|

Hei TPU! Am si eu de facut un cadou pentru o persoana speciala si as dori sa ii iau o carte, din care sa invete sa pretuiasca viata mai mult. Ea este de fel o persoana pesimista si trista si ma gandeam sa ii iau ceva care sa ii ofere o alta viziune asupra vietii. Ceva idei?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hmmmm,te poti uita aici la niste carti de dezvoltare personala/motivationale pentru ca una de genul ii trebuie :

http://www.libris.ro/......-personala

Eu as recomanda :Secretul(Rhonda Byrne),Poti sa-ti vindeci viata(Louise Hay),Viata ca o teapa (Alan Cohen),Lasa grijile incepe sa traiesti(Dale Carnegie),Forta gandirii pozitive(Norman Vincent Peale), Calugarul care si-a vandut Ferrariul(Robin Sharma), Seria Supa de Pui pentru suflet sau Puterea, Eroul, Magia (toate 3 tot de Rhonda Byrne)

In fine, sunt multe carti de acest gen, in general cauta pe internet asa:carti foarte bune de dezvoltare personala/motivationale.

Sigur o sa gasesti ceva, dar trebuie sa cauti, sa vezi comentariile/recenziile etc

Succes si un an nou cat mai bun.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut,

Daca o persoana este trista... poate are motive. Mai mult sau mai putin clar definite.

Personal i-as face cadou cateva sedinte de psiholog.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca e trist.Fa-l vesel luandu-i ce ii place! Cred ca stii daca e o persoana speciala.Ia-i o carte ex: Herry Potter, Poezii ETC... Funda?big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa ii iei Tara Duncan, cu siguranta va avea o alta privire asupra vietii, e o carte plina de umor...dar daca vrei sa ii arati o parte ami trista, hmm...ai putea ori sa ii arati un film(despre oi frati care traiaun in timpul unui razboi mondial) ori o carte despre o fatace tine un jurnal tot in timpul unui razboi mondial- dar astea sunt cam triste

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează