|

Salutare! Am renuntant de comun acord cu proprietarul sa mai cumpar un apartament prin Prima Casa (am renuntat si la credit inainte de a semna ultimul contract.)Acum ma cheama la banca pentru a completa un ordin de plata (aferent contractului de garantare pe care nici pe acela nu l-am semnat.)Mi-au spus ca acel ordin trebuie completat pentru a intra o suma de bani(probabil din contul meu unde am depus 400 lei, in contul bancii). Stie cineva despre ce e vorba? Daca am renuntat la credit pot sa nu mai semnez acel ordin si sa-mi iau banii inapoi din cont?(cei depusi)

1 răspuns:
| a răspuns:

Anunta banca ca nu mai este necesar, deoarece nu mai doresti cumpararea apartamentului.
Este normal sa te caute banca, acel oficiant bancar primeste comision din vanzarea creditului tau, deci el are tot interesul sa te cheme sa semnezi, ca sa-si primeasca banii.
Anunta-i ca nu mai este nevoie si ca nu mai doresti sa mergi inainte cu aprobarea creditului si doresti sa-ti retragi banii depusi.
Vor insista sa mergi inainte cu diverse pretexte, dar tu insista sa nu mergi, fiindca nu te pot obliga sa faci ceva de care nu ai nevoie. dupa cum spuneam, ei fiind interesati doar de semnarea creditului, ca sa ia comision de pe urma ta.