Mă refeream la reședințele de județ. Măcar aici să se înceapă să se vadă un rezultat. Aici se face țara cel mai mult de râs întrucât municipiile au devenit niște comune din cauza câinilor vagabonzi, lucru foarte vizibil pentru niște orașe cu pretenții de grad european. Asta trebuia să înțelegi, nu că sunt eu selectiv.
De unde stii tu ca eu n-am ajutat oamenii sarmani sau copii de la centrele de plasement? Nu, nu stii. Unii oameni comit crime? Vai, se pare ca tu vii de pe planeta Marte, sau ce? Putin iti pasa ca simt durere? Foarte bine, spune-mi unde locuiesti si vin cu drujba dupa tine. Sa te vad cum te pui in genunchi si incepi sa-ti ceri iertate, vrand sa-ti traiesti viata mizerabila in continuare. Si daca esti atat de... incat sa nu intelegi de ce cainii de pe strazi sunt in responsabilitatea noastra, atunci te rog sa te spanzuri (si sa-ti oferi corpul pentru stiinta, ca tot ai pomenit de aceasta). Oricum, discutie incheiata.
"Si daca esti atat de... incat sa nu intelegi de ce cainii de pe strazi sunt in responsabilitatea noastra, atunci te rog sa te spanzuri "
Adineauri ți-am argumentat chiar eu că e o inepție colosală. Câinele de pe stradă nu e în responsabilitatea nimănui cu excepția acelora care i-au adus în stradă și totodată și a acelora care îi iubesc numai în stradă, nu și acasă la ei. De ce mă faci tu pe mine iresponsabil(sau pe altcineva de aceeași părere) pentru că nu mă deranjează eutanasierea unor javre periculoase? Ok, măcar îi mai selectează, pe ăia mai blânzi oarecum îi ține ceva mai mult în adăposturi pentru a fi adoptați, iar pe cei agresivi îi extermină imediat...dar dacă nimeni nu se oferă(eu în niciun caz, n-am de ce, îmi ajunge un câine acasă, e scump și ăsta de întreținut) să-i adopte, singura cale de a scăpa de maidanezii de pe stradă = eutanasiere. Puneți mâna și adoptați toate javrele dacă țineți așa mult la ele, dar nu și la oamenii agresați degeaba de ele! Nu mai stați să lătrați pe Internet împotriva eutanasierii. Faceți ceva afară!
Într-adevăr, noi cei care dorim eutanasierea trăim o viață mizerabilă pentru că nu ne pasă de niște javre periculoase. Dar o viață mizerabilă nu putem avea din cauza javrelor care nu ne lasă nici să ieșim afară din casă.
Întotdeauna argumentele iubitorilor de maidanezi sunt ilogice, iraționale, patetice. Și au impresia că cei care sunt pro eutanasierii nu iubesc deloc animalele și că sunt chiar ei javre. Am o problemă dacă nu iubesc animalele periculoase? Fiarele nu sunt un atașament pentru mine!
Nu e normal ca maidanezii să umble laolaltă cu oamenii pe străzi! Acesta este un lucru de bun simț ce trebuie înțeles de toată lumea!
Unii vă comportați de parcă va dispărea toată rasa canină!
Ti-am citit comentariul. Fericit/a? Tot nu sunt de acord cu tine. Sfarsitul "conversatiei".
Adică ți se pare normal ca rasa umană să aibă vreo obligație/responsabilitate față de cea canină așa pur și simplu?
În fine, legea a fost adoptată. Urmează aplicarea și sper să vă băgați și voi mințile în cap.
Veniți numai cu acuzații false sau ipocrite, dar de soluții palpabile habar n-aveți! Maidanezii să rămână tot pe străzi sau la colțul blocului, nu?
Imi plac mult animalele in specia caini dar mai bine ii eutanasiaza decat sa omoare cainii oameni si copii nevinovati. Mie mila de caini dar trebuie facut ceva.Deci raspunsull meu e Da si cei care zice nu de ce nu ii luati frate acasa daca toti nu sunteti de acord?
DA! Cainii mor de frig iarna, au diferite boli care ii chinuie! Nu sunt bani de adaposturi! Daca sunt eutanasiati au o moarte mai usoara.
p.s.:Si eu sunt iubitoare de caini.
Esti o iubitoare de caini rationala.Imi place cum gandesti.Respect.
Nu stiu ce sa zic si eu am un caine maidanez ca cei din Bucuresti si l-am adoptat de la adapostul de caini.Mai bine ar sta la adaposturile de caini decat sa fie eutanasiati.Deci raspunsul meu este NU!
DA! Daca se fac Adaposturi se cheltuiesc mai multi bani si cum majoritatea nu sunt castrati(chiar daca au urechea marcata) o sa vina din ce in ce mai multi
In regula, in regula. Gata cu varsarea de ura asupra mea. Am inteles, ti se urca nervii la cap cand cineva nu e de acord cu tine. Bun.In legatura cu adaposturile, informeaza-te. Siiii, din nou, ignor jignirile aduse~
...
...
...
...
...
Romania a pierdut meciul cu Turcia.Js (just saying).
Nu sunt microbist. Cât despre problema maidanezilor, că doar contează mai mult, zic eu, măi, tot ceea ce am spus n-am spus-o cu o atitudine rece, deși așa pare, crede-mă că nu îmi place nici mie soluția. Viața e nedreaptă în general. Nu doar cu oamenii. Cu animalele e chiar mai des. Nervii la cap i se urcă altcuiva de pe acest site. Cineva care a avut grijă să mă voteze negativ la aproape fiecare răspuns. Cineva cu pseudonimul Shit Colours...cum o alint eu după nickname-ul original
Dar dacă nimeni n-are alte soluții! Gândește-te și tu! Toate țările fac același lucru! De ce nu vă pare rău când animalele se omoară între ele în junglă? Asta e natura! Selecția naturală!
Nu. Pentru ce?
Ca sa se vada cat de josnica e rasa umana? Cat de mult am decazut? Ca suntem in stare de exterminari in masa?
Sunteti orbi? Daca bietul copilas era rapit de un aurolac nu se facea atata tam-tam.
Daca ii extermina pe toti ce o sa se rezolve? In cativa ani sunt inapoi. Oamenii o sa-i lase in continuare pe strada.
Da
M-am saturat de oamenii care spun ca si maidanezii sunt niste suflete, cand ei manaca shaorma zilnic si umbla cu genti de piele si haine de blana.
DA
PS:http://fan-tech.blogspot.ro/
asta este blogul meu, intra daca vrei si daca iti place spune-le si prietenilor.Ms
Eutanasierea nu ar fi o problema.Problema este ca ii ard de vii, le dau cu ranga in cap, ii impusca...asta e problema. Daca i-ar eutanasia ei nu ar simti nimic si nu ar fi o problema
Imi vine sa ma dau cu capul de pereti! Macar sa fie adoptati o parte din ei...desi foarte multi o sa fie dezgustati de faptul ca sunt maidanezi. Eu voi incerca sa mai aduc un catelus la curte, daca se mai poate. Urasc cand nu se face nimic in prevenirea acestor evenimente (desi unora le aduce o placere sadica). Si totusi, in scurt timp vom revedea maidanezii pe strazi, daca ii "termina" pe cei prezenti, caci oamenii care au comis imensa greseala de a abandona caini pe straza o vor face din nou. Acestia sunt cei care trebuie pedepsiti aspru.
Dar am zis eu să nu mai adopte nimeni? De-aia s-au făcut adăposturi. Acolo să rămână ăia mai blânzi. Dar nici acolo nu poate să-i țină pentru totdeauna dacă nu se găsesc noi stăpâni la timp. Nu avem de unde să facem adăposturi gârlă și cu o capacitate titanică. Așa se procedează peste tot de nu știu când.
Bine că vrei să te dai cu capul de pereți. Exact de pereții ăia cărora m-am adresat. Nu prea ai înțeles de fiecare dată unde bat.
Și da, evident că și oamenii trebuie să fie mai responsabili și să fie aspru sancționați dacă-s iresponsabili cu animalele de care au ales să aibă grijă. Dar până atunci avem nevoie de un reset ca să ne mai putem îndrepta. Altfel, după soluțiile astea mai lente (deci excluzând eutanasierea) în vreo câteva zeci de ani e timp destul pentru noi victime! Și asta se vrea evitat acum de urgență! Adică așa se speră. În mare parte ne-am obișnuit doar cu gălăgie pentru mass-media.
NU as fi de acoard sa ii omoare dar daca nu se mai gaseste nicio solutie DA! nu putem fi hrana cainilor
Mai aero, mai. Stau eu de ceva vreme in fata ecranului si ma gandesc la ce raspuns sa-ti dau. Ce te-ar linisti? Eu ti-am inteles punctul de vedere, mi-am bagat si steagul alb in ochi, the end.
Legea s-a adoptat, sper ca se va rezolva problema intr-un mod cat mai omenesc, nu fel si fel de moduri grotesti de a-i ucide. Adevaratii iubitori de animale vor adopta o parte din catelusi si vor avea grija de ei, iar restul - asta e, nu? In legatura cu vorbitul cu peretii, dupa cum am spus mai sus, am inteles ce vrei sa-mi spui, dar n-are rost sa ma razboiesc degeaba ( avand in vedere ca suntem pe TPU).
Voi trece in modul studios -BOOP-.
AlexandraMoldovan18 întreabă:
Șachi întreabă: