Esti data in judecata pentru frauda si fortat sa platesti amenda+ despagubiri, si poate dai o tura si la inchisoare asa cum ar trebui?
Se intampla ca poti fi condamnat penal, daca cumparatorul iti face plangere penala pentru inselaciune, conform Codului penal, citez:
"„ART.244. Înşelăciunea
(1) Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.
(2)Înşelăciunea săvârşită prin folosirea de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.
(3) Împăcarea înlătură răspunderea penală."
1. în secunda doi, zbori de pe platformă.
2. în cele următoare, PayPal se vor îndrepta prin toate mijloacele legale împotriva ta pentru aș-i recupera paguba.
Nu cred că există o asemenea situație. Adică vânzătorul nu îți returnează banii în cont până nu ajunge produsul intact la el.
Iti blocheaza contul si ai bani pe minus nu o sa mai poti folosi si te urmareste si interpolu daca sunt multi bani la mijloc e inselaciune ai grija daca nu e vorba de multi bani nu te complica mai bine daca vrei sa dai tepe invata de la meseriasi nu te prosti singur intra in grupuri clanuri bafta!
E frig afara sau te referi la Siberia imi place cum gandesti
N-am înțeles faza cu soto, da' in fine...la răcoare ajungi fetița, până în Siberia cunoști Jilava
Mai citeste o data tu abandonezi repede fetita la racoare am doi prieteni la Jilava stau langa primarie tu stai acolo?
Nu,nu stau. Și din moment ce nu ai înțeles la ce m-am referit cu "răcoare", las-o așa.
E vorba de 3 dolari? pe care pur si simplu era prea costisitor sa suplimesc contul pentru o suma atât de banala...
Aici vorbim de principii, stii cum se zice: azi un ou, mâine...