TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Literatură

Literatură

• 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
Paviliuc_Raluca_1997
în 11 Februarie 2016 | Paviliuc_Raluca_1997 întreabă:

Imi puteti spune cateva carti asemanatoare celor scrise de Dostoievski? Sunt o "fana" a lui, imi place modul lui de gandire dar as dori sa citesc si carti de la alti autori..cu aceeasi tematica ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mada2233
în 11 Februarie 2016 | Mada2233 întreabă:

am 12 ani si imi place sa citesc enorm. In lunile ianuarie- februarie am citit: Testamentul Incasului, Arcasul Verde, Regina Margot, Ivanhoe, Rob Roy, Fantoma din Catervill, Dragonul majestatii...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ReymiRey
în 11 Februarie 2016 | ReymiRey întreabă:

Hey, puteti sa imi spuneti si mie unde pot gasi si eu volumul 4 din Casa noptii?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Februarie 2016 |

Cine poate sa ma ajute cu câteva traduceri(acte, articole, știri, procuri etc.) din română în engleza, din engleza în română, din spaniola în română și din română în spaniola. Va rog...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Februarie 2016 |

Scriu poezii...ma gandeam daca imi puteti spune unde sa le public sau cum pot sa le public.Va rog sa ma ajutati cu o parere despre poeziile facute de mine. Multumesc anticipat!

6
Răspunde Raportează
cris01
în 10 Februarie 2016 | cris01 întreabă:

Ce societate evoca Ion Druta in dramele "Pasarile tineretei nostre" "Casa mare", si "Frumos si Sfint" dau fundatie

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Februarie 2016 |

Vreau sa cumpar o carte de dragoste prietenei mele de ziua indragostitilor. Ce imi recomandati? (vreau ceva sa nu fie vulgar si sa o pot gasi usor la magazine)

6
Răspunde Raportează
Ghita_Andreea_1980
în 10 Februarie 2016 | Ghita_Andreea_1980 întreabă:

Proverbe despre iarna acum

12
Răspunde Raportează
mihai2092
în 10 Februarie 2016 | mihai2092 întreabă:

Vreau sa ma apuc sa citesc carti clasice. Stie cineva cu ce as putea sa incep? Cu alte cuvinte, ar trebui mai intai sa citesc scriitori rusi, englezi, francezi, romantici, realisti? Care sunt cei ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Aberdeen
în 10 Februarie 2016 | Aberdeen întreabă:

"De veghe în lanul de secară", o carte despre care aud atât de des în jurul meu, și totuși încă nu am citit- o. Cât de mult merită? Oricum o voi citi, dar aș vrea să aud și câteva...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Mada2233
în 9 Februarie 2016 | Mada2233 întreabă:

Hei TPU am 12 ani si ma interesez despre cartile care trebuie citite in ultimii doi ani de liceau imi putezi da si mie o lista cu 5- 6 carti pe care le pot citi? dar sa nu fie plictisitoare... ultimul ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Adiii23
în 9 Februarie 2016 | Adiii23 întreabă:

Vreun site unde pot sa citesc Divina comedie de Dante Alighieri? Inafara de scribd

2
Răspunde Raportează
dmdmkk2
în 9 Februarie 2016 | dmdmkk2 întreabă:

Știți unde pot citii Sânge satanic de Cristina Nemerovschi online? merci

2
Răspunde Raportează
wolder
în 9 Februarie 2016 | wolder întreabă:

Unde gasesc ANNA KARENINA de Lev Tolstoi Carte audio?

3
Răspunde Raportează
99Hooo
în 8 Februarie 2016 | 99Hooo întreabă:

Cum se numeste cartea, si de cine este scrisa, in care este vorba despre o mireasa parasita in ziua nuntii, care refuza sa- si mai traiasca viata, astfel stand mereu pentru tot restul vietii? Parca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DaRyUsS
în 8 Februarie 2016 | DaRyUsS întreabă:

Ce parere aveti de cartea Patul lui Procust de Camil Petrescu?

6
Răspunde Raportează
AndyPere
în 8 Februarie 2016 | AndyPere întreabă:

am inceput prima mea carte pe wattpad si nu stiu daca e prea reusita, am doar primul capitol la ea, nu stiu daca merita s- o continui. Uitati linkul la carte : https://www.wattpad.com/myworks/62417113-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Februarie 2016 |

Stie cineva cand o sa fie tradus in romana romanul "The words of radiance" de Brandon Sanderson?

1
Răspunde Raportează
Ralucaღ
în 8 Februarie 2016 | Ralucaღ întreabă:

Stiti unde as putea gasi cartea " A doua luna plina " de Kelley Armstrong in format pdf?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Februarie 2016 |

In literatură, ce este focalizarea şi de câte tipuri este?

2
Răspunde Raportează
CineCeDeCeCum
în 8 Februarie 2016 | CineCeDeCeCum întreabă:

Sunt în clasa a 6- a și am 12 ani. În ultima vreme nu mai știu ce sa citesc. Am citit Harry Potter, Hunger Games, Divergent etc. Vreau și eu niște idei de cărți și pot sa fie de orice...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cnvv
în 8 Februarie 2016 | cnvv întreabă:

Care este cronologia seriei " Jocul lui Ender "? Am auzit ca dupa " Jocul lui Ender " este " Vorbitor in numele mortilor ", insa nu sunt sigur. Am vazut filmul aseara si mi s- a parut interesant....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Naomii
în 7 Februarie 2016 | Naomii întreabă:

Buna,puteti sami dati un site de unde pot citi nuvela catastrofa de Liviu Rebreanu?

1
Răspunde Raportează
Klic45
în 7 Februarie 2016 | Klic45 întreabă:

Nu stiu daca e buna categoria :) Deci sunt pe a V- a si imi plac la NEBUNIE pixurile, mai ales Pilot. As vrea sa incep sa imi "fac penarul", sa- mi iau toate pixurile de care am nevoie, și chiar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim0852
în 6 Februarie 2016 | anonim0852 întreabă:

Am observat ca oamenii prefera sa citească proza, mai putin( spre deloc) poezie. De ce credeți ca se întâmpla asta?

7
Răspunde Raportează
Chimie
în 6 Februarie 2016 | Chimie întreabă:

Care sunt cartile voastre preferate (daca se poate si argumentati). Eu, de exemplu, apreciez grotescul lui Kafka si Poe, absurdul lui Camus si Beckett sau decadentismul lui Mallarme si Baudelaire....? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
dareone
în 6 Februarie 2016 | dareone întreabă:

Unde pot gasi carti de graffiti in Bucuresti?

1
Răspunde Raportează
deliaalexandra
în 6 Februarie 2016 | deliaalexandra întreabă:

TPU, ce am de invatat pentru simularea la romana ce genuri se cer?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Februarie 2016 |

Credeți ca o persoana poate avea o părere pertinenta despre o carte pe care nu a citit- o? Aud deseori persoane care cataloghează diferite carti ca fiind de duzina, fără sa le fi citit (parțial ...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
HappyLady
în 5 Februarie 2016 | HappyLady întreabă:

Hei... Buna. Ce carti imi recomandati sa citesc? Prefer romanele ( Cu citeva zile in urma am termint de citit romanul Jane Eyre si ma fascinat foarte mult ) :D

3
Răspunde Raportează
Korry3467
în 4 Februarie 2016 | Korry3467 întreabă:

Ce cărți îmi recomandați? Am citit Divergent,Vampirii din Morganville,Seria Amurg, etc.

11
Răspunde Raportează
ღAnonimღ
în 4 Februarie 2016 | ღAnonimღ întreabă:

Stie cineva unde pot citi Cronicile Shannara de Terry Brooks? (in special prima carte, Sabia Shannara,in lb romana daca se poate, daca nu, si in engleza e bine)

0
Răspunde primul Raportează
Negril?_Clara_2001
în 4 Februarie 2016 | Negril?_Clara_2001 întreabă:

Stie cineva un site unde pot sa citesc online ( sau sa le descarc pe calculator gratis ) cartile Pisicile razboinice volumul 1, 2 si 3?

3
Răspunde Raportează
UffleUFK
în 4 Februarie 2016 | UffleUFK întreabă:

as vrea si eu niste recomandari :) De curand m- a prins febra cititului insa caut un anumit tip de carti. Daca stie cineva niste carti mai horror, creepy care se gasesc pe site- ul "Elefant",...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Prince_Silviu_1995
în 4 Februarie 2016 | Prince_Silviu_1995 întreabă:

Stiti oare cand apare vol. 3 din Cronicile familiei kane? Sau macar cum i se traduce titlul din engleza - The serpent's shadow. DAU FUNDA!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Februarie 2016 |

Am citit recent cartea "Suflete pereche" scrisa de Cecelia Ahern si mi s- a parut superba! Ce mi- a captat atentia si mai mult a fost pandantivul format din cele doua inimioare imbinate de pe coperta...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Florentina9987
în 4 Februarie 2016 | Florentina9987 întreabă:

,,Titluri cu probleme" formate din un numar cuprins intre 10 si 20 scris cu cifre consecutive.

1
Răspunde Raportează
EnjoyKyd
în 3 Februarie 2016 | EnjoyKyd întreabă:

Printre cartile mele favorite se numara "De veghe in lanul de secara" scrisa de J. D. Salinger. As dori sa-mi recomandati o carte asemanatoare! Multumesc anticipat!

8
Răspunde Raportează
Talmacel_Alexia_1999
în 3 Februarie 2016 | Talmacel_Alexia_1999 întreabă:

Cum se numesc toate volume de la Tom Gates? Una dintre ele este Scuze Excelente dar celalalte cum se numesc?

2
Răspunde Raportează
MadRaven
în 3 Februarie 2016 | MadRaven întreabă:

Ce cărţi în engleză mi-aţi recomanda? Nu contează genul, să fie undeva la un nivel B2, cam aşa.

3
Răspunde Raportează
Idkidk
în 3 Februarie 2016 | Idkidk întreabă:

am nevoie de o poezii în Engleză de 2 strofe (să nu fie despre anotimpuri ), să fie frumoasă, trebuie să învăţ una până vineri. Dar să nu fie poezia : The night, este deja aleasă. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Adry05
în 3 Februarie 2016 | Adry05 întreabă:

Exista vreun site in stilul Cinemagia pentru carti? Adica sa poti vota cartile cu note, sa le marchezi ca citite, sa-ti spui opinia despre ele?

3
Răspunde Raportează
??J?Y
în 3 Februarie 2016 | ??J?Y întreabă:

Ce carte imi recomandati sa citesc? Am 13 ani si nu am un stil preferat, citesc ce imi pica in mana.Momentant am inceput sa citesc cartile din seria Un cantec de gheata si foc, dar nu prea sunt...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Korry3467
în 3 Februarie 2016 | Korry3467 întreabă:

Îmi puteți spune și mie câte volume are seria "Pisicile Războinice" de Erin Hunter? Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
robertadenisaroberta
în 3 Februarie 2016 | robertadenisaroberta întreabă:

Imi puteti recomanda unele carti in care se vorbeste despre capacitatile creierului uman sau ale corpului uman?

2
Răspunde Raportează
Panfiloiu_Cristian_1999
în 3 Februarie 2016 | Panfiloiu_Cristian_1999 întreabă:

Ce medie imi iese daca am 5, 5, 6, 4 si 3 in teza?

6
Răspunde Raportează
Lolittza
în 3 Februarie 2016 | Lolittza întreabă:

Îmi puteți da niste carți frumoase pentru adolecente. Ceva carți gen SF. DAU FUNDA

4
Răspunde Raportează
Agenta000
în 2 Februarie 2016 | Agenta000 întreabă:

Niste rekturi tari?

4
Răspunde Raportează
Catun_Andra_Ana-Maria_1992
în 2 Februarie 2016 | Catun_Andra_Ana-Maria_1992 întreabă:

m- am apucat sa citesc "Dupa ce ne- am intalnit" de Anna Todd si am ajuns la capitolul 109 si Tessa si Harry sunt certati si vreau sa- mi ziceti cei care ati citit cartea daca se impaca ca imi...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
chiftelutacrocanta
în 1 Februarie 2016 | chiftelutacrocanta întreabă:

Bunica! Te- am vazut bunică- n codru cum te pusesi pe pietris cum dadusi cu carja- n cripta, si pe Tata il jelisi, Si tiptil, tiptil in casa, cand plecasi a te culca Te zarii bunică dragă, cum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă acum 20 ore

angel6lust întreabă:

Deci nu m- am lămurit dacă ne controlează mesajele (Chat control). Moare lumea- n țara asta, sunt violate fete și uite că nu pot să le protejeze așa. Nu vor și CNP- ul? Poate și grupa...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • szmotovio
    trimisă acum 15 ore

szmotovio întreabă:

Am găsit recent în telefonul iubitului meu cu care am o relație de 15 ani (suntem oameni 35+ ani), mesaje către o colegă...cum că o așteaptă cu o cafea, un emoticon cu pupic, i se adresează...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 13 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, care este faza cu armata? CU stagiu militar voluntar, cu inrolarea tinerilor sau a celor care au facut armata in trecut, care e faza cu toate astea?
    10 răspunsuri
  • Peli75
    trimisă acum 11 ore

Peli75 întreabă:

Bună. Am multe de povestit. Va zic că veți avea mult de citit! Peste o luna fac 19 ani, și eu mă consider o persoană rea din punct de vedere social și din Mai multe puncte de vedere. În primul...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.928
  • Întrebări: 3.951.993
  • Răspunsuri: 17.646.598
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Directia 5

Directia 5

Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.

Start quiz
Categorii
  • 651.941 Adolescenţi
  • 55.542 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.736 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.007 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.940 Conversaţii