| Adrian_Doaga_2001 a întrebat:

Am Conter-strike Condition zero si vreau sa fac sa nu se mai audă acel sunet cand moare un bot de la tine sau ceva de genu! Pentru mine acel sunet este foarte enervant...Si vreau sa il dezactivez; x DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| AleksB2046 a răspuns:

Salut! Din păcate nu poți opri acest sunet deoarece acesta este integrat in fișierele jocului fără opțiune de mute.Este foarte greu sa accesezi fișierele jocului și sa îl oprești dacă ști sa le accesezi tot trebuie sa ști cum sa le ștergi de acolo ce a ce este imposibil fiindcă își va reveni printr-un update care și val face data viitoare când te vei juca.

| Adrian_Doaga_2001 explică (pentru AleksB2046):

Dar unde este acest fiser? In cstrike sau unde, pot spune ca ma pricep cat de cat sa umblu prin fisierele jocului.Sti tu unde este?

| AleksB2046 a răspuns (pentru Adrian_Doaga_2001):

Sincer sa fiu nu m-am jucat nici o data CS deci nu am intrat niciodata in fisierele acestuia.Dar odata gasit folderul cu sunete trebuie fie sters sunetul respectiv sau gasind un fisier special care se ocupa cu sunetele jocului sa stergi linia cu sunetul pe care nu vrei sa il mai auzi.Dar daca reusesti cel mai probabil o sa se reseteze printr-un update.Din cate stiu CS este facut de catre Valve.Deci iti fa trebuii gcfscape si apoi sa intri din gcfscape in /csgo/pak01_dir/sound/. Acum nu sunt 100% sigur ca se aplica si pentru DLC-ul Condition Zero. Stiu lucrurile astea fiindca lucrez in programul Source Filmmaker creat de catre Valve.

| Adrian_Doaga_2001 explică (pentru AleksB2046):

Aha totusi mersi.Cum iti dau funda nu mai imi apare butonu.

| Adrian_Doaga_2001 explică (pentru Adrian_Doaga_2001):

"am rezolvat"

4 răspunsuri: