| LanguageMaster a întrebat:

De ce România primește refugiați din Syria?

62 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru ca tot UE primeste si noi suntem parte din UE

| minrest a răspuns:

Mai sus spui ca Iohannis este evreu, iar aici spui ca este nazist. Nu vezi nici o contradictie in asta? Tu numesti cercetare citirea unor site-uri de propaganda care nu dau nici o sursa verificabila. Aruncand cu insulte nu spui nimic despre cei pe care ii insulti, dar spui multe despre tine.

| minrest a răspuns:

Tu asa crezi, stiu ca asta e parerea ta. Ai citit lucrurile astea, si le-am citit si eu, dar: 1. Ai citit directionat, ceea ce se potrivea cu ideile tale. 2. Nu ti s-a prezentat nici macar umbra unei dovezi, nimic; ai citit simple afirmatii, si ai mers pe incredere. Stii ce este Istoria ca stiinta? Citesti o carte, care demonstreaza tot ce afirma, si trimite la documente in arhive, date statistice si oficiale contemporane sau din orice epoca, dovezi arheologice aflate in muzee sau in situ, totul verificabil; chiar daca nu pot eu sa merg sa zic la Munchen, sa vad dovada, totusi ea exista si va fi verificata de zeci de ori, de catre altii decat autorul. Apoi citesti alta carte, ca sa iti completezi tabloul, totul demonstrat la fel, si tot asa.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

Eu nu stiu doar dintr-un singur loc. Au zis-o oameni capabili si unii dintre ei chiar au autoritate sa consulte vechi vestigii, manuscrise etc... Tu te-ai dus la Roma sa vezi statui de Daci acolo? Tu stii ca in Europa sunt mai multe statui de Daci in diferite tari? Tu ai idee cine a distrus imperiul roman? Nu poti afla realitatea daca tu cunosti istorie din gura unor oameni ca Horia-Roman Patapievici, Lucian Boia etc... Istoria noastra de multe ori a fost scrisa de altii care ne-au cucerit in trecut sau care si-au urmarit interesele aici. Nici scoala aia ardeleana nu spune cum trebuie si nici la scoala normala nu o inveti cum trebuie. Eu ti-am spus tie sa citesti carti pentru ca eu citesc si mai vreau sa mai cumpar cateva. La noi au venit arheologi germani si ne admira istoria pe cand altii o renega si astia din urma nu sunt putini ci foarte multi.

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Ai citit in mai multe locuri, credeai ca eu cred ca legionarii si national socialistii au un singur site, sau publica o singura carte? Sunt oameni capabili de orice ideologie vrei. Eu citesc istorie zilnic, am facultatea de Istorie; citesc direct in Arhivele Nationale sursele primare, iar la Biblioteca Academiei citesc ziare de epoca. Eu nu ma bazez ca am vazut in mai multe locuri, deduc din surse si cred ce mi se demonstreaza pe baza unor surse publice, verificabile. In Istorie nu ai voie sa iti crezi nici mama.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

Daca ai facultatea de istorie vreau sa te intreb ceva. De ce ma acuzi de conspiratii, cand de fapt mie mi-a dar dreptate chiar si un profesor de istorie, dar nu mai stiu unde activa el. In plus ai o boala in a arunca cu apelative in oameni. Nu esti singurul de altfel dar eu nu sunt nici nazist, nici rasist, nici legionar, nici national socialist, nici antiroman si nici ce alte tampenii ati mai debitat pe aici. Eu sunt patriot nationalist si va spun asa „Un popor care nu-și cunoaște istoria e ca un copil care nu-și cunoaște părinții." — Nicolae Iorga. Asta este o vorba mareata si trebuie luata in considerare de voi toti. Cand veti invata istorie atunci veti realiza foarte multe lucruri.

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Ti-ar da dreptate mai multi profesori, dar toti de orientarea ta; ti-am spus doar ca in orice ideologie exista oameni capabili. Da, cunosc dictonul lui Iorga, de fapt Istoria e mult mai importanta decat atat, dar tocmai mie mi-l spui? Tu nu cunosti aproape nimic corect, pe tine te mustra marele invatat, pe care, apropo, l-au asasinat legionarii, ca si pe alti savanti si patrioti. Odata ce tu consideri informatii niste simple afirmatii, fara umbra unei dovezi, inseamna ca dispretuiesti adevarul istoric. Daca fabulezi o istorie a Romaniei imaginara, inseamna ca o dispretuiesti pe cea reala.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

Tu esti cel ce fabulezi si Iorga nu a fost asasinat de legionari ci de apropiatii regelui ( care nu era rege ) tradatorul mucos Mihaita. Acum sunt perfect convins ca tu chiar nu stii istorie. Eu ti-am spus sa inveti ISTORIA REALA, nu pe cea invatata in scoli. Eu nu pot sa ma contrazic la nesfarsit cu tine pentru ca mi-ai spus destule minciuni pana acum, pe care le-ai invatat acolo unde ti-ai facut scoala. Tu nu stii istorie adevarata si trebuie sa o inveti. http://www.glasulstramosesc.ro/......-07-06-109

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Afirmatii fara dovezi. Vino cu mine sa iti arat dovezi pe care nu vei putea sa le negi. Maine este Ziua Bibliotecarului, bibliotecile centrale sunt inchise, vino chiar poimaine cu mine la Biblioteca Academiei Romane, ce zici?

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

Nu pot veni, dar daca ai relatii aprropiate cu oameni care stiu adevarul atunci poti vorbi cu ei. Nu poti in cateva ore sa intelegi daca nu citesti. Ar trebui ca cineva sa-ti faca un rezumat, dar o televiziune care ar face asa ceva ar fi imediat amenintata cu oprirea licentei sau chiar cu inchiderea ei. Traim intr-o tara in care infractorii controleaza tot si fac orice pentru a-si bate joc de istoria noastra. Mai mult decat atat nu ai sa vezi si sa auzi nici in alte tari istoria reala. Trebuia sa fi stiut aceste lucruri pana acum. Ai uitat cati scriitori, istorici si alti oameni cititi si invatati au fost ucisi pe timpuri pentru ca ei scriau adevarul sau spuneau adevarul peste tot? Ei bine lupta asta de ascundere a istoriei reale e dusa de secole intregi sau chiar de milenii ( evul mediu intunecat sau evul mediu timpuriu ) dar sunt multe de spus. Austriecii invata la scoala ca noi ca popor ne-am format din toate națiile și din criminalii imperiului Roman. Condamnații romanilor ( infractorii ) erau aduși în Dacia si așa a luat naștere poporul nostru. Ei vor sa spuna ca noi suntem un popor de criminali și prostituate, într-un cuvânt. Asta se invata la liceul lor. Iti vine sa crezi asta? Noi suntem cel mai linistit popor din Europa si mereu am luptat cu popoarele migratoare care au vrut sa ne fure teritoriile. Noi nu am atacat pe altii ca sa-i macelarim si sa le furam teritoriile. Tara noastra a fost mai mare decat ce avem acum. Cum poate un popor de infractori si prostituate sa ajunga cel mai bland si milos? Sa fim seriosi. INVATA ISTORIA DACILOR si acest lucru ar trebui sa invete si mizeriile de austrieci sau alte tari care ne denigreaza istoria. Noi suntem aici de mult mai mult timp decat sunt ei. Nenorocitul ala de Lucian Boia care ne denigreaza istoria a zis asa "Românii nu puteau invoca un DREPT ISTORIC asupra TRANSILVANIEI, care nu apartinuse niciodata României". Tu chiar crezi ca tot ce inveti la scoala e adevarat? Am auzit o gramada de minciuni din ce ai invatat pana acum si asa au invatat toti romanii la scoala. Nu rezlizezi ce se intampla cu invatamantul romanesc? Cum ne sunt scoase nume romanesti din povesti si sunt inlocuite cu nume straine sau de musulmani? E mult de povestit dar nu pot sa-ti repet la nesfarsit. INVATA ISTORIA REALA. Gasesti tu pe cine sa te ajute daca ai cunostinte ( relatii ).

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Nu stiu de ce imi tot spui de televiziuni, nu am televizor. Nu auzi ca ma informez direct din sursele primare? Documentele originale de la Arhivele Nationale. Ziarele vremii la Biblioteca Academiei. La aceste institutii isi poate face permis ORICINE.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

Daca sunt ziarele vremii conduse de evrei inainte de perioada world war 2 atunci e clar... Multa propaganda si multe minciuni cum am fost mereu obisnuiti. Nu uita un lucru. 1866-1947 ce origine aveau regii sau asa zisii regi ai Romaniei? Cine la ucis pe Eminescu? Bineinteles ca acelasi grup care l-a ucis si pe Iorga, numai ca aici au fost alti oameni. Pune lucrurile cap la cap. Mai ai multe de invatat. Maresalul Antonescu tot de acelasi grup a fost ucis si cu siguranta la unele presiuni externe. Au bagat-o pe aia cu un ordin al unui tribunal al poporului... Sa fim seriosi. Mereu au vrut sa ne fure tara si acum incearca mai mult ca oricand. Au retrocedat ilegal proprietati, paduri, resurse, terenuri de tot felul si altele ca sa ne aduca pe cap cat mai multi evrei. Ce cauta 40.000 de soldati SUA in Romania? Sa nu spui ca ne apara de rusi. In plus vor sa de-a Transilvania la unguri. Cloaca lor de vagabonzi mondiali exact asta face. Sunt multe de spus dar daca mai spun mult adevarul iar o sa fiu acuzat de rasism ca poate se mai gaseste unu sa ma acuze cand spun un adevar. Daca nu le convine sa se uite la retrocedarile lui Basescu, Iohannis, Boc, PSD si altii. Situatia nu e deloc roza pentru noi. Asta e motivul pentru care ne alunga de ani de zile din tara. Vor sa distruga Romania si Moldova sa ajunga la rusi, Transilvania la unguri si probabil austrieci, o parte la nemti iar restul la evrei si la Sua. Chiar escrocul,, Bombonel'' Nastase a zis ca planul este ca Romania sa fie rupta in 3 ca oricum Republica Moldova nu ne mai apartine. Unii incearca reunirea dar tare m-as mira sa mai reusim ceva cu atatia dezbinati care exista in tara asta si care multi dintre ei voteaza tot felul de partide care au distrus Romania. O sa continue sa ne scoata din tara pana vor retroceda si vinde ilegal tot ce a mai ramas din Romania si asta pentru ca noi suntem un popor de lasi.

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Ziare conduse de evrei pe timpul lui Antonescu? Toate ziarele, Universul, Curentul, Cuvantul, ziare de dreapta. Atentie, ca sursa primara, nu citite pentru ce sustin. Documentele din Arhivele Nationale, unde se pastreaza toate documentele. Surse primare. Vad ca nu poti pricepe ca simpla afirmatie nu conteaza. Conteaza demonstratia pe baza de dovezi verificabile.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

Nu mi-ar raspuns la ce te-am intrebat. Nu uita un lucru. 1866-1947 ce origine aveau regii sau asa zisii regi ai Romaniei? Cand o sa gasesti raspunsul atunci vei realiza cate ceva. Daca nu crezi ghici de ce taranii s-au rasculat in 1907 si din cauza cui?

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Am vrut sa iti arat in ziarul Universul, imediat ce a aparut dupa 21 ianuarie 1941, dupa rebeliunea legionara, apare si omorarea lui Iorga, si a lui Madgearu, cum de spui tu ca i-a omorat Regele Mihai, care a dat lovitura de stat peste cativa ani, pe 23 august 1944? Asasinarea lui a recunoscut-o Horia Sima in multe materiale, Boeru Gheorghe, seful echipei mortii care a comis asasinatele, s-a laudat cu ele toata viata. La ce sa-ti raspund, la simple afirmatii, pe care le-ai crezut fiindca esti naiv, si pentru care nu trimiti la nici o dovada? Ce se afirma fara dovezi, se respinge fara dovezi.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

Http://www.glasulstramosesc.ro/......-07-06-109
Asasinatul căruia i-au căzut victime Iorga şi Madgearu nu seamănă deloc cu maniera legionară de a produce asemenea acte de „justiţie".

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Daca in ultima zi a rebeliunii legionare, echipa mortii legionara condusa de legionarul Boeru Gheorghe, i-a asasinat la ordinul lui Horia Sima, care sustine asta toata viata lui, si apare in ziarele de imediat dupa rebeliune, ce mai vrei?

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

Manipularea facuta de oamenii de sus ( evreii, politicienii i mai nou oamenii de afaceri ) e dusa la extrem.

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Cum au schimbat toate documentele originale in toate arhivele, cum de datarea si expertiza le arata ca autentice, cum de intreaga presa a vremii afirma contrariul a ceea ce spuneti voi? Nu ti s-a demonstrat nimic din tot ce spui; ai citit si ti-a placut, caci era un basm frumos, ti-a distrus gandirea critica si ti-a deturnat viata.

| minrest a răspuns:

Ar trebui schimbate toate documentele, toate ziarele, toate dovezile arheologice, ca sa fie cum zici tu. Toate se completeza, nu poti sa schimbi doar unul.

| minrest a răspuns:

O lege intra in vigoare in momentul in care e publicata in Monitorul Oficial, vino la colectie si arata-mi legea prin care devenim corporatie. Nimica nu bate ca putere legala Constitutia, in Constitutie scrie exact contrariul a ceea ce afirmi tu.

| minrest a răspuns:

Toate aceste persoane care cred ca tine, nu sunt alte surse, toti sunteti aceeasi sursa, acelasi grup de interese, aceeasi ideologie. Va cunosc teoriile, nu m-ati trimis la nici o dovada; dovezile arata toate contrariul a ceea ce spuneti voi. Ti se pare ca nu citesc carti? Interesanta perceptie!

| minrest a răspuns:

Tocmai eu nu am impresia ca tot ce zboara se mananca, caci eu imi trag concluziile doar din dovezi, din surse primare, iar tu ai crezut ce ti-a placut tie, fara umbra unei dovezi, doar afirmatii. Maine dimineata citesc legea de care vorbesti, in colectia publicatiei Monitorul Oficial. Chiar in numarul tiparit in dimineata aia.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

Citeste si aporopo, multe concluzii din ce ti-am explicat se vad cu ochiul liber. Altele nu dar noua ne fac altii istoria din ce se pare. E BINE CA A EXISTAT SI INCA MAI EXISTA SCRIITORI SI ZIARISTI PATRIOTI CARE AU SCRIS ADEVARUL. DE MULTE ORI E CHIAR IN FATA TA DAR NU IL VEZI.

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

1. Nici o lege nu poate contrazice constitutia, constitutia are prioritate fata de orice alta lege. Realizezi asta? Iar constitutia anuleaza o lege ca cea de care spui la orice punct. O sa vad maine dimineata de ce lege vorbesti, in Monitor si in ziare. 2. Deduci din problemele tarii, ca exista o realitate paralela, complet inventata de legionari si contrazisa de toate dovezile. Bravo tie. 3. Pe de o parte spui ca omorarea evreilor (holocaust ii spui tu) a fost un lucru bun, pe de alta ca este ceva inventat. Cand minti, din astea doua afirmatii contrare?

| minrest a răspuns (pentru minrest):

Revin, trebuie sa astept pana luni, depozitul respectiv e inchis. Oricum, o astfel de lege nu poate exista, dar sunt curios daca exista macar o lege pe care ai interpretat-o gresit, sau minti, cum esti si tu mintit de ai tai.

| minrest a răspuns:

Legionarii nu aveau de ca sa inventeze ca l-au omorat pe Iorga si Madgearu, ei i-au omorat pe fata si nu s-au gandit niciodata ca ar putea sa se disculpe de ce stia toata lumea. De asasinarea lor citesti in ziarele oficiale ( toate ziarele care mai functionau in Romania) imediat dupa rebeliune. Eu l-am auzit pe Horia Sima vorbind despre cum a ordonat asasinarea lui Iorga, inregistrarea era data la Europa Libera. E usor sa arunci insulte, ca sa acoperi inventarea unei lumi intregi fictive. Faptul ca esti antiroman se deduce direct din faptul ca tii cu rusii, voi legionarii, precum si nazistii, v-ati dat mereu cu strainii.

| minrest a răspuns:

Daca ai citit ce scrie Horia Sima, stii ca a ordonat asasinarea lui Iorga si Madgearu. Da, chiar mai sus ii sustii pe rusi, voi ati fost cu nemtii cand ne-au luat Transilvania, acum sunteti cu rusii care ne tin in sah cu Basarabia. Tradatori ati fost mereu, voi legionarii.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

De cate ori sa-ti spun ca eu nu sunt legionar? Eu sunt patriot nationalist si asta inseamna ca nu sustin pe nimeni in afara de Romania si de poporul roman. Esti foarte naiv in legatura cu istoria si foarte nepriceput in ceea ce iti explica cineva.

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Tu nu explici nimic. Faci afirmatii, reiei afirmatii facute de altii, pentru care nu ai cerut dovezi. Numai la BAR, cu un permis pe trei luni care costa 10 lei, ai vedea ca tot ce crezi e fals si aberant.

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Ai afirmat lucruri contrazise de toate datele sigure, atat. Ai gandirea si spiritul critic distruse de o ideologie totalitara, ce sa explici tu? Ce se alege de natiune daca se instaureaza dictatura pe care o predici? O sa conduca o persoana, care o sa succombe delirului grandorii, ca si Codreanu, Horia Sima si Ceausescu.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

Ti-am explicat de atatea ori, dar tu nu esti in stare sa intelegi. Istoria o fac invingatorii si tu traiesti partial in minciuna. Nu stiu ce spui de dictatura, eu nu am vorbit de asa ceva. Ceausescu e ultimul patriot al acesteti tari.

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Nu ai explicat, ai repetat. Istoria nu e o poveste lunga, care cuprinde explicatia faptelor, asta e cel mult istoria de scoala primara predata intr-o tara. Istoria e o stiinta care iti permite sa extragi explicatii care se potrivesc cu toate faptele cunoscute, si sa verifici toate faptele. Cata vreme ai date, nu ai de ce te plange. Explicatiile astea apar in mintea omului, rationand pe baza faptelor, nu i le spun invigatorii, cel mult invingatorii pot altera datele, dar noi acum putem stabili autenticitatea oricarei surse. Din faptul ca il consideri pe Ceausescu un patriot, se vede ve tara vreti sa faceti voi, extrema dreapta; o dictatura rupta de restul lumii, in care oamenii sa traiasca in frica, foame, frig, si sa nu aiba nici un drept. Asa cum am trait eu insumi, pe timpul lui Ceausescu.

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Nu te-am trimis la cartea cuiva, care scrie pentru invigatori, te-am trimis la surse primare, la proclamatiile cu care se lauda legionarii cu asasinarea lui Iorga si Magearu, scrise chiar la sfarsitul rebeliunii, de exemplu; repeti ca un papagal ce te-au mintit altii.

| minrest a răspuns:

Odata ce vrei un regim ca cel al lui Ceausescu, tradator esti tu. Esti un sclavagist fara sclavi, un stapan de sclavi ratat, care nu a putut sa invete carte, si se viseaza sluga unui dictator. Esti complet incult, nu intelegi cuvinte ale limbii tale, nu ma mir ca esti legionar. Te-au inselat niste escroci si ti-au deturnat viata pe un drum infundat, ratatule.

| minrest a răspuns:

Tot ce spui este contrazis de un ocean de date, pe care le poti consulta singur la Arhivele Nationale si la Biblioteca Academiei. Dar nu o vei face. Preferi sa traiesti basmul pe care altii ti l-au bagat in cap, in locul realitatii.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

Realitatea e asta. Istoria o fac invingatorii asa cum vor ei si nu dupa cum a fost in realitate.

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Istoria nu e o singura naratiune. Voi, extrema dreapta, ati facut naratiunea voastra, numai din minciuni, v-a facut cineva ceva? Invingator sau nu, datele sunt date; orice teorie trebuie sa explice toate datele. iar teoria voastra explica doar datele inventate de voi.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

Istoria falsa o fac evreii si marionetele lor. Voi astia cu extrema dreapta eu nu fac parte din ei dar se pare ca tot nu ai inteles cum sta treaba.

| minrest a răspuns (pentru minrest):

Revin dupa ce mi-ai dat ''ignor''. Au schimbat evreii toate documentele din Arhivele Nationale? Tu stii, nu e asa, ca avem cataloage care ne arata fabrica si matrita in care a fost facut orice petic de hartie, iar dupa matrita il putem data? Au schimbat evreii toate ziarele la Biblioteca Academiei? Si totusi, au ramas la fel cu ziarele romanesti din Japonia, o colectie mare pe care o putem consulta oricand, in baza lor de date? Cum de au ramas la fel cu colectiile din intreaga tara, le-au schimbat evreii pe toate? Tu oi fi crezand ca nu esti de extrema dreapta, acolo se incadreaza ideologia pe care o expui, nu e nevoie de acordul tau.

| AA1CK3D a răspuns:

Minrest s-a inselat la ceva. U nu esti Nazist clasic ci esti NEO-Nazist (daca stii diferentele).
Evrei mai sunt prin Ro, insa nesemnificativi la numar. Dar din cauza ca principala trasatura a evreiilor este big grine a fi afaceristi ajung printre personajele importante din tara.
Dar in rest nu dai in Ro de evrei. In viata mea am intalnit 1 singura persoana despre care 'banuiesc" ca ar fi de religie evreiasca insa nu sunt in relatii atat de bune incat sa intreb.
Poti cerceta cat vrei daca iei in considerare numai ce convine teoriilor tale. In aspecte de istorie/filozofie trebuie sa fii critic si neutru.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru AA1CK3D):

Deci este clar ca tu nu poti intelege ce vorbeste omul cu tine. Exact acelasi lucru si in cazul celorlalti doi. Voi nu aveti idee ce se intampla in tara asta sau voi faceti parte din colatitia asta de distrugere a poporului roman. Tu ai impresia ca evreii astia au toti barbi si kika nu-i asa?

| minrest a răspuns (pentru AA1CK3D):

Numai ca nu vad evreii astia afaceristi bogati in Romania, vad la policlina din Washington 10 niste mosi si babe prapaditi care incearca sa obtina gratuitate la medicamente. A fost Nati Meir, un excroc evreu din Israel, care a inselat muncitori, a intrat in puscarie si a pierdut tot, alt evreu in afaceri in tara noastra nu mai stiu.

| laSoledad a răspuns:

Dar Germania de ce-i primeste?!

| laSoledad a răspuns:

Daca sute si sute de mii de romani au plecat, ne paste de ceva timp criza fortei de munca si imbatranirea populatiei - cresterea numarului pensionarilor. Ca o contracarare, guvernul primeste sirieni, vietnamezi, taiwanezi, chinezi, indonezieni etc, care se multumesc cu salariul minim sau ceva de genul.

| laSoledad a răspuns:

Funda?

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Romania primeste refugiati pentru ca noi suntem condusi de dusmani ai poporului roman. Din 1989 si pana acum toti presedintii Romaniei nu au fost romani, ci alogeni cu cetatenie romana. Iliescu este evreu-tigan, Constantinescu si Basescu sunt cu origini evreiesti si Iohannis cu origini nemtesti si posibil evreiesti daca ne uitam la poze cu el cand se ruga in sinagoga. Toti sunt mari dusmani ai poporului roman si nu le pasa sub nici o forma de Romania sau de romani. Uitati-va la faptele lor si veti realiza acest lucru. Guvernantii trebuiesc dati jos de popor si partidele desfiintate. Puterea trebuie preluata de poporul roman si atunci vom alunga musulmanii. Trebuie sa facem scandal pentru a nu se mai aduce alti musulmani din afara.

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Asa v-a placut voua, unor nazisti anti romani, sa pretindeti ca sefii de stat ai Romaniei sunt evrei, in realitate toti au fost romani, in afara de Iohannis, care este sas. Celelalte partide vrei sa le desfiintezi, ca sa introduci o dictatura, si atunci o sa puneti pe seama oricui va sta in cale ca este evreu. In Romania sunt vreo cinci mii de evrei batrani, draga nazistule. Pericolul pentru Romania sunteti voi nazistii, caci voi va puneti in serviciul oricarei dictaturi si a oricarui inamic.

| funnymind a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Cu mentalitatea pe care o ai, ar trebui să emigrezi în Siria.
P.S. Să-mi scrii.

| suntserios a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Altul cu teoriile conspiratiei de 2 lei.

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Vrei sa te si cred nu-i asa? cred ca suferi in tacere

| suntserios a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Debitezi prostii prea mari sa te pot lua in serios.

| suntserios a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Si deja par prea de tot comentariile tale, prea rasiste si antisemite asa ca voi faci un report la moderatori

| AA1CK3D a răspuns (pentru suntserios):

Commentul ala cu Iohanis m-a dat pe spate.
Iohanis s-a rugat cu Kaki pe cap rolling on the floor)

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru AA1CK3D):

Exista poze sau filmare... Sunt dovezi clare. Apropo cu kaki am vrut sa spun kipa dar se mai intampla. Uneori esti atent si la altceva sau te incurca altcineva de prin jur asa ca aici recunosc ca am spus kai in loc de kipa.

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

A vrut sa intre in sinagoga, a intrat ca presedinte, iar cine intra acolo si e barbat, trebuie sa poarte khipa.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru minrest):

Dar ce cauta acolo? Trebuia sa de-a raportul la stapanii Romaniei?

| minrest a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

A fost la sinagoga, pe fata, ca presedinte, pentru ca e lacas de cult a 6000 de mosi si babe, cetateni ai Romaniei.

| BlackBriliant a răspuns:

Ca asa vrea Merkel. laughing))

| funnymind a răspuns:

Imaginează-ti că fratele, sau copilul tău, moare in brațele tale strivit de un zid lovit de o rachetă balistică.
Ai mai rămâne in țara aia, sau ai fugi unde vezi cu ochii?
Cred că ai acum răspunsul, chiar dacă este format din două întrebări.