| Utilizatoare123 a întrebat:

Vi se pare normal acest comportament? Am intrat in Profi sa cumpar carne si singura vanzatoare de la raion ma privea extrem de urat, cu mainile in sold. Cand am salutat, nu m-a salutat inapoi. Am cerut frumos sa imi dea o anumita bucata de carne si nu a vrut, desi doamna dinaintea mea a cerut in mod expres o anumita bucata si i-a dat. Am rugat-o frumos inca o data, si a tipat la mine zicand "ma femeio nu auzi ca nu vreau sa iti dau bucata aia? nu vreau! nu vreau!". s-a crizat la propriu din nimic. Nu e prima oara. nu inteleg de ce. Cred ca este o antipatie, dar nu pot intelege cum oamenii pot fi atat de rai din nimic! Unde pot sesiza aceasta problema? De cate ori am fost sa intreb de manager sau de sef, imi spuneau ca nu sunt in locatie.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fa-i reclamatie!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Odata si odata seful de magazin va fi acolo
si atunci ii faci o reclamatie.
spui ca vrei in scris si sa primesti si numar de inregistrare.

| Lupică27 a răspuns:

Cei de la profi sunt niste jigodii, nu ma refer la angajati ci la patroni, tin prea putini angajati spre deloc pe tura si au pretentia ca un singur angajat sa munceasca cat 5. De ce sa mai plateasca 4 salarii cand pot trage pe un fraier.
La mine in zona e un profi in care sunt doar 2 angajati pe tura, un casier si o sefa de tura pe tot magazinul, iar casierul trebuie sa faca de toate, face si hot dog, si patiserie baga si marfa, serveste si clientii, si senvisuri si de toate, sa nu mai spun ce cozi sunt acolo din lipsa de personal, nici n-am mai intrat.
De asta probabil se poarta aia asa, e suprasolicitata si satula de jigodiile astea de patroni si sefi.

| Utilizatoare123 explică (pentru Lupică27):

Si ti se pare normal sa se poarte asa? De ce nu isi varsa nervii pe sef, pe sistem, sa plece in alta parte sau sa incerce macar sa fie neutra daca nu amabila? De ce cu alti clienti zambea si glumea si cu mine se purta de parca i-am omorat familia? Nu mai normalizati comportamentele astea! De asta arata tara asa!

| Lupică27 a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Pai nu e normal sa se poarte asa cu clientii, eu ti-am zis care e cauza.
Trebuie schimbat sistemul nu sa plece angajatii, ca vin altii care se vor descarca pe clienti tot ca cea de dinainte.

| LaviniuA a răspuns:

Eu zic sa o iei frumos cu duhul blandetii. Astea de la magazinele cu haleu ajung mai dolofane asa si apoi intra la regim, se frustreaza, invidiaza pe altii mai slabi etc etc.

Răspuns utilizator avertizat