| Coroiu_Cristina_1994 a întrebat:

eu mi-am pierdut toate actele si mi-am facut buletin provizoriu.as vrea sa plec din tara si cu acesta nu pot.intrebarea mea este daca pot sa imi scot certificat de nastere cu acest buletinul provizoriu? multumesc mult!

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti sa-ti scoti un duplicat al certificatului de nastere si apoi sa-ti faci carte de identitate si pasaport. Du-te la starea civila unde a fost inregistrata nasterea si solicita un duplicat, te costa cca 100 de lei.

| alessia5158 a răspuns:

Poti cere eliberarea unui duplicat al certificatului de nastere inlauntrul termenului de valabilitate al CI provizorii. De fapt, acesta este si rostul cartii de identitate provizorii : de a-ti facilita obtinerea duplicatelor documentelor pierdute in vederea eliberarii unei noi carti de identitate.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poţi solicita un DUPLICAT după Certificatul de naştere!

Vezi informaţii ( procedura şi actele necesare ) la linkul :
http://www.dlep-iasi.ro/......29--2.html

Apoi, mergi şi depui actele pentru CI şi, eventual, paşaport...


Toate cele bune.

| dannyel86 a răspuns:

Da, chiar si cu carte de identitate provizorie poti scoate un duplicat dupa certificat de nastere de la starea civila a locului unde te-ai nascut sau la care ai domiciliul actual. In prezent se elibereaza doar duplicat de certificat de nastere de tip nou (european). Sa nu te ingrijoreze ca nu arata ca cel pierdut.