fortress 2 luat de pe steam. Are cineva iteme de care nu are nevoie sau dubluri? Daca aveti si vreti imi puteti da si mie? dati add la id nextkill07@yahoo.com ...? (mai mult)
Cn imi da si mie un cont de metin2 RO lvl 30 cu iteme bune deci nu armura lvl 18 + 6 sa fie bun NINJA LAMA sau RAZBOINIC CORP! Daca aveti si alte conturi cu iteme bune sunt bune si alea! Multumesc...? (mai mult)
Am intrat impreuna cu vara mea la o nunta pe Metin 2 Lunaris. Caracterul cu care am intrat nu mai merg, iar itemele pe care le aveam in depozit mi- au intrat pe celelalte caractere(amandoua am patit...? (mai mult)
Cum pot face un joc sa fie in romana ma joc half life 2 si ni stiu cum sa- l fac in romana va rog dau funda cu cea mai mare placere :P:P:P la cel mai bun raspuns :)):)):)) Multumesc anticipat...? (mai mult)
Cineva sa-mi dea si mie un mall pe mt2 united?
La guilty gear x2 cum selectez caractere gold (varianta pc) mersi anticipat
Stiti ceva servere de CS:S Non Steam de trikz romanesti ca am tot cautat pe google si n-am gasit nimic poate stiti voi
Cine poate sa ma ajute la un server minecraft tekkit? Dati add la id de skype: al3xicovici sau de mess: theghostangel (preferabil skype). FUNDA!
imi puteti spune coduri pe club penguin in afara de jachete,costum de extraterestru,tricou cu chitara,casti puffle,coroana, casca de agent si bani
Cine imi poate spune un joc online marfa?
Sunt bune noile procesoare amd dual core c series si e series? De ce nu mai apar la calculatoare si laptopuri procesoarele core 2 duo?
CUM naiba sa fac la san adreas tr v 2 romanesc cand intra imi apare Grand theft auto sa cannot find audio card inserted dau funda!
Cine stie sv pvm de metin2 care are otel in shop...Dau Funda celui mai frumos Svr!; x
Verisorul ma tot intreaba cum se sterge o harta din counter strike si nu stiu cum. El are counter strike 1.6. Spuneti- mi cum sa o sterg ca tot gaseste servere care arata ca nu este buna harta....? (mai mult)
.. Aveti idee de unde pot lua Minecraft free? Vad ca acum trebuie sa platesc 25$.Dau Funda :D
Joc Metin2GX (server privat) si de vreo 2 zile cand intru ma scoate si spune DETECT_SPEED_HACK. Nu am nici un hack si am reinstalat jocu de 3 ori si tot nu merge. Va rog ajutati- ma ca dau...? (mai mult)
Salut ziceti-mi metine foarte faine care lv max este 99 si crescutu sa fie asa mai greu in 5 ore lv 50 intro saptamana lv67 stiti voi :D mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.