|

Buna TPU vreau sa învăț limba engleză, franceza si turcă dar nu le cam știu vreau si eu un site o aplicație ceva ca sa pot invata persoanele care o sa intrebe nu am învatat la scoala ba da dar vreau sa o învăț bine limbile astea 3 va rog ajutor

Si inca o întrebare am daca mi as alege ca profil științe sociale ce as iesi din acest profil normal cu facultate cu tot si ce facultate sa alege va rog ajutati-ma pupici! Funda

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1.
Pentru a invata o limba straina iti recomand aplicatia "Duolingo" pe care o gasesti pe appstore sau google play, dupa mine, cea mai buna pentru a invata o limba straina, putand avea cursuri in paralel si o statistica cu cat la suta vorbesti fluent limbile respective.
2.
Dupa ce termini stiinte sociale poti urma facultati umaniste, ca de exemplu facultatea de istorie, litere, limbi straine, academia de politie, etc... Dupa mine cea mai buna optiune ar fi Acadamia de politie, la care se poate intra cu usurinta daca ai fost atent/a, la orele de istorie si engleza din liceu.

| explică (pentru Sandor12921):

Mersi dar din pacate eu nu pot da la academia de politie fiindcă am probleme medicale si mi-a interzis aportul la facultatea de limbi străine mi ar plăcea dar ce limbi trebuie sa știu ca sa intrii acolo daca poti sa imi spui te rog frumos?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru bragaionela):

Depinde unde vrei sa mergi, ce profil, engleza, franceza, germana, poti sa te interesezi singura de alegerea aceasta pe net, dar, nu este o facultate care sa iti asigure succesul pe termen lung, nici macar pe termen scurt, dupa parerea mea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Salutare! Poti urma cursurile Eurocor de limbi straine inclusiv cele spuse de tine. La sfarsitul cursului vei primi un cerificat ca ai absolvit la aceasta limba studiata si este recunoscut in Europa. Cursul are 16 module fiecare costand 73 de lei cu tot cu transport fiind curs prin corespondenta.Chiar merita.Iar daca urmezi acel profil, poti aplica la facultatea de drept, jurnalism, stiinte politice si cam tot ce nu tine de materiile din liceu fizica, matematica, chimie sau biologie.Meriti"a doua sansa"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rind, nu e bine sa inveti mai multe limbi simultan, crde-ma m facut aceiasi greseala, iti garantez ca nu vei putea tine pasul. Duolingo e un site pe care l-am folosit pentru portugheza, e destul de bun. De asemenea, sunt o multime de aplicatii Android care te pot ajuta.

Daca esti pe stiinte sociale, poti merge cam pe ce vrei tu, facultatea conteaza mai mult, dar daca te referi cam ce ti-ar fi tie mai usor consideran materia pe care o inveti acum atunci poti urma dreptul, Facultatea de Litere, Academia de Politie, Stiinte Politice, Studii Europene, poti deveni psiholog, jurnalist

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da nu mai bine inveti prima data limba romana?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru adytzoi):

Haha buna gluma logic ca știu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Iti recomand site-ul acesta de Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UC8PK2MoYJOrPmPq-vYFRaQQ
Sper ca iti este de folos!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează