|

Daca te opreste un politist si nu ai declaratia completata cu data, dar ii arat motivul deplasarii si buletinul, te poate sanctiona? Mi-a luat cnpul, numele si mi-a cerut buletinul... nu a zis de vreo sanctiune.I-am zis ca pentru cumparaturi am iesit. Aveam declaratia dar nu avea data.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Cea mai mare prostie de lege aceasta declaratie, ce prostii ai nevoie de declaratie si cand duci gunoiul, oamenii astia de conduc statul nostru pot fi mai prosti si incompetenti de atat?
Vreau sa ii trimit un email acestui prost care nu stie sa citeasca nici de pe foaie acest incompatibili denumit ministru MAI : VELA sa vedem ce mortii masi face el cand trebuie sa duca gunoiul, gunoiul drecu.

| a răspuns:

Da te poate amenda deoarece declaratia este incompletă, acum depinde si de politist, daca politistul nu te va intelege te amendeaza, dar daca dai de unul indulgent nu, dar in orice caz tu trebuie sa te supui legii, in declaratie trebuie scrisă si data este important. Fă asa cum ti se spune si nu o sa ai probleme.

| explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu a zis de sanctiune...inseamna ca e ok... zicea daca era sa imi dea, nu? Mi a luat cnp si numele si nu a zis nimic. Asa le ia tuturor?

| a răspuns (pentru alexalexandrusincerul):

Posibil fiind la prima ta abatere te a iertat, dar numai miza pe asta, completeaza corect declaratia, acum ai scapat ne amendat, dar data viitoare daca faci la fel cu declaratia incompletă te va arde rau la buzunar.

| a răspuns:

Înseamnă că nu a observat laughing. A verificat doar adresele.

| a răspuns:

Dacă, au în plan să dea câteva amenzi pe zi, pentru a-și demonstra folosința față de superiori cred o pot face ușor.
Ei îți pot da amendă, și dacă ai declarația completă, dacă vor să te prostească, după părerea mea dându-le buletinul și neavând nicio idee ce notează.