Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 23 Ianuarie 2026 sunt:
Ar putea cineva sa-mi zica niste pareri despre PSP? si care este mai bun PSP 3000 sau PSP GO? VA ROG MULT VREAU raspuns repede. DAU FUNDA!
acum 4zile am bagat XTCS Counter Strike Final Relase.acum cand vreau sa bag un server nu merge face ca si cum l-ar fi bagat dar nu la bagat ce fa fac? FUNDA!
Salut stiti ce program folosesc aia pentru a filma in timp ce se joc un joc cum ar fi GTA San Andreas si apoi il pun pe youtobe imi ziceti si mie programul.
Bunna! dati-mi si mie niste nume pentru facebook cu alexandra : gen : allee maa si dasteaa multuu :X
Puteti sa-mi dati conturi stardoll? daca vreti nu o sa schimb parola puteti sa-mi dati.
Am pofta sa joc niste fps(first person shooter) pentru pc. niste exemple ceva...imi plac cele gen call of duty cu razboaie... am jucat: Battle Los Angeles, COD 1, 2, 4....mw3/Battlefield 2, 3/Medal? (mai mult)
Pentru Cei care joaca Inazuma Eleven Strikers emulat cu Dolphin cum pot debloca Raimon2nd in story mode? Daca stiti lasati raspuns sau un video tutorial?
Cine imi spune si mie niste servere de metin2 private fara hamachi si cu ratele peste 1000% inclusiv site?
Salut am o intrebare am pe o comunitate gradul Moderator si as vrea sa imi spuneti ce pot face cu el:) Dau funda
Care este parola cand extragi,, Fifa 12 PC Full.iso " de acolo cine la descarcat sa raspunda va roog!?
Sall! cine stie de unde pot downloada o versiune de gta vice city gen matrix cu alte orase?
Vreu niste jocuri de preferinta anime, de genul S4 League, Microvolts, Spiral Knights. Cine da cele mai multe primeste funda.
Buna,dati-mi si mie un link de download la dota2
Pentru cei care joaca FARMERAMA... Cine stie ce trebuie sa fac ca sa-mi pice un puiet de stejar? Trebuie sa pun o anumita planta sau trebuie sa plantez la nimereala... la fel si pentru celelalte unelte? (mai mult)
Salut ce metine is calumea? adica sa nu fie pe hamachi... Am incercat sa instalez Lunaris si imi da niste erori ce trebuie sa fac? ca sa meargaaa calumea DAU FUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
dati-mi si mie niste jocuri faine de care sa nu ma plictisesc prea repede ca vine vacanta si nu am ce face cina imi da cele mai multe si mai bune jocuri primeste funda si vot
Dati-mi si mie un hack de goalunited pentru bani! dau funda!
Spuneti-mi si mie va rog as vrea sa joc need for speed world online dar nu stiu daca va merge am 2. 4ghz Intel celeron, 1gb ram, placa video 384mb
Ce face un creator de pagina pe facebook?
Hey all! Am o problema la cs. si anume ca uneori imi dispare scrisul (adica ce vorbesc eu cu altii sau ei cu mine ) nu este de la config si nici nu apas pe hud :) Ajutor?
Nu inteleg de ce nu ma mai pot loga pa Battle.net asa deodata.Si cand ancerc sa intru pe Diablio 3 imi zice eroare 42003.Help!
Cine stie un hack de top eleven si de ikariam? funda!
Ce jocuri imi recomandati pentru un laptop cu 2 ghz amd processor 350gb hard si 2 gb ram? Laptopul se cheama Samsung rv515
Salut TPU mai intreb odata aceeasi chestie deoarece nu am avut informatii necesare am o problema, am cumparat jocul Max Payne 3 de la Emag si l-am instalat pe laptop-ul mamei mele, am bagat codul...? (mai mult)
Hei TPU :*. Am nevoie de jocuri pentru telefonul : Vodafone 555 blue :o3. Am descarcat cateva de pe mobile9 dar nu merge niciunu. :(. Ma puteti ajuta :o3? Fundita :o3. Promit. :d
De unde pot descarca nfs underground1 dar sa meqarga si sa nu fie demo plz dau funda +vot
Doresc sa achizitionez o tableta dar careia i se poate,, conecta" ca sa zic asa o tastatura (ca la laptop). Imi puteti spune va rog cu se numeste tipul asta de tableta?
Oare imi merge Farming Simulator 2009 cu memorie ram 3gb si placa video 64mb?
ziceti`mi si mie niste servere de cs 1.6;)
Am o intrebare : De unde pot sa-mi iau noua varianta a lui Metin2 Lunaris? Dau funda
De ce nu-mi merge call of duty blak ops? Adica intru in el si nu dispare mouse-ul, arata ca se incarca si nu pot da clik in joc
De unde iau si eu Hack Trade pentru Metin2 united dar sa si mearga ca multi imi da hackuri care nu merg dau FUNDA
cum fac sa am tatuaj mai frumos pe masina cum ar fi backlist 1, 2,3, 4,5,6,7,8,9,11,12,13,14,15
Nu stiu si nici nu imi pasa daca este categoria potrivita, dar vreau sa conectez doua calculatoare la un router clicknet. Am 2 cabluri bineinteles. Pe un calculator folosesc internetul prin routerul...? (mai mult)
Am o pofta mare de jocuri cu lupte pe joystik-ul meu :).Ati putea sa i-mi spuneti cateva jocuri cu lupte gen: Mortal Kombat, Street Fighter etc..Sa imi dati o idee ce jocuri cu lupte as putea...? (mai mult)
TPU ce metinuri pot sa joc in vacanta cu itm bune si lvl repede lasati un mesaji :P pliz
Recent mi-am facut si eu un server de counter-strike si caut metode de populare...ma puteti ajuta? Dar sa nu implice ceva de download/cumparat :)! Si scuze pentru categorie... speram sa il vada multi si? (mai mult)
Care credeti ca este cel mai bun Race Game pentru Ps 3? Ex:NFS World/Carbon;). Daca ati putea spune si de ce.
Am jocu sims 3 pe cidiu si imi trebuie un program ca sa il deschid dar nu stiu care este cine poate sa ma ajute?:)
As vrea sa stiu care este cea mai buna masina din NFS world, cu care poti sa incepi, ma refer la inceputul jocului cand nu ai nimic pe cont si iti alegi atunci masina. FundaVOT!
Buna uitati cand dau pe sims 2 dupe ce dau play apoi astept si imi apare ceva cu a required security module cannot be activated this program cannot be executed(6000). si imi apare sa dau pe launch analysis...? (mai mult)
dau cont de lv 82 sura bm si war aura lv 77, si iteme bune :INTRATI PE YOUTUBE SI SCRIETI : METIN 2 ARENA ReturnToNormal, acolo sunt toate itemele mele, le arat si pe joc.Pe iteme ro GEMINI...? (mai mult)
SAlut TpU am un laptop Dell inspiron n5110 are i3 2.3 ghz 4gb ram si placa dedicata nVIDIA ge force 525m 1gb am vazut ca cu placa video merge si crysis 2 dar nu stiu ce sa zic despre procesor dati-mi niste...? (mai mult)
Cum pot sa fac sa nu-mi mai blocheze sorumea site-uri?
Imi puteti spune va rog frumos ce jocuri pot rula pe acest PC:procesor: Intel pentium lga 755 3000mhz(3ghz), 2 gb ram, , HD 160Gb, placa video on board Intel 915 graphics accelelator Multumesc!...? (mai mult)
Salut.Ce seturi trebuie sa fac pe Metin2 ca sa nu mai iau bataie de la astia mai mari.Joc pe MetinMage, sunt war pe corp si am skiluri P.Cine ma ajuta ii dau funda.
Cum se pot face gemeni in sims3?
Bunaaa! As avea o intrebare pentru voi. Nu stiti cum as putea sa fac ca jocul Sims Double Deluxe (dvd original) sa fie exact ca prima data cand l-am intalat, adica familiile si toate din oras sa fie ca...? (mai mult)
Buna ziceti-mi si mie niste jocuri multiplayer cu masini in afara de nfs world
Care stie niste sv-uri pentru cs UWC3?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TipaAia369 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Cleo96 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!