| Vladnumefals a întrebat:

Deci globalizarea asta e o idioțenie. Cum mama naibii sa dai tu mai multe drepturi minorităților și cetățenilor altor țări? Au fost exclusii adolescenți de la facultăți cu medie de admitere de peste 9, ca să se acorde africanilor și ucrainenilor pe gratis și încă 100 pentru rromi/unguri etc. Sa nu mai zic la cămine la fel au loc asigurat alții și cetățeni ai statului roman nu. Adică tara asta prefera sa aiba o populație inculta fără educație și prefera sa ii educe pe alții. De parca aia și rămân în țară după ce termina. Deci cata ipocrizie sa poți sa faci asa ceva? Iti lași adolescenții tarii tale sa se chinuie prin chirii la 19 ani, ca să stea Igor din Ucraina sau Mahomed pe banii statului. Nu am nimic cu minoritățile, aici comentez doar asupra statului care face acest lucru.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Stai liniștit, ai suficiente locuri la facultate daca vrei sa înveți pe bune.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu mai vorbi in necunostinta de cauza!

Nu-i nici o idiotenie sau ipocrizie, acestea fiind conditiile impuse de UNIUNEA EUROPEANA pentru toate statele din UE, nu doar pentru Romania!
Vorbesti ca sa te aflii in treaba debitand numai prostii!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este un procent mic de locuri limtate la toate categorii la care te referi. Banii sunt alocați din fonduri speciale.

| Wr3nch a răspuns:

X to doubt. Arabii de obicei fac la taxa si plates frumos pentru asta. Cei din late tari vin cu Erasmus sau tot la taxa. La rromi li se dau cateva locuri de ani intregi, si ei is cetateni romani. Iar cu Ucraina toata lumea a facut la fel, e o situatie speciala.

| C0STEL22 a răspuns:

Este intr-adevar o idiotenie.
Corect ar fi sa dea examen cu totii, daca sunt buni sa intre.
Unii au drepturi mai egale cu altii.
La anul o sa vezi ca au 30% locuri doar pentru LGBT.