| LanguageMaster a întrebat:

Ce este posibilitatea alegerii unui IP static oferită de furnizorii de internet?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

IP (internet protocol) este o serie de cifre prin care esti identificat atunci cand folosesti internetul. Locatia si sistemul de operare de pe care navighezi este recunoscuta prin acest IP.
IP-ul poate fi static adica cu o singura serie de numere si dinamic, atunci cand la orice pornire a routerului, IP-ul se va schimba.
IP-ul dinamic este in avantaj deoarece daca vrei sa faci un cont pe un site on line care accepta doar un singur cont pe un laptop, cu IP dinamic poti face mai multe gratie IP-ului dinamic care se schimb ori de cate ori repornesti internetul.

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Ah, si posibilitatea alegerii unui IP static de catre furnizor, inseamna ca ai tu posibilitatea sa alegi un IP static (permanent) de la furnizorul de internet. De exemplu, vrei IP-ul 193.226.128.255 si pe ala ti-l da.

5 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Posibilitatea alegerii unui IP static oferită de furnizorii de internet, este...un IP static!

| LordOfLegions a răspuns:

IP static : este un cod care intrnetul il are. De expemplu daca ai jucat vreodata Counter-Stike sunt sigur ca ai auzit de IP BAN ceea ce inseamna ca cu acel cod IP de internet nu o sa te mai poti juca. In caz ca nu ai IP static IP-ul se schimba de fiecare data cand te conectezi la internet deci chiar daca cineva tiar da IP BAN pe CS te deconectezi de la net, te reconectezi si ai rezolavat problema!

| suntserios a răspuns (pentru LordOfLegions):

E un cod pe care il are calculatorul ta, nu internetul