TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Literatură

Literatură

• 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
lookt13
în 22 Decembrie 2015 | lookt13 întreabă:

vreau si eu un raspuns rapid la întrebarea asta, va rog : Care sunt genurile literare si ce specii are fiecare? Mulțumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
onuticuta200312
în 22 Decembrie 2015 | onuticuta200312 întreabă:

Imi puteti zice ordinea cartilor din seria Cantec de gheata si foc(Urzeala tronurilor)?

3
Răspunde Raportează
roberta7087
în 22 Decembrie 2015 | roberta7087 întreabă:

Vreau si eu niste carti bune in genul la Divergent de Veronica Roth sau la Instrumente Mortale de Cassandra Clare

2
Răspunde Raportează
flaj911
în 22 Decembrie 2015 | flaj911 întreabă:

Salut unde pot sa gasesc Poezia "Arhitectul" de Vasile Voiculescu va rog foarte mult

1
Răspunde Raportează
Andreea-Demetra_Nedelcu_1986
în 21 Decembrie 2015 | Andreea-Demetra_Nedelcu_1986 întreabă:

ce colinde imi recomandati pentru clasa a6-a nu am o voce minunata dar dresc ceva pe masura

1
Răspunde Raportează
MariMaria103
în 21 Decembrie 2015 | MariMaria103 întreabă:

Stie cineva cand apar sau daca au aparut urmatoarele carti in romana:, , After The End" de Amy Plum, , , Die For Me" de Amy Plum, , , We Are Liers" de E. Lockhard si trilogia, , A Lunar Chronicles"...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ChocolateFeelings
în 21 Decembrie 2015 | ChocolateFeelings întreabă:

Bună, bună. Cunoașteți vreo carte pe care ar putea să o facă cadou o fiică mamei ei? Mi se pare că o carte ar fi un cadou potrivit pentru Crăciun, doar că nu știu ce carte aș putea să...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
TiberiuAlexandru
în 21 Decembrie 2015 | TiberiuAlexandru întreabă:

Imi puteti spune si mie un site bun unde pot gasi cartea Misterele Magiei si la un pret bun?

2
Răspunde Raportează
DoraDora17
în 20 Decembrie 2015 | DoraDora17 întreabă:

Unde aș putea găsi V. de Thomas Pynchon? Vă rog multttt, dacă știți ceva, nu ezitați să-mi dați mesaj!

3
Răspunde Raportează
buhu
în 19 Decembrie 2015 | buhu întreabă:

As vrea daca ma puteti ajuta sa imi gasesc un nume de booktuber! Dau funda pentru cel mai frumos nume! Exemple de nume pe care le- am vazut : Cuibul cu carti, Carti + Alina, twist3d, vanilla...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ciocoivaleria34
în 19 Decembrie 2015 | ciocoivaleria34 întreabă:

Am nevoie de o poezie despre carte.Va rog.

2
Răspunde Raportează
BlackChocolateAndWhiteHeart
în 19 Decembrie 2015 | BlackChocolateAndWhiteHeart întreabă:

Ce carti romantice combinate cu mister imi recomandati?

3
Răspunde Raportează
AmeliePerfect
în 19 Decembrie 2015 | AmeliePerfect întreabă:

Am nevoie de niste colinde foarte amuzante. :D

2
Răspunde Raportează
Marius_Ho?tenaru_1994
în 19 Decembrie 2015 | Marius_Ho?tenaru_1994 întreabă:

As vrea sa ma ajutati cu ceva foarte important pentru mine. Mama mea este un cititor foarte pretentios si as vrea sa ii fac cadou de sarbatori o carte speciala. Din ce stiu, ea citeste carti...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
DomexdMD
în 18 Decembrie 2015 | DomexdMD întreabă:

Ce fel de literatura preferi si citesti cel mai mult?

18
Răspunde Raportează
Loredana96
în 18 Decembrie 2015 | Loredana96 întreabă:

Ce carti imi recomandati sa citesc? Am citit fluturi si mi- a placut mult... P.S. imi plac cartile romantice, istorii triste... vreau sa citesc carti de dragoste cit si autobiografie (asemanator cu singur...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
buhu
în 18 Decembrie 2015 | buhu întreabă:

As vrea daca ma puteti ajuta sa imi gasesc un nume de booktuber! Dau funda pentru cel mai frumos nume! Exemple de nume pe care le- am vazut : Cuibul cu carti, Carti + Alina, twist3d, vanilla...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Decembrie 2015 |

deci sa trecem la subiect. Aseara mi- am amintit ca acum exact un an (cu o marja de eroare cateva zile o luna, etc), am citit un fanfiction Death Note pe un forum, problema e ca nu- mi mai amintesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alinusca135241
în 18 Decembrie 2015 | alinusca135241 întreabă:

Am nevoie de texte, povesti in limba rusa..Cine ofera siteu-ri cu mai multe texte in rusa Funda

