| Alex21231 a întrebat:

Vin aici cu o mare problemă, de 5 zile am probleme cu routerul pe care l-am cumpărat recent.
Mi-am reinstalat windows-ul chiar de 6 ori, am pus și w7 și w8 și am rămas acum la w10 și nu este din cauza asta. Ei bine problema mea este că după ce mă joc aproximativ 3 ore după ce abia l-am instalat, viteza de internet scade de la 650 mbps la 10mbps, când încerc să fac testul îmi arată că se străduie să sară peste 10mbps dar parcă ceva îl ține pe loc. Prin wi-fi routerul merge decent, am 300mbps dar prin ethernet am 10mbps și nu mai suport, nu pot să mă joc absolut nimic. Am instalat toate driverele pe aplicația Driver Easy, am scanat tot PC-ul să văd dacă am vreun virus, dar nu văd absolut nicăieri unde ar putea fi problema. Țin să precizez că acest router este conectat la cel pe care l-am primit de la UPC și dacă îmi pun cablul ethernet de la router-ul vechi, îmi merge foarte bine, am undeva la 100mbps, dar dacă îl conectez de la al 2-lea router la PC, când abia îmi reinstalez windows-ul cum am mai zis, am undeva la 650mbps și după peste câteva ore nu sare la mai mult de 10mbps. Am resetat și setările ambelor routere dar nici acolo nu este problema, am schimbat și cablul ethernet și nici aici nu este problema, m-am uitat și pe Youtube la toate ghidurile posibile și nu am găsit nici o rezolvare pentru problema pe care o am.
Update-uri le am la zi pe Windows 10, driverele de asemenea, driverele de la placa video și ele sunt la zi.
Router-ul se numește Tenda AC1200 și nu mi-a făcut probleme în primele luni de folosință, am schimbat cablul de la Ethernet care se conectează la calculator pe toate cele 3 port-uri și nu am găsit rezolvarea.
Poate reușește cineva să-mi deslușească problema pentru că aș fi foarte bucuros și de asemenea veți primi și o fundă. Vă mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| mudokins78 a răspuns:

Te rog eu sa ti un pic cont de sfatul meu!
Scapa de prostia aia de Tenda!
Am avut si eu la fel catine aceiasi problema.
Dupa ce am cumparat un Dlink problema a disparut total.
Pacat ca te-ai chinuit atat!
succes!

1 răspuns: