NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Alegerile prezidenţiale 2014 au fost câştigate, în ciuda tuturor piedicilor puse de PSD-işti, de omul care merita - Klaus Iohannis -, ceea ce, pentru mine cel puţin, este o mare bucurie. Problemele însă nu s-au terminat.
După primul tur al alegerilor Ponta a afirmat, că dacă în al doilea tur va exista măcar un singur român, care va vrea să voteze şi nu va putea, toţi cei vinovaţi vor plăti - vor demisiona.
Acum ne aflăm în situaţia, când nu un singur român nu a putut vota, ci mii, deci mă aştept ca Ponta măcar o dată să se ţină de cuvânt şi să demisioneze odată cu toată gaşca sa de incompetenţi şi rău intenţionaţi.
Este inadmisibil şi ruşinos ceea ce se întâmplă.
La Torino şi la Paris până şi la ora asta (4 dimineaţa) stau mii de români în faţa ambasadelor şi sunt alungaţi de către jandarmi, ca nişte infractori, cu gaze lacrimogene, deşi nu au greşit cu nimic, doar cer să li se respecte un drept constituţional.
Guvernul Ponta, ruşine! V-aţi bătut joc de oameni două tururi de alegeri la rând (şi nu numai), în speranţa să mai furaţi nişte voturi. Cât de egoist şi inconştient!
Afară cu voi din parlament! Ne trataţi inuman şi ne faceţi ţara de ruşine!
Cum a zis Ponta azi, poporul are întotdeauna dreptate.
Păi, poporul nu va vrea, ci v-ar vrea mai degrabă la puşcărie. Fiţi democraţi adevăraţi, aşa cum pretindeţi, şi respectaţi-i dorinţa, măcar pe ultima suta de metri!
Subscrie cineva?

89 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hombre):

Si eu care credeam ca vrei sa ma bagi in jacuzzi...

| Hombre a răspuns (pentru Inferno):

"Interesant este faptul ca desi Ponta a utilizat toate armele de manipulare in masa, de la televiziuni pana la biserica, tot a pierdut. Asta dovedeste o maturitate intelectuala surprinzatoare a cetatenilor."
Maturizare!? Nici vorba, manipularea subtila a electoratului in special 18-30 ani care nu prea votau de regula. S-a speculat la maxim chestiunea cu diaspora care de regula votau foarte putinii si s-a intamplat ce stim in primul tur. Apoi a inceput marea manipulare pe Facebook si din lupta impotriva lui Base s-a transformat impotriva lui Ponta care nu a dus la nimic. Ponta trebuia scos de la guvern mai tovarasi ca acolo sunt banii nu la presidentie, aici poate sa fie si o tufa cu care ne-am si ales, Johanis.

anonim_4396

laughing)
Ma intriga cum zic toți ca și-or luat tara înapoi dar tot ala e prim ministru. De unde și-or luat-o? De la Base care e si in spatele ăstuia si a blondei? Nu prea se leagă pentru mine. In fine, o șansă a fost si au ratat-o. Asta e. Sa fie sănătoși cu toții!
P.S. sper sa facă UE presiuni serioase asupra lui Ponta. Ca altfel...
E de coma ce se întâmpla!

NOname
| NOname explică (pentru Hombre):

Stai liniştit, Hombre, că zilele lui Ponta în Guvern sunt numărate. Iar chiar dacă printr-o minune ar rezista până în 2016, tot sunt mai acceptabili 2 ani (cu un Ponta relativ potolit), decât 5-10 ani a unui singur partid (cu tendinţe comuniste) în frunte cu Ponta la guvernare.

Mi-e că limpezimea din capul vostru e doar închipuită. Se vede că aţi fost manipulaţi şi staţi foarte slab cu informarea şi analiza obiectivă.
Na, mă rog, nimeni nu-i perfect.
Caprele să fie sănătoase!

anonim_4396

Hai Hombre sa demonstram si noi ca niste oameni normali in Piață Universității! Nu vezi ca zic ăștia ca suntem manipulați si cu creiere spalate? De parca-s eu in strada si pe net (mai ales in campanie electorala) sa ma dau in spectacol. Acum ce fug de tv si fb ca mi s-a luat de cum i-a apucat politica pe toți redușii...
P.S. Tu ești de fapt trist ca or gonit-o pe blonda aia buna pentru toată Romania. Hai recunoaște! laughing)

mariana
| mariana a răspuns:

Ma bucur de victorie, inseamna ca suntem pregatiti pentru schimbare si sper ca, gruparea Ponta sa-si dea seamna ca, romanii s- au "desteptat".
Trebuie sa te felicit pentru modul in care te-ai ocupat de promovarea actualului Presedinte al Romaniei, parca ai fi fost in staful lui de campanie electorala. De altfel, Internetul a avut un rol major in aceasta alegere.
Am citit adineaori pe ecranul televizorului ca, V.P. doreste sa colaboreze cu noul presedinte, asta are obrazul ca soricul de la un porc batran, sub orice forma vrea sa ramana la guvernare si sa continuie cu masinatiunile cu care s-a obisnuit cand, l-a tot "bazait" pe D-ul Basescu.
"Vantul" schimbarii a inceput sa bata, sa speram ca vom vedea si efectele.
E greu si datorita faptului ca, majoritatea parlamentara este PSD-ista. Vom trai si vom vedea.
Un gand bun, sanatate si o saptamana buna in continuare.

| sabin89 a răspuns:

Poate că și scrisoarea lui Liiceanu o fi contribuit cu ceva. Zic și eu.

| Inferno a răspuns (pentru Hombre):

Da,sigur, "manipulare".
Imi place ca atunci cand nu stim modul in care se realizeaza aceasta "manipulare", pentru ca nu exista unul,ii spunem "manipulare subtila".
Subtil e un termen care ne poate scapa de multe argumente.

Dar te intreb,cum s-a realizat aceasta "manipulare subtila",despre care vorbesti?

"S-a speculat la maxim chestiunea cu diaspora..."

Care chestiune cu diaspora? Ca nu au avut timp oamenii sa voteze? Sunt nevoit sa te contrazic in acest sens, nu s-a speculat, ci s-a informat.

Daca exista o manipulare pe Facebook atunci vorbim de o automanipulare, intrucat nu ACL-ul e autorul. Pur si simplu tinerii au simtit nevoia sa-si exprime parerea. Ca vorbim de un feedback manipulativ, asta e alta problema. Este un fenomen psihologic, nu politic.

NOname
| NOname explică (pentru mariana):

Mulţumesc, Mariana.

Eu deja parcă simt schimbarea, adierea ei, iar amprenta noastră, a poporului ce i-a dat Guvernului Ponta o palmă tăioasă şi neaşteptată, şi a domnului Iohannis se simte deja în atitudinea celor din Guvern, care acum sunt cu coada între picioare şi se dau umili şi neprihăniţi.
Până şi televiziunile psd-iste s-au mai potolit, speriate să nu şi-o ia pentru toată mizeria calomnioasă şi nesimţită turnată de luni de zile.
Până şi corupţii, trădătorii, care au fost plătiţi să manipuleze, să cumpere şi să ameninţe lumea pentru voturi...
Toată gaşca lor tremură de frică şi bine face!
Santa Klaus is coming to town!
...şi are cea mai bună susţinere în spate: poporul!

De mâine (parcă) se va respinge legea amnistiei şi a graţierii (de care până acum PSD-ul ţinea cu dinţii ca de sânul mamei), deci lucrurile încep să se mişte...şi am o satisfacţie imensă să ştiu că în mare parte a fost meritul nostru, al oamenilor simpli, care au răsturnat gigantul roşu şi sunt pe cale de a răsturna împreună cu Iohannis întregul sistem, să cureţe politica de incompetenţi, hoţi şi corupţi, să schimbe felul în care se face politica în România...
Sunt mândră de noi! day dreaming

| Teardrop a răspuns:

Manifesturile din orașe precum Cluj au avut mare importanță. Le-a fost frică să mai fraudeze. Ne punem acum încrederea în Iohannis. Cu toate că sunt tânără, am studiat regimurile celorlalţi preşedinţi ai României, din 90 încoace. Şi pot să susţin că Iohannis e singurul căruia i-aş strânge mâna.

Iohannis are şansa să apară ca un erou în faţa istoriei şi a poporului. Ne-am pus, şi ne punem încrederea în el. Nu trebuie să schimbe sistemul. Trebuie doar să apară ca o emblemă a schimbării.

NOname
| NOname explică (pentru sabin89):

Da, probabil. Cred că a contat contribuţia fiecăruia în parte, oricât de mică. Unită ne-a făcut atât de puternici, încât am putut calcă în picioare mafia comunist-psd-istă, indiferent cât de murdar a jucat.

NOname
| NOname explică:

Klaus Iohannis: "Rog partidele politice să înceapă urgent discuțiile pe legea votului electronic și a votului prin corespondență."

https://www.facebook.com/......360348951/

Un preşedinte al poporului, nu al baronilor - exact ce ne trebuia!

NOname
| NOname explică (pentru Teardrop):

"Iohannis e singurul căruia i-aş strânge mâna.

Iohannis are şansa să apară ca un erou în faţa istoriei şi a poporului."

De acord, Teardrop.
Domnul Iohannis este primul preşedinte pe care îl pot respecta şi în care pot avea încredere şi cred că mulţi simt ca mine... vorbesc din mii de comentarii pe care le-am citit până acum; lumea în marea sa majoritate chiar pare să-l placă şi este o simpatie, o admiraţie şi o speranţă sinceră.
E mare lucru.
Demult nu a existat respect şi speranţă în România.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Fără zăbavă Klaus și-a deschis tacticos trusa de scule. Un semn bun. E zor, pentru că România are o infrastructura materială primitivă. Cei de pînă acum au frinat progresul firesc ca sa-i poată ține în sah pe români și să furnizeze clientelei sursa nerușinată de venituri. "Dacă nu curge, pică" e o sintagmă istorică. Exista și coruptie mica si mijlocie care împreună cu cea mare face un șvaițer din economiile românilor.
Singurii care ar avea nevoie de imunitate ar fi românii înșiși, împotriva presiunilor administrației.
Vorbind de înnoire, ce ar fi ca toți actorii din administrație și economie din România să pună mîna de la mina sa introducă în primul loc din lume (ne place să fim unici) un hipercard? Identitate, sănătate, permis de conducere, card bancar la toate băncile, identificare geografica pentru 112 și încă 1000 de extensii. "Olimpicii" mult pomeniți de abia așteaptă să-l implementeze. Un exemplu de ceeace s-ar putea face în materie de infrastructura imateriala.

| Hombre a răspuns (pentru Inferno):

In 2009 s-a intamplat acelasi lucru la votare in Madrid, Paris, Torino, Londra, Roma etc Atunci au votat 95 000 iar multi nu au reusit voteze, la fel au avut loc ciocnirii cu autoritatile si diaspora nu a mai sarit de cur in sus ca acum.
Nu a fost automanipulare, cei mai multi probagandisti pe facebook sunt cei de asa ziz dreapta, basistii la care sau alaturat si liberalii. Generatia 18-30 ani a fost intocxicata cu pericolul comunist (dupa 25 de anii, sa mori de ras) si au reactionat ca atare. Fenomenul psihologic e folosit din plin de catre politicieni pentru manipulare.

