TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Literatură

Literatură

• 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
anonim_4396
în 31 Decembrie 2015 |

dau funda, eu am o mica mare problema, eu am luat un 5 in teza la istorie ..de care parintii mei nu stiu, pe langa asta mai am un 4 si un 7 (de 4 si de 7 stie ), iar in teza de la mate ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mariaalessandra
în 31 Decembrie 2015 | mariaalessandra întreabă:

Heey! Nu imi vine sa cred ca am uitat asta, dar asa se intampla cand nu mai recitesti Harry Potter.Nu am cartile si am uitat cum se numea creatura aceea care se transforma in ce iti era mai frica si putea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Iordache_Alexandra_2000
în 30 Decembrie 2015 | Iordache_Alexandra_2000 întreabă:

Buna As dori si eu niste carti, de genul celor scrise de John Green. Aveti idei? Sa imi spuneti si despre ce sunt. Funda

2
Răspunde Raportează
Csenii
în 30 Decembrie 2015 | Csenii întreabă:

Ma poate ajuta cineva sa fac publicitate unei carti de pe wattpad? aici este linkul : https://www.wattpad.com/story/58501087. ( iar numele : Propriul demon ). mersi anticipat.

1
Răspunde Raportează
IoanaMaftei
în 30 Decembrie 2015 | IoanaMaftei întreabă:

As dori o uratura scurta si frumoasa, daca se poate! Insa nu pe originala:" Aho! Aho, copii si frati stati putin si nu manati..."ci una noua! Da FUNDA! Va roooooogggg, sunt disperata!

2
Răspunde Raportează
IoanaMaftei
în 30 Decembrie 2015 | IoanaMaftei întreabă:

Vreau si eu o uratura! Mai noua daca se poate, ca aia cu "aho,aho, copii si frati..." e cam veche si m.am plictisit de ea! Nu trebuie sa fie lunga!

1
Răspunde Raportează
xXandraXx18290
în 30 Decembrie 2015 | xXandraXx18290 întreabă:

Stie cineva cand apare volumul 3 din seria "Supravietuitorii" de Erin Hunter? Dar volumele 4, 5 si 6 din seria "Pisicile Razboinice"? Multumesc anticipat! :)

0
Răspunde primul Raportează
Moldovan_Maria_Cristina_1991
în 30 Decembrie 2015 | Moldovan_Maria_Cristina_1991 întreabă:

Cand vor aparea cartile Shadowhunter's Codex, Shadowhunters and Downworlders si Bane Cronicles in romana? ( Dau funda )

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Decembrie 2015 |

dau funda, eu am o mica mare problema :(, eu am luat un 5 in teza la istorie :( de care parintii mei nu stiu, pe langa asta mai am un 4 si un 7 (de 4 si de 7 stie ), iar in teza de la mate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Olan_Stefan_1993
în 29 Decembrie 2015 | Olan_Stefan_1993 întreabă:

Caut si eu versuri pentru capra cu tgan, tiganca, doctor care ma ajuta da rapid? ( tiganca sa aiba in rol cu cele 3 cutite )

1
Răspunde Raportează
anamarya_9398
în 29 Decembrie 2015 | anamarya_9398 întreabă:

Cine are cartea Cămașa lui de Augustina Siman în format PDF sa mi-o trimiteți? Dau funda și ce vreți voi. Aștept mesaj :)

1
Răspunde Raportează
Elena_Alina_1997
în 29 Decembrie 2015 | Elena_Alina_1997 întreabă:

Bună unde pot gasi sa-mi cumpar si eu cartea always in shadow de heather davis tradusă în română? gen eMAG, elefant sau evomag?

1
Răspunde Raportează
Darktee
în 29 Decembrie 2015 | Darktee întreabă:

La portofoliul de pe semestrul 1 clasa 9 avem de ales tema adolescenta sau tema personalitati,exemple,modele, fiecare cu cate 2 opere ce trebuie sa contina operele?

1
Răspunde Raportează
roberta7087
în 29 Decembrie 2015 | roberta7087 întreabă:

Cand apare in romana cartea a 6-a din Instrumente Mortale de Cassandra Clare?

2
Răspunde Raportează
SecretKiss_6821
în 29 Decembrie 2015 | SecretKiss_6821 întreabă:

Am si eu de facut un cadou pentru o persoana speciala si as dori sa ii iau o carte, din care sa invete sa pretuiasca viata mai mult. Ea este de fel o persoana pesimista si trista si ma gandeam...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Simonel700
în 29 Decembrie 2015 | Simonel700 întreabă:

Bună, TPU...mă poate ajuta și pe mine cineva în legătură cu faptul că unde aș putea găsi pe internet cartea "Harry Potter și camera secretelor volumul 2", dar care să fie și la un preț destul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
catalingradofficial
în 29 Decembrie 2015 | catalingradofficial întreabă:

Cum se traduce verbul „to slang" (Context: "I let him hit it cause he slang cocaine") in limba romana? Ofer funda celui mai corect raspuns!

2
Răspunde Raportează
Gabriel_Vicentiu_1999
în 28 Decembrie 2015 | Gabriel_Vicentiu_1999 întreabă:

Cine știe cântec cu "În seara de sfant vasile, mulți boieri la curte vine..." Cine stie să mă ajute va rog! Am uitat...

3
Răspunde Raportează
MorganaM
în 28 Decembrie 2015 | MorganaM întreabă:

Voi ati gasit povestiri interesante pe Wattpad? Daca da, care sunt si ce v-a placut la ele? Eu am gasit foarte multe! Nici nu stiu pe care sa incep sa o citesc! :)

2
Răspunde Raportează
CeFaciDiseara
în 28 Decembrie 2015 | CeFaciDiseara întreabă:

Salut, daca vreau sa scriu o nuvela/povestire/roman inspirat/a dintr-o povestire sau legenda mai veche ar trebui sa cer drepturi de autor?

3
Răspunde Raportează
ancaelena24
în 28 Decembrie 2015 | ancaelena24 întreabă:

Ma adresez internautilor care au citit intreaga trilogie "Eve" de Anna Carey. Eu inca nu am citit a treia carte "Razvratirea" insa vreau sa va intreb daca protagonistul masculin (Caleb) este ...? (mai mult)

0
catalingradofficial
în 28 Decembrie 2015 | catalingradofficial întreabă:

Cum se traduce titlul „Pablow The Blowfish"? (Ofer funda celui mai corect raspuns).

3
Răspunde Raportează
Sakura13574
în 28 Decembrie 2015 | Sakura13574 întreabă:

Imi dati si mie un link de unde pot citi,, Poveste fara sfarsit" de Michael Ende?

1
Răspunde Raportează
Alexandra_Ilie_1992
în 27 Decembrie 2015 | Alexandra_Ilie_1992 întreabă:

Bună, am nevoie de puțin ajutor. De curând am terminat de scris o carte pe care am început să o pun pe wattpad. Momentan nu am foarte mulți cititori. Cum aș putea atrage cititorii? De asemenea ...? (mai mult)

0
TheSeventhSin
în 27 Decembrie 2015 | TheSeventhSin întreabă:

Salut,as vrea si eu sa stiu in engleza reguli sau teorie,gen cand se folosesc anumite chestii si cand.Nu stiu daca am prea explicat bine dar cine intelege vreau sa ma ajute si pe mine, dau funda.

5
Răspunde Raportează
GheorghitaEmanuel1422
în 27 Decembrie 2015 | GheorghitaEmanuel1422 întreabă:

Hey. Recomandati-mi si mie o carte va rog. De preferat una cu aventura, dragoni, medievala, dar cel mai mult ma intereseaza sa fie cu dragoni. Multumesc.

2
Răspunde Raportează
dragalasuul
în 27 Decembrie 2015 | dragalasuul întreabă:

Ce inseamna "ifna"? Am vazut in videoclipuri la raphahell spre exemplu ca folosea in gluma! Multumesc

1
Răspunde Raportează
Bogin_Crinuta_1994
în 27 Decembrie 2015 | Bogin_Crinuta_1994 întreabă:

Ciao TPU! Prezentati-mi un pic cartea "Codul lui Da Vinci". Despre ce este vorba?

3
Răspunde Raportează
C?t?lina_Caty_U._2000
în 27 Decembrie 2015 | C?t?lina_Caty_U._2000 întreabă:

Am primit un lanţ cu o cruciuliţă,dar pe ea nu scrie INRI, scrie INLI.Ce inseamnă INLI?

2
Răspunde Raportează
OdraconianDevil
în 27 Decembrie 2015 | OdraconianDevil întreabă:

Fratilor vreau si eu un site de unde sa pot descarca gratuit carti ( beletristica) in format pdf... ptr telefon... ma poate ajuta cineva?

4
Răspunde Raportează
aandrreeey
în 27 Decembrie 2015 | aandrreeey întreabă:

stiu ca la bac la romana la poezie se da doar tema si viziunea, dar la romane, nuvele si restul se mai poate da si altceva in afara de comentariul propiu-zis si caracterizare?

1
Răspunde Raportează
danyel327
în 27 Decembrie 2015 | danyel327 întreabă:

Cine poate raspunde aici cu o propozitie care sa nu contina a si e. Cine raspunde primul dau funda!

4
Răspunde Raportează
Rainbow12346
în 26 Decembrie 2015 | Rainbow12346 întreabă:

Vreau sa citesc Game of Thrones.Am gasit ordinea volumelor si de unde as putea sa le iau, si am o intrebare : Fiecare volum contine 2 carti?

2
Răspunde Raportează
OanaMeddeea
în 26 Decembrie 2015 | OanaMeddeea întreabă:

Sarbatori fericite! Care a fost un moment emotionant din cartea Doi ani de vacanta de Jules Verne?

1
Răspunde Raportează
trifandorel
în 26 Decembrie 2015 | trifandorel întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu o colinda personalizata, cat de scurta, pentru cineva cu numele Marilena? Multumesc mult!

1
Răspunde Raportează
AndreeaAndreutza48
în 25 Decembrie 2015 | AndreeaAndreutza48 întreabă:

Vreau sa stiu ce parere aveti despre opera Romeo si Julieta, mie una imi place mult dar nu stiu unii....deci cine da cele mai frumoase argumente cu privire la opera primeste funda

6
Răspunde Raportează
xLionel
în 25 Decembrie 2015 | xLionel întreabă:

Credeti ca daca ma apuc de citit carti in engleza o sa- mi dezvolt vocabularul? Adica eu stiu engleza cam 60/70% si as vrea sa mai invat cuvinte. Precizez ca ma uit in fiecare zi la videoclipuri in engleza...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cornellp
în 25 Decembrie 2015 | Cornellp întreabă:

Salut. Ce carti in limba engleza mi- ati putea propune? Ma gandeam ca stiu bine engleza pina cind am luat, , Murder in Mesopotamia" de Agatha Christie si mi- am dat seama ca nu stiu asa de bine engleza...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SnowKat
în 25 Decembrie 2015 | SnowKat întreabă:

Buna all as vrea si eu niste carti de dragoste preferabil din timpuri vechi (cu regate gen) care sa iti vina sa plangi :D va rog daca stiti scrieti- mi cateva :D. Si nu cu site- uri unde pot gasi sau asa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Maya107
în 25 Decembrie 2015 | Maya107 întreabă:

Are cumva cineva carte Qvo vadis de Henryk Sienkiewicz in format pdf, sau imi poate da un link de pe care sa o citesc online in romana. Daca da va rog trimiteti- o pe adresa mariaholerga@yahoo.com ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Clau130
în 25 Decembrie 2015 | Clau130 întreabă:

Vreau si eu pentru cei dragi mesaje frumoase de craciun sau site-uri orice dar sa fie cat mai multe.Va Rog? Daca mesajele sau site-uri sunt frumoase va dau funda si va votez userul anului.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Decembrie 2015 |

Ce carti de dragoste cu relatii elev profesor stiti? Dau funda la cele mai bune

2
Răspunde Raportează
ubox7007
în 24 Decembrie 2015 | ubox7007 întreabă:

Explicati-mi mai pe larg ce inseamna o "personalitate plurivalentă".

2
Răspunde Raportează
Elena1111111111
în 24 Decembrie 2015 | Elena1111111111 întreabă:

Îmi recomandă și mie cineva o carte bună de citit?

1
Răspunde Raportează
BogdanBoss999
în 24 Decembrie 2015 | BogdanBoss999 întreabă:

as dori si eu sa aflu fisa de lectura pentru. din lumea celor care nu cuvanta prima parte?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Decembrie 2015 |

Acum cativa ani era o librarie Adevarul in Brasov, s-a mutat sau nu mai exista? Era pe Michael Weiss.

1
Răspunde Raportează
papuciirupti
în 23 Decembrie 2015 | papuciirupti întreabă:

Ce mesaje mai porcoase pentru prieteni stiti? mi-am luat anul trecut unu si anul asta vreau sa-l dau inapoi

1
Răspunde Raportează
Triff_Iulia_1995
în 23 Decembrie 2015 | Triff_Iulia_1995 întreabă:

:) Sunt curioasa daca printre voi exista cineva care stie vreun site care aduce in Romania carti gen Binge a lui Tyler Oakley sau Eighteen Years a lui Madisen Kuhn. Cu totii stim ca transportul din...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
robertadenisaroberta
în 22 Decembrie 2015 | robertadenisaroberta întreabă:

Hei, am nevoie de cineva care citeste mult.As vrea sa citesc niste carti, ceva care sa vorbeasca despre psihologia umana, psihologia viselor, cum iti poti da seama cand un om minte, e stresat chestii ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
iuly17
în 22 Decembrie 2015 | iuly17 întreabă:

A citit cineva seria Instrumente Mortale? Daca da imi puteti spune despre fiecare volum in parte ce v-a placut? Si volumul 6 o sa fie tradus, daca da. cand?

1
Răspunde Raportează
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă pe 14 Octombrie

angel6lust întreabă:

Deci nu m- am lămurit dacă ne controlează mesajele (Chat control). Moare lumea- n țara asta, sunt violate fete și uite că nu pot să le protejeze așa. Nu vor și CNP- ul? Poate și grupa...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 20 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, care este faza cu armata? CU stagiu militar voluntar, cu inrolarea tinerilor sau a celor care au facut armata in trecut, care e faza cu toate astea?
    12 răspunsuri
  • szmotovio
    trimisă acum 22 ore

szmotovio întreabă:

Am găsit recent în telefonul iubitului meu cu care am o relație de 15 ani (suntem oameni 35+ ani), mesaje către o colegă...cum că o așteaptă cu o cafea, un emoticon cu pupic, i se adresează...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Peli75
    trimisă acum 19 ore

Peli75 întreabă:

Bună. Am multe de povestit. Va zic că veți avea mult de citit! Peste o luna fac 19 ani, și eu mă consider o persoană rea din punct de vedere social și din Mai multe puncte de vedere. În primul...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.931
  • Întrebări: 3.951.995
  • Răspunsuri: 17.646.623
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Suits

Suits

Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 651.938 Adolescenţi
  • 55.542 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.737 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.007 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.943 Conversaţii