Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 8 Ianuarie 2026 sunt:
Sall, dati-mi si mie un client cu mc la metin2 in care sa ai 8skilluri:D Dau funda!:D
Sallz TPU! pentru cei care joaca metin2 ziceti-mi si mie nume de breasla faineeeee:X funda
De unde pot sa download-ez CS?
Hey!:D mi-am facut si eu cont pe pixie hollow dar nu stiu cum sa imi pun haine. ma ajutati? dau fUnDiTsSa :x
Cine stie jocuri mmorpg la care sa nu t plictisesti din primul minut care il joci? Scrieti linkurile daca le stiti si daca nu doar cum se numeste!
Care joaca pool cu mine pe mess add cs_hl_marius 15 minunte astept raspunsuri
Intrati pe chat asta xat.com/DjSergiu
Eu unu sunt un impatimit al jocului World of Warcraft care a facut furori de la aparitia sa din Warcraft 1. Si as vrea sa argumentati ce va place si displace la el cum de altfel de ce va place? my char....? (mai mult)
Cum repar chestia asta ca nu mai stiu, GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
GTA 4 sau GTA San Andreas? Fundă
De unde pot downalda metin2 care cresti super ultra repede?
Cine imi spune cele mai faine jocuri cu masini in care poti sa faci drifturi :D(gen live for speed)
Joaca cineva the west? Am si eu o intrebare.Am ajuns la nivelul 20 si nu stiu ce sa aleg.nu ma hotarasc intre bucatar si fierar.Sunt duelista. cele mai multe puncte le am pe dexteritate si mobilitate.Ma...? (mai mult)
Mah plzzz ziceti-mi si mie un joc fain gen mt2. numa nu WoW sau lineage... orice mah pLzzzzz, numa sa fie gen metin2(ca metin2 e plictisitor), dau funda pentru cel mai bun joc online
Dau fish bot metin2 care merge pe ro/uk etc add ionutz.ionutz60
Imi puteti da si mie niste jocuri online multiplayer (cu alti jucatori)? Caut genuri Shooter (De downloadat) Si racing ( De downloadat), dar caut si jocuri de tip OurWorld sau Transformice (online...? (mai mult)
Hei TPU as vrea si eu un cheat sau un hack de miscrits fiindca este greu jocul daca stiti vreun link de hack de facebook sau cheat lasati link va rog TPU nu ma dezamagiti an aceste momente cand am nevoie...? (mai mult)
Care ma ajuta la fifa 2011 la setup deci dau acolo next next. si cand trebuie sa se incarce ala se incarca tot dar imi scrie Copying new files si nu se mai incarca ori cat as astepta help plz...? (mai mult)
Ce jocuri stiti dar din astea gen metin2. Si sa nu trebuieasca cumparate. Dar in afara de Perfect World, 4Story, WOW, Cabal. Daca se poate sa imi spuneti daca la jocul propus trebuie placa video.
Am un microfon cu tot cu casti l-am scos pentru cateva secunde si l-am pus la loc si nu merge:( CIne ma ajuta FUndiTzoii!
Cat de mare e "League of legends". Deja a updatat pana a ajuns la 2, 4gp.Si sincer mi s- a cam luat.Acum updateaza {LOL Game}. Mai sunt multe chestii de updatat. Funda cine ma ajuta. P.s.Scuze...? (mai mult)
Imi va merge fifa 2011? Intel celeron cpu 3.06 Ghz x 1 1.3 gb ram nvidia ge force fx 5500 (PS2.0/VS2.0) Placa video de 256 mb Ms...
Buna TPU.Am o intrebare.Azi am jucat un joc online si se nuema ceva de genu gogamesdisco sau nu mai stiu fiindca i-am uitat numele.Jocul era ca sa-ti faci un caracter si sa-ti faci o discoteca, si era...? (mai mult)
Sall cel imi tare sv sa deschis uitati http://metin2arena-tr.ucoz.com/ intrati spuenti ca va adus dudarulhttp://metin2arena-tr.ucoz.com/
Buna din nou, as dori sa va intreb daca nu stiti un server privat de metin2 PVM in care faci rost usor de armele de 65/70/75 armurile de 61/66, sa faci nu foarte greu ceva+ 9, sa gasesti pergamente de...? (mai mult)
In jocul lady popular la minijocul mastermind am facut aproximativ 60 de combinatii si atunci cand am terminat mia aratat ai pierdut. Cum fac sa castig jocul? Am incercat de multe ori dar mi-a dat acelasi...? (mai mult)
Ştie cineva dacă pot lua de undeva jocul Super Mario sau Mario Forever? Da' să nu fie virusat, trial sau te miri ce! Vă rog mult :(
Buna! Stiti vestitele sunete pentru mess cu usa care scartie...sau cand intra cinena se auzea o bataie la usa! sau daca nu, sunt bune si cele cu una care zice"o intrat unu", "o iesit altu" ? (mai mult)
As vrea si eu un server cs awp_india non stop!
Va rog din tot sufletul ajutati-ma sa imi instalez sims2. ador jocul! si nu stiu sa il instalez eu am sims 2 in pc dar nu sti udaca e cel bun plus ca nu stiu sa il instalez.cine vrea si pote sa ma ajute...? (mai mult)
Hai sa spunem glume:Dcea mai buna primeste funda si ca sa fie corect, spun si eu cateva: doi elevei dupa ce au dat bacul isi vorbesc: -tu ce ai scris pe foaie? -nimic, am dat-o alba -bai esti nebun?...? (mai mult)
Bunu TPU, aceasta intrebare este adresata jucatoarelor de LadyPopular.COM. Am nevoie de 3500 LF ...ma ajuta prietenele mele, dar nu le joc ele, si nici eu n-am timp sa le joc, asa ca m-am hotarat sa? (mai mult)
TPU! Am si eu o intrebare: Am cumparat un animalut Littles Pet Shop de 5 lei ( nu plus ) si zicea acolo ca are cod VIP, dar eu nu il gasesc. :s Unde se afla? Funda! Si mersi! :*
La lord of the rings battle for middle earth 2 mor automat si imi da game over la campania dar asta mi se intampla numai la campanie ca si cum as fi sarit un obiectiv funda
Sall, am si eu o problema cu fifa 10, cand vreau sa joc online si pe multiplayer lan si pe direct ip, dupa ce se incarca bara si trebuie sa inceapa meciul imi da connection lost. ce trebuie sa fac ca...? (mai mult)
Cine imi da un link la fifa 11
De ce la wwf no merci 2011 jucatori nu dau proprile manevre si nu intra pe proprile melodia dau funda + vot la cel care ma juata
Salut, am si eu o problema cu Opera! Nu imi mai salveaza tab-urile recente! Deci cand aveam versiunea precedenta imi salva ultimele care reamaneau, de cand am instalat 11.5 nu imi mai salveaza! Adica,...? (mai mult)
De unde pot downloada keri hilson all the boys-fundita+vot
de unde pot descarca si eu Metin2 Black Magic? fundita!; X plzz raspuns rapid
imi puteti lasa un link de unde pot downlada fifa 11 dar sa fie bun jocul? Am downladat si am instalat, imi face fite:intru si imi da eroare, intru a doua oara si pot sa intru si apas pe...? (mai mult)
Mi'am facut server de metin2 \. Nu stiti de ce nu poate intra nimeni pe el?
Salut caut Reksio si capitanul nemo in Romana, Full game dati-mi linkuri si sa mearga plizz,
Sall.Va rog frumos cine poate sa-mi dea admin pe cs.Pe orice server.Id meu:alexutzu_m73
Salutare TPU as vrea sa stiu siteul la candy longju metin2 ...si cine mil zice dau funda!
Cum sa tranfer lucruri intre caractere la metin?
Care imi poate spune si mie daca >Failed to initialize Direct3D 9. Make sure you have DirectX 9.0c installed, have drivers for your graphics card and have not disabled 3D acceleration in display settings....? (mai mult)
Va rog frumos sa imi spuneti si mie niste sv private de metin2 cu rata de peste 1000 si totul, chiar si armele alea care au atac de 500 si ceva de lvl 75 sau mai mare(75 era pe mijagi) sa se...? (mai mult)
Buna din nou! Imi puteti explica si mie cum se face prezentarea cu chenar in stardoll, va rooogg:o3
Deune pot downloada gta mamaia
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!