4
Răspunde Raportează
în 18 Decembrie 2015 | BlackChocolateAndWhiteHeart întreabă:

Buna? Ati putea arunca o privire la cartea mea de pe Wattpad? Ce parere aveti? Merita sa o continui? http://w.tt/1IYinPm

5
Răspunde Raportează
Morrígu
în 18 Decembrie 2015 | Morrígu întreabă:

Bună dimineața. Caut nu de puțin timp să cumpăr o agendă/jurnal pentru memorii cu foaie velină dar nu găsesc. Vreau să aibă cel puțin 100 de pagini și un preț accesibil. Nu vreau agendă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Jecs_Dave_1998
în 18 Decembrie 2015 | Jecs_Dave_1998 întreabă:

Neata. Daca am scris niste poezii, unde as putea sa le postez ca sa vada lumea? Am cautat grupuri pe facebook dar sunt meh Multam

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Decembrie 2015 |

Buna Recomandati-mi, va rog, romane in limba italiana. Cu exceptia celor istorice se accepta orice gen, interesante sa fie. Merci

1
Răspunde Raportează
Andrei_Anonim_2001
în 17 Decembrie 2015 | Andrei_Anonim_2001 întreabă:

Pe care site de pe net, pot citi Elevul Dima dintr-a 7-a. Vreau link direcert catre lectura.Nu link de unde sa cumpar cartea

2
Răspunde Raportează
Andreea_Ureche_1999
în 17 Decembrie 2015 | Andreea_Ureche_1999 întreabă:

pentru cine a citit cartea Cronicile casterilor A 16- a luna de Kami Garcia imi puteti explica de ce pe un site am gasit ca are 320 de pagini iau pe altul ca ar avea 500? Adica nu inteleg ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Decembrie 2015 |

Ce carti e dragoste, moderne si din literatura universala, imi recomandati? As prefera ceva cu adolescenti dar cu o actiune mai interesanta, nu ca in 'Fericirea incepe azi', unde am murit de plictiseala,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Decembrie 2015 |

Bună Tpu.Cum se numește cartea în care este descrisă viața lui Albert Einstein, invențiile sale, cu mama sa și ce mai era...Îmi plac mult matematica și fizica și vreau s- o citesc.Mulțumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mia100خوبصورت
în 17 Decembrie 2015 | mia100خوبصورت întreabă:

Sunt in clasa a IX- a si trebuie sa citim pentru jurnalul de lectura 2 romane. Conditia este ca acestea sa nu se studieze la scoala si sa aiba una din urmatoarele teme: Joc si joacă, familia si...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anukairina
în 17 Decembrie 2015 | anukairina întreabă:

Unde se gaseste Solenoid de Mircea Cartarescu?

3
Răspunde Raportează
anukairina
în 17 Decembrie 2015 | anukairina întreabă:

A aparut cartea Remisie totala de Kelly Turner? Mersi.

1
Răspunde Raportează
Userfkingname
în 17 Decembrie 2015 | Userfkingname întreabă:

"Revolutia e un act violent prin care o clasa e detronata de o alta" - ce carte? :)

2
Răspunde Raportează
chiftelutacrocanta
în 17 Decembrie 2015 | chiftelutacrocanta întreabă:

Cine imi poate spune Cum se scrie corect in limba romana aceste propozitii:? - a mele patimi, sau ale mele patimi ale femeii cercei sau ai femeii cercei? ai omului baieti, sau a omului baieti? ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
nimikutza
în 16 Decembrie 2015 | nimikutza întreabă:

De cateva zile caut o carte si nu o gasesc.Cartea se numeste „Consumatorul de suflete" si este scrisa de Codin Maticiuc.Am cautat in librarii si degeaba, iar online nu prea as vrea sa comand...va...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gama196532
în 16 Decembrie 2015 | Gama196532 întreabă:

Aș vrea să imi enumerați câteva cărți scrise de scriitori contemporani din Anglia / Danemarca/ Suedia / Germania. cărți care să se refere la modu lor de viață, cum gândesc, ceva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Madamm
în 16 Decembrie 2015 | Madamm întreabă:

Buna Tpu.Am citit o carte de Sandra Brown prin anii 1993- 1994, dar nu mai tin minte cum se numeste. Imi aduc aminte doar o particica din ea. femeia a baut un ceai preparat de bunica ei din niste plante...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
chiftelutacrocanta
în 15 Decembrie 2015 | chiftelutacrocanta întreabă:

Ce inseamna doina? As vrea sa stiu definitia doinei,si daca se poate si un exemplu de doina,de preferat create de voi, sau ambele.

6
Răspunde Raportează
BosyFrosy1972
în 15 Decembrie 2015 | BosyFrosy1972 întreabă:

As vrea sa cumpăr cartea,, Universul - ghid vizual complet- Dorling Kindersley", dar nu o gasesc disponibila in stoc nicăieri. Ajutor!

2
Răspunde Raportează
switch
în 15 Decembrie 2015 | switch întreabă:

am o poezie foarte faină dar nu îi știu titlul, posibil să fie una tradusă din altă limbă(rusă etc.) "Un fluier ciobănesc în zori trezit Dă glas singurătății mele- amare ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gazaru
în 15 Decembrie 2015 | gazaru întreabă:

Ce curent literar ii apartile lui Bacovia...Modernismul sau simbolismul? Ce contine Simbolismul si Modernismul? FUNDA

4
Răspunde Raportează
StevenMetalhead
în 15 Decembrie 2015 | StevenMetalhead întreabă:

Salut.La moment scriu o carte dupa o anumita joaca.Cartea o scriu in limba romana, dar ideile nu corespund cu scenariul jocului, adica, aproape nu corespund. Vreau sa- mi cunosc drepturile de autor.Ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Jigokunokishi
în 15 Decembrie 2015 | Jigokunokishi întreabă:

As vrea sa incep sa practic yoga, dar acasa pentru ca prin apropiere de orasul in care locuiesc nu sunt centre de yoga. Imi puteti recomanda o carte in care sa scrie principiile din yoga si...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Juliiiii
în 15 Decembrie 2015 | Juliiiii întreabă:

Recomandari de carti! Nu stiu ce sa mai citesc. Mi- as dori niste carti istorice, pentru ca alea- mi plac (in care actiunea se petrece mai devreme de 1900). In general, cu sabii, corabii (optional) ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
BulgarasH98
în 15 Decembrie 2015 | BulgarasH98 întreabă:

Big fundita! Salutare TPU! Am și eu nevoie de o poezie romantica, cât de lunga, daca se poate, sa fie compusa de voi sau sa se gaseasca greu pe internet. Și sa nu contina de prea multe ori, te ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ema22
în 15 Decembrie 2015 | Ema22 întreabă:

Puteti sa imi recomandati si mie niste carti bune de critica literara?

2
Răspunde Raportează
Yinsho01
în 15 Decembrie 2015 | Yinsho01 întreabă:

Cine imi recomanda si mie niste carti / romane de dragoste? Vreau sa fie moderne, protagonistii sa aiba o viata normala. Dau funda

1
Răspunde Raportează
LaduncaDarian
în 14 Decembrie 2015 | LaduncaDarian întreabă:

Cine imi poate da din volumul I din toate panzele sus de Radu Tudoran partea a IV-a (PLUTAŞUL NĂZDRĂVAN.) Dau funda cine imi site-ul bun :DD

0
Răspunde primul Raportează
meandme111
în 14 Decembrie 2015 | meandme111 întreabă:

As vrea sa-mi recomandati niste carti la fel de interesante ca "Elevul Dima dintr-a saptea". Imi place acest gen de carti in cre este scrisa viata unui om)))

5
Răspunde Raportează
în 14 Decembrie 2015 | BlackChocolateAndWhiteHeart întreabă:

Am scris de curand o poveste pe Wattpad (trebuie sa ai cont ca s- o citesti). Ce parere aveti? Merita sa o continui? Vreau cat mai multe pareri. Povestea se numeste, , ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Redrose123
în 14 Decembrie 2015 | Redrose123 întreabă:

A citit cineva Paddington 2? Cum vi s-a parut?

1
Răspunde Raportează
beby1
în 14 Decembrie 2015 | beby1 întreabă:

O colinda cu cuvintele cobra virgil lupu nadya adrian si Diana ma puteti ajuta

1
Răspunde Raportează
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă pe 14 Octombrie

angel6lust întreabă:

Deci nu m- am lămurit dacă ne controlează mesajele (Chat control). Moare lumea- n țara asta, sunt violate fete și uite că nu pot să le protejeze așa. Nu vor și CNP- ul? Poate și grupa...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 21 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, care este faza cu armata? CU stagiu militar voluntar, cu inrolarea tinerilor sau a celor care au facut armata in trecut, care e faza cu toate astea?
    12 răspunsuri
  • szmotovio
    trimisă acum 22 ore

szmotovio întreabă:

Am găsit recent în telefonul iubitului meu cu care am o relație de 15 ani (suntem oameni 35+ ani), mesaje către o colegă...cum că o așteaptă cu o cafea, un emoticon cu pupic, i se adresează...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Alexhan
    trimisă acum o oră

Alexhan întreabă:

De ce oamenii spun faptul că daca George Simion sau Calin Georgescu ar ajunge la Cotroceni, am fi ca în 1984? Voi nu realizati că suntem în 1984? Încet, dar sigur vom ajunge ca acolo.
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.942
  • Întrebări: 3.951.999
  • Răspunsuri: 17.646.649
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Lumea muntilor

Lumea muntilor

Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?

Start quiz
Categorii
  • 651.937 Adolescenţi
  • 55.543 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.737 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.008 Carieră
  • 20.327 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.943 Conversaţii