Imi puteti spune cateva carti asemanatoare celor scrise de Dostoievski? Sunt o "fana" a lui, imi place modul lui de gandire dar as dori sa citesc si carti de la alti autori..cu aceeasi tematica ...? (mai mult)
am 12 ani si imi place sa citesc enorm. In lunile ianuarie- februarie am citit: Testamentul Incasului, Arcasul Verde, Regina Margot, Ivanhoe, Rob Roy, Fantoma din Catervill, Dragonul majestatii...? (mai mult)
Hey, puteti sa imi spuneti si mie unde pot gasi si eu volumul 4 din Casa noptii?
Cine poate sa ma ajute cu câteva traduceri(acte, articole, știri, procuri etc.) din română în engleza, din engleza în română, din spaniola în română și din română în spaniola. Va rog...? (mai mult)
Scriu poezii...ma gandeam daca imi puteti spune unde sa le public sau cum pot sa le public.Va rog sa ma ajutati cu o parere despre poeziile facute de mine. Multumesc anticipat!
Ce societate evoca Ion Druta in dramele "Pasarile tineretei nostre" "Casa mare", si "Frumos si Sfint" dau fundatie
Vreau sa cumpar o carte de dragoste prietenei mele de ziua indragostitilor. Ce imi recomandati? (vreau ceva sa nu fie vulgar si sa o pot gasi usor la magazine)
Proverbe despre iarna acum
Vreau sa ma apuc sa citesc carti clasice. Stie cineva cu ce as putea sa incep? Cu alte cuvinte, ar trebui mai intai sa citesc scriitori rusi, englezi, francezi, romantici, realisti? Care sunt cei ...? (mai mult)
"De veghe în lanul de secară", o carte despre care aud atât de des în jurul meu, și totuși încă nu am citit- o. Cât de mult merită? Oricum o voi citi, dar aș vrea să aud și câteva...? (mai mult)
Hei TPU am 12 ani si ma interesez despre cartile care trebuie citite in ultimii doi ani de liceau imi putezi da si mie o lista cu 5- 6 carti pe care le pot citi? dar sa nu fie plictisitoare... ultimul ...? (mai mult)
Vreun site unde pot sa citesc Divina comedie de Dante Alighieri? Inafara de scribd
Știți unde pot citii Sânge satanic de Cristina Nemerovschi online? merci
Unde gasesc ANNA KARENINA de Lev Tolstoi Carte audio?
Cum se numeste cartea, si de cine este scrisa, in care este vorba despre o mireasa parasita in ziua nuntii, care refuza sa- si mai traiasca viata, astfel stand mereu pentru tot restul vietii? Parca...? (mai mult)
Ce parere aveti de cartea Patul lui Procust de Camil Petrescu?
am inceput prima mea carte pe wattpad si nu stiu daca e prea reusita, am doar primul capitol la ea, nu stiu daca merita s- o continui. Uitati linkul la carte : https://www.wattpad.com/myworks/62417113-...? (mai mult)
Stie cineva cand o sa fie tradus in romana romanul "The words of radiance" de Brandon Sanderson?
Stiti unde as putea gasi cartea " A doua luna plina " de Kelley Armstrong in format pdf?
In literatură, ce este focalizarea şi de câte tipuri este?
Sunt în clasa a 6- a și am 12 ani. În ultima vreme nu mai știu ce sa citesc. Am citit Harry Potter, Hunger Games, Divergent etc. Vreau și eu niște idei de cărți și pot sa fie de orice...? (mai mult)
Care este cronologia seriei " Jocul lui Ender "? Am auzit ca dupa " Jocul lui Ender " este " Vorbitor in numele mortilor ", insa nu sunt sigur. Am vazut filmul aseara si mi s- a parut interesant....? (mai mult)
Buna,puteti sami dati un site de unde pot citi nuvela catastrofa de Liviu Rebreanu?
Nu stiu daca e buna categoria :) Deci sunt pe a V- a si imi plac la NEBUNIE pixurile, mai ales Pilot. As vrea sa incep sa imi "fac penarul", sa- mi iau toate pixurile de care am nevoie, și chiar...? (mai mult)
Am observat ca oamenii prefera sa citească proza, mai putin( spre deloc) poezie. De ce credeți ca se întâmpla asta?
Care sunt cartile voastre preferate (daca se poate si argumentati). Eu, de exemplu, apreciez grotescul lui Kafka si Poe, absurdul lui Camus si Beckett sau decadentismul lui Mallarme si Baudelaire....? (mai mult)
Unde pot gasi carti de graffiti in Bucuresti?
TPU, ce am de invatat pentru simularea la romana ce genuri se cer?
Credeți ca o persoana poate avea o părere pertinenta despre o carte pe care nu a citit- o? Aud deseori persoane care cataloghează diferite carti ca fiind de duzina, fără sa le fi citit (parțial ...? (mai mult)
Hei... Buna. Ce carti imi recomandati sa citesc? Prefer romanele ( Cu citeva zile in urma am termint de citit romanul Jane Eyre si ma fascinat foarte mult ) :D
Ce cărți îmi recomandați? Am citit Divergent,Vampirii din Morganville,Seria Amurg, etc.
Stie cineva unde pot citi Cronicile Shannara de Terry Brooks? (in special prima carte, Sabia Shannara,in lb romana daca se poate, daca nu, si in engleza e bine)
Stie cineva un site unde pot sa citesc online ( sau sa le descarc pe calculator gratis ) cartile Pisicile razboinice volumul 1, 2 si 3?
as vrea si eu niste recomandari :) De curand m- a prins febra cititului insa caut un anumit tip de carti. Daca stie cineva niste carti mai horror, creepy care se gasesc pe site- ul "Elefant",...? (mai mult)
Stiti oare cand apare vol. 3 din Cronicile familiei kane? Sau macar cum i se traduce titlul din engleza - The serpent's shadow. DAU FUNDA!
Am citit recent cartea "Suflete pereche" scrisa de Cecelia Ahern si mi s- a parut superba! Ce mi- a captat atentia si mai mult a fost pandantivul format din cele doua inimioare imbinate de pe coperta...? (mai mult)
,,Titluri cu probleme" formate din un numar cuprins intre 10 si 20 scris cu cifre consecutive.
Printre cartile mele favorite se numara "De veghe in lanul de secara" scrisa de J. D. Salinger. As dori sa-mi recomandati o carte asemanatoare! Multumesc anticipat!
Cum se numesc toate volume de la Tom Gates? Una dintre ele este Scuze Excelente dar celalalte cum se numesc?
Ce cărţi în engleză mi-aţi recomanda? Nu contează genul, să fie undeva la un nivel B2, cam aşa.
am nevoie de o poezii în Engleză de 2 strofe (să nu fie despre anotimpuri ), să fie frumoasă, trebuie să învăţ una până vineri. Dar să nu fie poezia : The night, este deja aleasă. ...? (mai mult)
Exista vreun site in stilul Cinemagia pentru carti? Adica sa poti vota cartile cu note, sa le marchezi ca citite, sa-ti spui opinia despre ele?
Ce carte imi recomandati sa citesc? Am 13 ani si nu am un stil preferat, citesc ce imi pica in mana.Momentant am inceput sa citesc cartile din seria Un cantec de gheata si foc, dar nu prea sunt...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie câte volume are seria "Pisicile Războinice" de Erin Hunter? Mulțumesc!
Imi puteti recomanda unele carti in care se vorbeste despre capacitatile creierului uman sau ale corpului uman?
Ce medie imi iese daca am 5, 5, 6, 4 si 3 in teza?
Îmi puteți da niste carți frumoase pentru adolecente. Ceva carți gen SF. DAU FUNDA
Niste rekturi tari?
m- am apucat sa citesc "Dupa ce ne- am intalnit" de Anna Todd si am ajuns la capitolul 109 si Tessa si Harry sunt certati si vreau sa- mi ziceti cei care ati citit cartea daca se impaca ca imi...? (mai mult)
Bunica! Te- am vazut bunică- n codru cum te pusesi pe pietris cum dadusi cu carja- n cripta, si pe Tata il jelisi, Si tiptil, tiptil in casa, cand plecasi a te culca Te zarii bunică dragă, cum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
szmotovio întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Peli75 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.