| Paranormal12 a întrebat:

Sunteti de acord cu eutanasierea cainilor fara stapan din Bucuresti si din inprejurimile acestuia? Raspundeti simplu prin da si nu.

DA

76 răspunsuri:
| paulika35 a răspuns:

Normal ca da.

| MileaBiancasiAndreea a răspuns:

Nu,nu sunt de acord cu eutanasierea cainilor.Imi pare rau de copilul omarat dar nu e drept ca mii de caini sa fie omorati cu atata cruzime.Ar trebuie sa gasim o alta solutie cu acei caini.Voi ce credeti?

| inna07 a răspuns:

DA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SatanLovesYou):

„nu fel si fel de moduri grotesti de a-i ucide" - nu așa se pune problema legal, iar eutanasierea presupune o moarte fără suferință. Cine se abate de la asta e o jigodie care merită același tratament, deși va răspunde penal.

| minda23 a răspuns:

Nu, nu, nu, nu si nu!

| BadPeople a răspuns:

NU.

| Ejkoli a răspuns:

DA

| zurick a răspuns:

Da

| MetalHead04 a răspuns:

Da.

| Remus13 a răspuns:

DA

| Adrian4123 a răspuns:

DA! De 1.000 de ori DA!
Un suflet de om valoreaza mai mult ca 100.000.000.000 de maidanezi!

(Saracul Ionut, Dumnezeu sa aiba mila de el!)

Ba oameni buni cum... sa ganditi asa? mai bine muriti voi ca niste caini? Asta e capitala Europeana? Sa nu poti iesi din casa de frica cainilor? Sa moara copii sfasiati de caini?!

| StoesselMartina a răspuns:

Nu

| geo1200 a răspuns:

DA. M-am saturat sa fiu alergat la fiecare colt de strada de 5-6 caini...O vai iubitori de animale luati in p*** mea la voi acasa daca tot va dati mari si tari ca ii iubiti si nu le mai dati drumu pe strazi. Atat am avut de spus, sper sa va vina tuturor mintea la cap.

| RubikSD a răspuns:

NU.

| CautNume a răspuns (pentru ßirGagaWelch):

Si tu? Ce coincidenta!

| Paranormal12 explică (pentru Adrian4123):

Exact plus ca, copii sunt viitorul nostru, tarii noastre, nu caini.

Întrebări similare