|

Este un site pe net, videochat gratuit nu stiu ce si am intrat acolo si sunt diferite fete live, care fac chestii pe acolo, dar cica a venit factura lu' maica mea pe rcs-rds de 670 de lei, poate sa fie de la asta? Adica eu nu am nici un cont deschis pe numarul lu' mama si nici pe numarul meu si am intrat de pe telefonul meu...si mi-a explicat ca in mesajul ala de factura spunea ceva de un id si ma rog, e vorba de numarul ei. Voua vi s-a intamplat asta? Ce credeti ca poate fi? Sa fie oare ca m-am uitat pe siteul ala? Si sa nu fi fost gratis? Dar totusi, nu imi cerea o logare ceva si nu imi lua bani de pe card la videochat? Voi ce spuneti? Va rog multtt sa ma ajutati! Ajutorr

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, este posibil sa platesti vizionarea pe acel site, care evident vine pe factura telefonulu, ca-i in general cativa dolari pe minut.
Asemenea site-uri nu sunt niciodata gratis, fetele alea nu fac videochat pe gratis.
Daca telefonul tau si al mamei tale au aceeasi factura, atunci charge-ul este al tau.
Dar este simplu, te uiti factura, la lista de telefoane si in cea de data consumata si vezi cine a facut consumul.
Iti trebuie card sa platesti, doar cand intri de pe PC, de acasa.
Platesti cu telefonul daca intri la aceste videochaturi, sau siteuri deochiate, venind tot chargeul in factura telefonica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ioneasca1001):

Lol, nu are cum sa ii ia bani daca nu isi face cont, de unde sa aiba access la datele personale ca sa te taxeze. Probabil a primit ea apeluri cu suprataxa sau a descarcat ceva dubas. Sa mearga la DIGI si o lamureste ce si cum.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ioneasca1001):

A zis ca nu are cont facut, deci nu are cum sa ii ia bani din moment ce nu are datele lui personale sau ale mamei lui in acest caz.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NoReality):

Ok. hai sa va lamuresc. Este posibil sa ai un contract telefonic cu multiple numere. Eu am asa ceva, 1 singur contract si eu cu sotul si copii mei, toti pe un singur contract.
Daca unul din noi intra pe un site oareceare, care are cahrge diferit si downloadeaza (priveste) un anume film, contul nostru telefonic este taxat si apare in urmatoarea factura telefonica.
ce-i greu de inetels?
Daca el si maica-sa au aceeasi facura teelfonica si el a intrat pe site-ruid e videchiat, fara sa realizeze ca se plateste $1 pe minut sau a ignorat mesajul ala si a continuat sa priveasca, inseaman ca a acceptat conditiile lor de taxare, care vor apare in urmatoarea factura, ceea ce mama lui a primit deja.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă e ceva legat de numărul ei, a făcut cineva o fraudă pe numărul ei de telefon, nu are legătură cu tine, nici cu chestiile la care te uiți tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca spui ca nu ai cont pe acel site si ca nu ai platit niciun ban acolo atunci nu are nici o legatura.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează