| Anoniq a întrebat:

Salut TPU, am o problemă la PlayStation și trebuie să contactez suportul dar trebuie să îi sun, îmi vor cere data de naștere sau alte chestii de genul? Am 15 ani și din câte am văzut trebuie să ai 18 pentru a avea un cont de PlayStation (chiar daca nimeni nu respectă prostia asta), aștept niște sfaturi de la cei care au mai sunat la suportul PlayStation

3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Daca ai vazut deja ca trebuie sa intrunesti conditia de varsta, inseamna ca tu nu-i poti suna, dar tatal sau mama ta, pot.
Nu stiu de unde vine ideea ca "nimeni nu respecta prostia asta", fiindca in realitate cand ii suni si ti se cere sa te identifici, trebuie sa le trimiti un act oficial care sa arate ca ai 18 ani impliniti... ceea ce tu nu-i ai. Sa te vad atunci cum le spui ca-i prostie sa te identifice si ca vrei sa fii ajutat, ca asa vrei tu.

| Anoniq explică (pentru Jassmina):

E prostie că nu poți să îți faci cont de psn dacă n-ai 18 ani, de asta zic că e prostie, nu e site de filme pentru adulți

| Jassmina a răspuns (pentru Anoniq):

Nu-i nici o prostie, ca nu doar pentru siteurile pornografice trebuie sa ai peste 18 ani, ci pe toate site-urile legale, unde ti se cer date personale, logari, actualizari, ca asa -ar loga toti copilasii si ar face ce vor ei.