| whitecoffeecat a întrebat:

Bună! Am o întrebare pentru persoanele care au susținut recent proba practica pentru examenul auto (traseul). In cazul picarii probei, pentru reprogramare, se aplica cele 16 zile pana la reprogramare, sau pana la susținerea probei? Am efectuat cele 6 ore suplimentare, am adeverință, și ma întrebam dacă as putea merge de pe acum sa ma programez (urmând sa susțin proba după cele 16 zile). Pe internet am găsit explicații contradictorii postate acum câțiva ani, iar instructorul meu nu este extrem de bine pus la punct referitor la proces (vorbesc din experienta proprie, interacțiuni anterioare). Va mulțumesc mult!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Puteai sa te reprogramezi imediat dupa ce ai cazut, doar ca nu puteai sa fii programat inainte de 15 zile calendaristice, calculate pe zile libere, respectiv nu se ia in considerare ziua in care ai cazut si ziua cand se implineste termenul, de aceea sunt de fapt 16 zile.
Asa fiind te poti reprograma chiar astazi sau maine.

1 răspuns:
| Sekim a răspuns:

Din câte știu eu, perioada de așteptare era de 15 zile, nu 16. Pe langa asta, nu știu sigur daca e corect ce spun dar așa am auzit, poți să te programezi și după ce pici, important este sa menționezi faptul că trebuie să aștepți 15 zile ( adică spui că ai picat și să te programeze după 15 zile cât mai curând sau când e ziua de examinare la școala ta de șoferi ). Daca nu, daca au trecut 15 zile te poți programa liniștită ( atâta timp cât ai efectuat cele 3 ședințe și ai platit mașina pentru examen ).