| capac1243 a întrebat:

Am luat o placa video acum 2 saptamani si pana acum 2-3 zile n-am avut nicio treaba, dar acum se incalzeste foarte tare calculatorul, iar cand ma uit la un videoclip/film se blocheaza imaginea din minut in minut si trebuie sa misc de mouse sa isi revina.
De la ce poate fi?

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Se prea poate sa ai un virus, placa video ar trebui sa stea in jur de 30-40 grade (si-n functie de placa, dar asta e temperatura optima).
La fel si la procesor, cauta-i modelul pe google, 70 in functie de model e putin mediu. Incearca sa-l cureti, adauga-i o pasta termoconductoare poate inlocuiesti si coolerul, si daca nu ajuta reinstaleaza si windows-ul.

3 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Zici ca se incalzeste, de unde stii? Simti un miros, ai pus mana pe el sau cum? ce model e placa video si ce model e procesorul? Cauta nsite programe sa te ajute sa vezi temperatura lor, cel mai probabil poate fi de la procesor, poate trebuie curatat pc-ul, adaugata niste pasta termoconductoare, sau sa fie adaugata o racire un cooler ceva.

| capac1243 explică (pentru CM7YRE):

Am pus mana pe unitate si e foarte incins... eu ma gandeam sa reinstalez windowsul ca poate am luat un virus si crezi ca daca voi adauga niste pasta se va rezolva?

| capac1243 explică (pentru CM7YRE):

Procesorul are 70 de grade, iar placa video 60