| ForeignO a întrebat:

Am nevoie de ajutor dvs. urgent.
Ieri trebuia sa plec in Anglia insotita de sora mea (majora, eu minora).(Parintii mei sunt divortati iar mama si sora sunt in Anglia, iar eu sunt in custodia tatalui meu)dar nu am putut pleca pentru ca surorii mele ii lipsea cazierul judiciar. A reusit sa-mi ia un bilet pentru maine dimineata cu compania Blue air in care eu sunt in grija unui insotitor de zbor. Buletinul, procura, biletul si hotararea judecatoreasca sunt toate pregatite, dar am auzit de o taxa pe care trebuie sa o platesc companei (50 euro) pentru insotitorul de zbor. Dar totodata am auzit ca aceasta taxa trebuie platita doar de copiii intre varstele 6-14 ani. Este adevarat? As vrea cateva informatii va rog. Multumesc.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In tarifele lor nu este specificata varsta minorului, ci doar ca se plateste acea taxa. Suna la 1499 si te informezi. Numai bine!

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus! Taxa se plăteşte până la împlinirea vârstei de 18 ani de toţi pasagerii care circulă în condiţiile expuse de tine. Atenţie, hotărârea judecătorească trebuie să fie definitivă şi irevocabilă (citeşte-o cu atenţie), procura cum spui tu ar trebui să fie de fapt declaraţia notarială a tatălui, prin care acesta îşi exprimă acordul ca tu să călătoreşti în străinătate (trebuie trecute destinaţia, traseul, mijlocul de transport şi perioada pe care se desfăşoară călătoria.)
Drum bun şi o zi cu zâmbet să ai!

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Din cate stiu eu asa este, asa am auzit si eu ca se plateste o taxa de 50 euro