NOname
| NOname explică (pentru Hombre):

Când ţi se încalcă un drept constituţional şi eşti obligat să stai la cozi ceauşiste ore în şir, când mai toate televiziunile naţionale transmit doar ceea ce vrea partidul, când eşti minţit cu neruşinare şi ţinut în întuneric, etc, nu e niciun fel de intoxicare, propagandă, iluzie, chiar eşti tratat ca pe vremea comunismului, semnele căruia orice om inteligent recunoaşte de la o poştă. Iar faptul că astfel de nereguli o fi existat şi în trecut, nu este o scuză, mai ales că de data asta problema a fost creată intenţionat de psd-dişti şi deşi puteau, nu au vrut să o rezolve, din disperarea de a mai ciuguli nişte voturi, pentru a câstiga alegerile (dar tot degeaba).

http://www.tpu.ro/......ut-el-i-a/

Niciodată nu am fost fana lui Băsescu, nu l-am votat, nici nu i-am urmărit activitatea, nu m-a interesat niciodată în mod deosebit, mă lasă rece; şi oricum, Băsescu e de domeniul trecutului. Aşadar, cu atât mai mult, toate acuzaţiile de "băsism" mi se par bizare, infantile, la fel şi alimentarea voastră a urii faţă de acest personaj, ca şi inexistent, pe care Ponta cu ajutorul antenelor şi româniilor-tv v-a făcut să o transferaţi pe săracul Iohannis, care nici nu vrea să aibă de a face cu Băsescu.
Iohannis este cu totul alt om, din alt aluat, are cu totul alte idei şi principii şi mai degrabă Ponta este "progenitura" lui Băsescu, căruia îi şi seamănă ca stil, pentru că i-a absorbit ca buretele apucăturile. Iohannis, în schimb, nici dacă i-ar fi prieten şi nici dacă ar fi el cel ales de Băsescu pentru funcţia de prim-ministru, tot nu ar fi putut fi acuzat de vreo asemănare cu acesta. Este un om diferit, un om corect şi vertical, nu un maimuţoi sau o marionetă. Băsescu&Ponta şi Iohannis se află la poluri opuse.

Încercaţi să vă detaşaţi treptat de prejudecăţile care v-au fost induse şi să-l priviţi pe acest om cu noi ochi... obiectiv, pentru că merită!

| KodrutZ a răspuns (pentru Jardelin):

Trimiterea lui Ponta la pirnaie se poate face in 5 minute. Ai declarat ca bagi accize pe carburant pentru drumuri? OK. Ai declarat dupa aia ca de fapt nu i-ai folosit pentru drumuri? OK, bulau! De lucrarea de diploma si copy-paste nu mai zic...

NOname
| NOname explică (pentru KodrutZ):

Da, motive sunt destule, dorinţa să fie.

NOname
| NOname explică:

Http://www.tpu.ro/......a-asta-sa/

| Teardrop a răspuns (pentru NOname):

Așa e. De PREA MULT timp nu a existat respect și speranță în România. Schimbarea începe de la fiecare dintre noi. Și schimbarea o vom aduce noi, generația tânără, nu cea bătrână (aka susținătorii lui Ponta...). Sper doar că Dnul Iohannis conștientizează CE A DEVENIT. Pentru că acum, mai mult decât președintele României, este un simbol al schimbării. Sperăm că va ști să profite de asta. Și că încă odată, un cetățean cu rădăcini nemțești, ne va scoate de rahat.

| Teardrop a răspuns (pentru Inferno):

Ceea ce demonstrează este că, în sfârşit, copii din discursul Regelui Mihai au crescut, şi au ieşit în stradă. Cuvinte înţelepte: "Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară luată cu împrumut de la copiii noştri".

Iohannis a devenit o emblemă a schimbării şi un reprezentant al tinerilor. Are puterea pe care n-a avut-o până acum nici un preşedinte.

NOname
| NOname explică (pentru Teardrop):

Într-adevăr. : )

NOname
| NOname explică:

Klaus Iohannis: "După ce a stat mai bine de un an în sertarele din Parlament, legea amnistiei și grațierii a fost respinsă astăzi în Plenul Camerei Deputaților. Deci, se poate!"

https://www.facebook.com/......803614640/

Ce repede şi bine se mişcă lucrurile...deci se poate!

mariana
| mariana a răspuns:

Ma bucur ca schimbarea incepe sa se simta si sper si cred ca va fi benefica pentru romaniu si pentru tara.
Pupici si o seara excelenta.

NOname
| NOname explică (pentru mariana):

Mulţumesc, şi ţie.

Începem...
https://www.facebook.com/......326969321/

https://www.facebook.com/......410311446/

Cu Iohannis simt că avem un viitor. :x

NOname
| NOname explică:

"Iohannis avertismente pentru baronii PNL: Sa nu credeti ca scapati de mine!"

http://www.stiripesurse.ro/......39521.html

Klaus Iohannis: "Decat sa fiu marlan, mai bine pierd alegerile".

Presa de afară: "Romania ofera astazi o frumoasa ilustrare a democratiei".

http://www.mondonews.ro/......tor-ponta/

"PRESA din GERMANIA jubileaza dupa victoria lui IOHANNIS: Nemtii semnaleaza investitorilor ca pe Romania lui Iohannis se poate conta."

http://www.mondonews.ro/......ate-conta/

"Singur împotriva mafiei."

"Ce scrie presa straina, inclusiv cea din Germania, despre VICTORIA istorica a lui Klaus IOHANNIS."

http://www.mondonews.ro/......-iohannis/

"Monica Macovei: Il felicit pe Klaus Iohannis. Are de partea lui speranta a milioane de romani care nu mai vor sa fie umiliti si furati."

http://www.mondonews.ro/......si-furati/

"Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!", a scris Monica Macovei, care a completat: "Sunt mandra de romanii din tara si din lume care au votat cu mic si mare, cu speranta si cerbicie impotriva lui Ponta si a dictaturii hotilor, care ne-au furat si bani, si voturi. Sunt mandra de romanii din lume care si-au daruit o zi din viata ca sa voteze. Ponta a fost invins si de romanii care au stat 15 ore in picioare, umiliti, fara sa poata vota. Sunt fericita ca romanii de acasa au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al romanilor din lume, si asa ne-am reunit."

"Il felicit pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta. Are de partea lui speranta a milioane de romani care nu doresc sa mai fie umiliti si furati de politicieni. Milioane de romani care vor respectarea statului de drept si justitie independenta, vor bunastare si libertate", incheie europarlamentarul.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Hombre):

E cam simplu, nu m-a prea interesat subiectul, asa ca spun pe scurt, fara surse, poate tu le stii (daca ma adresez cu dumneavoastra/dumneata, nu mai esti hombre tongue). Poanta a afirmat ceva urat referitor la romanii din afara tarii, si era clar ca o sa voteze impotriva lui, de asta a facut tot ce a putut ca sa-i impiedice sa isi exercite dreptul castigat cu sange de altii, si probabil si de ei daca ar fi nevoie, si bineinteles ca asa doar i-a enervat, asa ca in 16 au mers la sectii si cu 10 ore inainte (de asta au votat atatia, nu ca a facut "Mele" nu stiu ce, cum se lauda). Si era simplu sa rezolve problema cu o ordonanta de urgenta, aceeasi chestie pe care a folosit-o ca sa dea 6 milioane de lei unor biserici din tara, trei la numar.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Hombre):

Ce-am gasit. http://capitalismpepaine.com/......-diaspora/ In cazul asta, e de inteles de ce oamenii au mers la vot si au tinut neaparat sa voteze.

NOname
| NOname explică (pentru Mădă0611):

Detergentul Tonta - spală creiere slabe minunat!hee hee