Nu poate face nimeni așa ceva fara să aibă pe cineva în interior la Provident.
Esti sigur? Poate e vorba de alte bănci IFN, colega probabil a banuit, dar e caz real mi e greu sa cred asta dar chiar s-a întâmplat.
Uite, de asta este o prostie sa fii suveranist/anti sistem: iti pui tu probleme care de fapt sunt ale sistemului.
Astfel de povesti se rezolva la politie si in instanta, nu trebuie sa-ti bati tu capsorul cu ceva asupra caruia nu ai putere.
Daca povestea respectiva era sau a fost adevarata, domnisoara avea dosar penal, iar prejudiciul trebuia acoperit in totalitate de catre ea si complici. Dar probabil la tine a ajuns o poveste fabuloasa, imprastiata de suveranistii cu care lucrezi in fabrica.
Si eu lucrez in fabrica, si la mine e plin de suveranisti cu povesti SF. Daca suntem martorii unei intamplari, cand ii aud povestind in sala de mese (ca acolo e conferinta), ceea ce spun ei nu are legatura cu ce s-a intamplat. Iar cei care aud povestea deja SF, o dau mai departe si mai tragica.
Cumpara-ti un set de casti, eventual apuca-te de citit.
La orice IFN daca nu ai un complice acolo nu poți face treburile astea.
Se poate face doar cu complicitatea unui functionar de la creditor, deoarece functionarul creditorului ce acorda creditul trebuie sa verifice debitorul.
Doamna respectiva are dosar penal si acum, era sa facă pușcărie dar a lucrat in folosul comunității.
Nu a scapat lucrand in folosul comunitatii, a primit o pedeapsa cu suspendare, iar munca aia a fost obligatorie.
Crezi ca avand deja cazier pe tema asta, s-ar apuca din nou de metoda? Ar merge direct la puscarie.
Dar cum a putut sa facă credite doar cu poza buletinului? Cum pot aia accepta sa facă credite doar cu o poza din buletinul, nu știu ma depășește situația...