|

Nu înțeleg, de ce Rusia și America nu bombardează odată țările teroriste (știți despre ce vorbesc, vorbesv despre țările in care copiii sunt învåțați de mici să ucidă),da,e inuman să ucizi atâția oameni, dar e mai bine să lași criminali in viață și să continui să aștepți urmatorul atac? Numai eu cred ca SUA si Rusia au ceva de caștigat de pe urma războaielor date?

13 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da! SUA și Rusia au de câștigat de pe urma acestor războaie:
- testează arme noi,
- au o justificare pentru bugetele lor militare - enorme,
- oferă o falsă siguranță propriilor cetățeni și nu în ultimul rând
- pozează în apărători ai binelui și ai democrației!
happy

12 răspunsuri:
| a răspuns:

Ar fi trebuit sa intelegi daca ai fi auzit de crime de razboi, cred ca toate tarile au prevazute asemenea infractiuni in codurile penale. De asemenea mai exista si Tribunalul Penal International, ce se ocupa de criminalii de razboi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum ar fi ca mâine sa iti pice o bomba in cap. Asa, din simplu motiv ca Romania are cei mai multi infractori din UE

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Is Moldovean?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

În primul rând, pentru că nu există "țări teroriste". Există doar organizații teroriste, care au baze de operațiuni în diferite țări.

Nu există nici o țară în lumea asta în care TOȚI cetățenii sunt teroriști care-și învață copiii de mici să ucidă. Chiar și în țările cu puternice organizații teroriste, teroriștii reprezintă maxim 0.01% din populație. Restul de 99.99% sunt doar niște oameni nevinovați care au avut ghinionul să se nască într-o asemenea țară. Niciun stat civilizat nu-și poate asuma să omoare un milion de nevinovați pentru 100 de teroriști.

În al doilea rând, pentru că interesele din spate sunt mult mai complexe decât îți imaginezi tu, iar interesele SUA și interesele Rusiei sunt de multe ori diametral opuse. Și niciuna dintre ele nu s-a dat în spate de la a finanța și antrena organizații pe care cealaltă le numește "teroriste".

Așa că lucrurile nu sunt nici pe departe alb și negru, bine și rău. Ceea ce un guvern numește "teroriști" alt guvern numește "luptători pentru libertate", ceea ce unii numesc "atentat sinucigaș" alții numesc "martiriu"

Iar statul care și-ar asuma exterminarea unui întreg popor în numele "eradicării terorismului" ar deveni nu numai oaia neagră a planetei, ci și ținta sigură a tuturor organizațiilor teroriste viitoare, care cu siguranță vor apărea ca ciupercile după ploaie după un asemenea gest.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru johnnny123):

Adevarat!
https://m.youtube.com/watch?v=NbFLIDL7DlU

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa-ti explic faza cu terorismul, deci u crezi ca teroristii sunt indivizi care de capul lor merg si fac atentate? Mai gandeste-te odata
Statele Puternice/mari stau in spatele diverselor grupuri teroriste. Finantandu-le, inarmandu-le si CREANDU-LE. In ziua de azi nu poti ataca direct alta natie fara consecinte grave. Asa ca vin agentiile secrete de la tara x si platesc oameni cu influenta care organizeaza grupurile teroriste, la randul lor angajeaza conducatori mici si tot asa pana se ajunge la omul care executa ordinele. Tara x le da ordinele ce sa atace, unde sa provoace rascoale, propaganda etc.
Ulterior vine tara Y care face acelasi lucru creand un alt grup terorist.
Ce au de castigat au interese :petrol, isi extinde influentele etc
Dar sunt cazuri cand situatia scapa de sub control, exemplu in razboiul rece Americanii inarmau masiv diferite organizatii din Afganistan care era invadata de URSS. Intre timp URSS s-a dizolvat, Afganistanul a ramas liber Nu mai exista motivatie pentru Americani asa ca s-au retras. Unul din aceste Grupuri finantate de SUA au fost chiar Talibanii.
In Iraq, Siria e chaos campul de batalie ascuns dintre Arabia Saudita(care e mare prieten cu SUA) si Iranul (care este o tara puternica, cam cea mai puternica din orientul mijlociu)
Toate aceste razboaie locale, creeaza chaos pentru civili care cresc in razboi permanent, fara educatie, cu mintea spalata de diverse organizatii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AA1CK3D):

Adevarat! Pentru tine:
https://m.youtube.com/watch?v=NbFLIDL7DlU

https://m.youtube.com/watch?v=d_htudbaqsk

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru SearchingHard):

Pentru tine, Faza cu conflictul actual USA-IRAN.
https://www.youtube.com/watch?v=Hl6Lc7orWKg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AA1CK3D):

Ooo, il stiu pe tipul! Like!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acei teroristi au aparut caci SUA si occidentul le fac razboaie la ei pentru castigul lor, sa vanda armament si sa faca profit, asa ca e normal, deci nu stii in ce lume traim, Rusii nu au treaba cu asta, ei nu au facut ceva rau, SUA face peste tot pe glob prin constrangere ce vrea. Sa stea potolita, sa-i lase in pace sa traiasca bine in tara lor, sa vezi ca nu mai e nici un atac terorist apoi. O mai fi nu zic nu, ca nebuni sunt si fara leg cu razboaiele provocate, dar in nici un caz asa mult. Si nu ar putea bombarda rusii, caci rusii stiu adevarul (Sua are ce are si cu rusii sa le ia resursele si teritoriile, doar ca nu reusesc acolo). Si nici SUA nu poate bombarda pentru ca avem musulmani cu milioanele pe tot globu, si daca se intampla asta, aruca tot globu in aer, deci nici o sansa chiar daca prin absurd erau vinovati. Asta e.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti sugerez sa intrebi un psiholog, aceeasi intrebare, sa vedem ce o sa spuna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O bomba costa câte sute de mi de dolari, sau chiar milioane. De ce nu încerci sa prinzi una în brate, ca să te umplii de bani?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează