Recomandati-mi,va rog, o carte.Am 10 ani si m-ar interesa ceva plin de aventura.
Ce fel de carti va plac (horror, SF, de umor, etc.)?
Stiti daca au parut / cand apar celelalte volume din seria Nemuritorii/ Evermore de Alyson Noel? Funda!
Pranzul dezgolit de William Burroughs Pareri, va rog.
Stie cineva de existenta vreunui site românesc pe care sa se posteze creatii literare ale amatorilor si pe care sa pot primi feedback? Tin sa mentionez ca ma intereseaza in general proza...? (mai mult)
Va rog ajutati-ma cu lectura Romania pitoreasca portile de fier
Poate cineva sa- mi dea un link unde pot downloada Shogun vol II pdf? Nu am un telefon android deci... Dar am gasit abia Vol I si l- am terminat si vreau sa citesc urmatorul volum si nu vreau raspunsuri...? (mai mult)
Heei ^^ As avea nevoie de o mica sugestie..trec printr- o faza foarte nasaola, ati outea sa- mi recomandati o carte buna (de preferat dragoste) sau un film tot din aceeasi categorie.cel putin pe mine cititul...? (mai mult)
Ce v-a impresionat la romanul Cartea nuntii, de G. Calinescu?
Am nevoie de niste recomandari.Imi plac cartile de genul "Amintiri din viitor" si "De vorba cu Emma", imi puteti recomanda niste carti de genul asta? Aaa... si daca sunt scrise pe site- uri de...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati? Sunt in clasa a 6-a.
Salut,imi puteti da niste titluri din tema lumii fantastice, funda
Ce carti foarte bune din literatura crestina ati citit si recomandati?
De unde pot citi online in romana cartea Scurta istorie a viitorului de Jacques Attali
Dragi cititori vreau sa citesc sange satanic sau nymphette_dark99. faza e ca am 9 frati si ai mei nu au bani sa imi dea ca sa o cumpar:((((( va rog daca puteti sa imi dati un link sau daca o aveti sa imi...? (mai mult)
cine imi da o piesa de teatru pentru 10 persoane, sunt pe clasa a 6-a
Am aproape 14 ani și vreau să citesc o carte bună, gen,, Insemnarile unei puștoaice ", nu sunt sigură dacă așa se numea. Mă puteti ajuta, va rog?
Buna TPU va rog sa imi raspundeti la intrebarea urmatoare: Dati-mi va rog o carte in format PDF de citit pentru elevi de clasa 5 pentru o fisa de lectura.
Hei. Aș vrea și eu să citesc o carte bună, am aproape 14 ani și aș vrea o carte în genul,, Însemnările unei puștoaice ", cred ca așa se numea. Va rog să mă ajutați! Mulțumesc
Cate volume are seria LUX de Jennifer Armentrout si cate volume sunt traduse in romana?
Stiti unde pot gasi Cartea Origini de jennifer armentrout (vol 4 din seria lux ) in ROMANA? Pdf, online, sait unde o pot cumpara, orice. Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
De unde pot cumpara "Romanele despre regele Arthur(Vrajitorul Merlin, Lancelot du Lac etc.)"
Unde pot sa gasesc niste citate relevante la "Jocul lui Ender" - cartea?
Îmi recomandați și mie cărți/lucrări din domeniul psihiatriei și al psihologiei? Opere esențiale, esee, studii, ceva ce ați citit, v-a plăcut și vreți să recomandați mai departe.
Are cineva, va rog frumos, cartea "scris pe trup" - jeanette winterson? Link sau off la e-mail liviubogdan10@gmail.com
Cum as putea sa invat cat mai multe cuvinte noi care apartin limbii romane? Nu numai sa le invat, ci sa le si memorez.Cum sa procedez ca sa le memorez mai usor si mai repede, ca daca citesc carti, le...? (mai mult)
Cat de mult iti place sa citesti? Ce simti cand citesti? De ce citesti? Cum e pentru tine lectura de carti? Este lectura un refugiu pentru tine?
Cine ma poate ajuta am nevoie de o poezie de dragoste la limba engleza trebuie sa o invat. URGENT!
Vreau si eu un titlu de poezie de iarna. dau funda
Imi puteti spune va rog numele unor aplicatii in care pot descarca carti pe gratis?
Hei TPU am luat o carte de la biblioteca scolii si de sase luni nu am dus-o, iar acum nu stiu ce sa fac.
Bună TPU, cand intru pe Wattpad imi apare: "Nu se pot accesa serverele wattpad. Status code:622" tin sa mentionez faptul ca am putut intra pentru 2 minute, apoi iarasi nu am mai mutut accesa. Ce pot...? (mai mult)
Am de facut un poster la romana despre tema joc si joaca. M- am gandit cum sa il fac dar trebuie sa pun si poze. Pentru ca google imi da poze de desenat cand scriu tablouri ce prezinta jocuri... ...? (mai mult)
Marti este ziua unei prietene foarte buna. Vreau si eu un text ( mai lung) O cheama Flori, face 13 ani, imi este foarte apropiata si o iubesc.
Buna,cu cat se intra la liceul nicolae titulescu la pedagogie?
Ce as putea spune intr-o prezentare de carte? (Pentru cartea,, Cele mai frumoase basme turcesti" ) Apropo...stie cineva autorul acestei carti? Dau funda pentru cel mai bun raspuns
Exista site in care poti citi orice carte online
Imi puteti sugera o carte buna de aventura? Dar va rog sa nu fie scrisa de Jules Verne pt ca adorm la cartile lui. Ceva mai incitant si neplictistor. Multumesc!
Daca as fi la un liceu pedagogic si ar urma sa dau bac-ul,dau bac pentru la engleza sau si pentru la romana, mate, etc? Dau funda :D
Am nevoie de ajutor. Nu stiu numele unei carti, dar stiu despre ce este vorba. Este vorba de un barbat pe nume Benjamin, care a fost internat intr- un spital de psihiatrie si care purta mereu o masca...? (mai mult)
Vreau sa maresc numarul cartilor din biblioteca personala si am nevoie de cateva sugestii. Imi place sa citesc carti cu mesaj puternic, bun, pozitiv, cu o actiune bine construita. Nu imi plac...? (mai mult)
Cine imi spune si mie nistee subiecte( lecti) de logica? am de facut la logica un referat despre un subiect de logica
Buna seara, am nevoie de niste recomandari: Carti despre femeie( fie dintr-o perspectiva neutra, fie masculina). Despre ratiune, despre vicii, despre sinucidere.
Am o intrebare urgenta! Cine a compus proverbul,, Nu judeca o carte dupa coperta!"?
Pregateste-te sa intervievezi o persoana despre care stii ca citeste mult.incepind de la intrebarea 1.care este cartea dumneavoastra de capatai?
Ce înseamnă ca un personaj constituie un model moral?
Ma poate ajuta cineva, sa-mi dea un link la "Poeme de amor" (- "poveste adevarata")? Daca se poate sa NU fie rzumat...
Hei! Știți unde pot găsi cartile Origin și Opposition din seria LUX scrisă de Jennifer L. Amenot în limba română?
Care ar fi ritmul normal de citit carti? Adica cate carti si cate pagini ar trebui si ar fi recomandat sa citesti intr- o luna de exemplu? Sau intr- o saptamana.Cate pagini ar trebui sa citesc pe zi? ...? (mai mult)
Vreau sa exersez fotocitirea si vreau sa gasesc un site sau sa-mi explice cineva online fara sa platesc. Vreau fiecare pas detaliat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
Ion1989 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?