| Subțirelul a întrebat:

tocmai am terminat Outlast Whistleblower si chiar nu i-am inteles sfarsitul prea bine, poate cineva sa imi explice si mie mai bine tot ce se intampla? Adica, mi-au ramas atatea intrebari in cap cum ar fi "ce se intampla cu fantoma, ce vor face oamenii dupa ce vor vedea videoclip-ul, ce se intampla cu canibalul ala, ce se va intampla in continuare, etc".

Funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Duce a răspuns:

Sa iti explic.
In primul rand, whistleblower este vazut din alta perspectiva. Outlast whistleblower are loc la cateva ore fata de primul joc. Waylon Park care este protagonistul din whistleblower ai vazut si tu foarte bine ca la inceputul jocului trimite un e-mail. Acel e-mail il trimite catre Miles Upshur. Sper ca intelegi. La final de tot cand Waylon Park era in acea camera intunecata cu laptop-ul, un om ii spune ca daca trimite toate imaginile filmate in azil viata lui [lui Waylon Park] este terminata. Waylon Park renunta la familie si prieteni si trimite acele imagini cate Miles Upshur. La cateva ore dupa ce Waylon trimite imaginile, moare. Si la cateva zile distanta dupa moartea lui Waylon Park, Miles Upshur face o vizita la azil. iar acolo moare la final impuscat de acei soldati. Si iarta-ma ca iti spun dar ultima ta intrebare "ce se va intampla in continuare? " nu are pic de sens pentru ca Outlast Whistleblower este primul joc [oarecum], pentru ca whistleblower-ul se petrece inaintea jocului cu Miles Upshur. Sper ca te-am ajutat!

| DARCEINGEĂL a răspuns (pentru Duce):

Frate n-ai inteles nimic din joc, in primul rand Waylon parca cand ii trimite emailul chiar atunci se porneste la drum si miles Upshur, deci in timp ce tu fugi cu parca de acel om care vroia sa te manace si care striga (feed me) poate mile Upshur fugea de gras de ambele povesti se petrec in acelasi timp. nu cu cateva zile ianitne sa ajunga miles Upshur. si la final cand moare miles Upshur, parca fuge chiar cu masina cu care el a venit. deci totul. sper ca ai intels la ce ma refeream.

| DARCEINGEĂL a răspuns (pentru DARCEINGEĂL):

Ps: Unde ar fi trebuit sa scrie "Park" scrie "Parca"

2 răspunsuri: