|

Salut TPU, de obicei tin un bricegus la mine, e mic abia ca te poate rani. Il tin pentru ca e un cadou si imi place sa ma joc cu el, pot pati ceva daca sunt prins cu el?

Adica nu ma joc cu el in tramvai sau ceva, ma joc la scoala, mai tai foi din astea. Daca sunt prins pot risca ceva serios? Din nou, e foarte mic.

10 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu ai voie sub nici o forma sa-l ai la tine.
Daca te bati cu unul si ai scos briceagul si din greseala ii scoti 1 ochi, se considera premeditare, ca ai avut arma deja la tine, in scop de atac si faci puscarie juvenila.
Trebuie sa intelegi ca NU ai voie sa iesi cu briceanul afara din casa, nicaieri!

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Vorbeste frumos mă, ce ai, te crezi la mumăta pe tarla?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, este considerat arma alba si poti sa patesti.
Bricegele, cutitele si alte arme albe se tin acasa, unde te si joci cu ele, ca doar nu te joci cu ele in autobuz sau pe strada, ca atunci este loc public si poti fii arestat pentru ilegalitate.
La scoala nu ai voie deloc sa le iei, pentru ca este arma si poti fi exmatriculat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ioneasca1001):

Dar daca il tin decat in ghiozdan sau in geaca si il scot doar pentru auto aparare?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie să ne permitem să vorbim astfel. Trebuie să renunțăm la dispoziția de a vorbi în felul acesta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia o unghiera, care are lama la mijloc big grin (poti folosi scuza ca e unghiera)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Art. 372 din Codul Penal

Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase

(1) Fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun:

a) cuţitul, pumnalul, boxul sau alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire;

b) arme neletale care nu sunt supuse autorizării ori dispozitive pentru şocuri electrice;

c) substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant

se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

(2) Folosirea, fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri de distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun a obiectelor sau substanţelor prevăzute în alin. (1) se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(3) Portul, fără drept, al obiectelor sau substanţelor prevăzute în alin. (1) în sediul autorităţilor publice, instituţiilor publice sau al altor persoane juridice de interes public ori în spaţiile rezervate desfăşurării procesului electoral se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

De ce ai vrea sa porti un briceag la tine? Poate te imbeti, se ia unu de tine, si il omori, sau mai rau, vrea vreunu sa te bata, scoti briceagul la el, si iti rupe ala mana cu tot cu briceag si te bate de-ti suna apa in cap laughing
Il mai tii minte pe handbalistu ala, cosmin si nu mai stiu, care a fost injunghiat intr-un club din Ungaria si a murit? Daca nu aveau aia cutit la ei, nu se intampla nimic. Sau romanul din Londra care lucra ca bouncer, iarna asta, si a incercat sa aplaneze un colflict si a murit injunghiat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Gandeste-te si in sens contrar, daca te ataca cineva cu un cutit sau o arma, nu ai vrea sa ai si tu ceva sa te protejezi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Boss stai calm ca nu am nevoie de briceag sa ma bat nu imi place sa ma bat, dar daca imi pune cineva cutitu la gat nu o sa stau sa plang in fata lui sa il dea de acolo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează