|

TPU Ieri seara am trecut cu niste prieteni minori unul in varsta de 12 ani si unul de 15 ani si eu la randul meu tot minor fiind.

Eu si prietenii mei am mers in drum spre casa mea si ne am intanit cu niste prieteni si am mers cu ei pe la ei prin zona.Peste catva timp acestia s au dus pe banca si noi trei eram putin mai in fata, iar nu peste mult timp trece politia si ne striga:,, Baietii baietii!’’ si noi mergem spre ei la pas.Ne au luat la intrebari de unde venim si apoi ne a spus sa tinem mainile la ceafa si ne au controlat, au verificat si ce aveam in ghiodan apoi au mai chemat inca 3 masini de politie doar pentru 3 copii.

Voi credeti ca aveau voie?(cineva care se pricepe)

Si credeti ca am facut bine ca le am spus parintilor?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu spui cel putin 2 elemente importante pentru un raspuns corect: la ce ora v-au oprit si daca faceati un pic de galagie.
Spune aceasta si o sa-ti dau un raspuns concret.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atunci doar au vrut sa arate ca au si ei activitate, cel putin privind verificarea identitatii, asa ca nu se va intampla nimic altceva. Si aveau voie sa faca asta si este bine ca ati spus parintilor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aveau voie să vă verifice în timpul nopții, căci puteați fi o bandă de infractori. Dar tot ce au făcut este verificarea și apoi v-au dat drumul, așa că nu ați pățit nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează