Mi-am luat o placa video de vreo 1 luna sa zic " ATI Radeon 9600 XT, 128 MB " si toate jocurile imi merg excelent... Dar un joc care toata lumea il cunoaste si la LOW mi se misca in reluare
 Mi-am luat o placa video de vreo 1 luna sa zic " ATI Radeon 9600 XT, 128 MB " si toate jocurile imi merg excelent... Dar un joc care toata lumea il cunoaste si la LOW mi se misca in reluare  " Metin2 ".
 " Metin2 ".  Ce vreau sa spun e ca mereu cand il dau si la low cand merg putin deodata imi merge in slow motion apoi merge normal 1 sec apoi iar in slow motion si TOT ASA
 Ce vreau sa spun e ca mereu cand il dau si la low cand merg putin deodata imi merge in slow motion apoi merge normal 1 sec apoi iar in slow motion si TOT ASA  ||||| Nu stiu ce dumnezeu o avea ca eu cand am avut VIA S3G Unichrome Pro IGP. Imi mergea fratilor metinu la low foarte bine da ce o avea placa asta video? Dati-mi voi un driver pentru placa asta da sa imi mearga metinu asta nu ca sunt obsedat da oare ce o avea ca pe VIA S3G imi mergea bine
||||| Nu stiu ce dumnezeu o avea ca eu cand am avut VIA S3G Unichrome Pro IGP. Imi mergea fratilor metinu la low foarte bine da ce o avea placa asta video? Dati-mi voi un driver pentru placa asta da sa imi mearga metinu asta nu ca sunt obsedat da oare ce o avea ca pe VIA S3G imi mergea bine  VA ROG DIN TOATA INIMA SI SUFLETUL Ajutati-ma!
 VA ROG DIN TOATA INIMA SI SUFLETUL Ajutati-ma!  (((((((((((((( Funda + Vot
(((((((((((((( Funda + Vot  (
( 					 Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Salut,nescafe! Daca ai windows 7 s-ar putea sa te rezolve el la xp nu is sanse dar nu zic nu ca in fiecare zi tehnologia creste si cu rezolvarile problemelor.
NesCafe te pot ajuta eu fratele meu si stiu si de ce iti face asa doar baga idu meu de mess tudo_eu8
Songbird1 întreabă: