|

Buna ziua! imi puteti recomanda niste carti despre filozofia budista sau alte filozofii, carti in care sa se gaseasca raspunsuri la unele din mariile intrebari ale vietii... ( daca se gasesc in format PDF pe internet e si mai bine, dar nu numai asa vreau). Multumesc anticipat happy

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Biblia este singura carte care iti poate raspunde la marile intrebari ale vietii.
De unde venim, incotro ne ducem, care este sensul nostru pe pamant -acestea sunt intrebari la care numai Biblia ne poate da raspunsurile exacte. De ce doar Biblia?! Convingerea aceasta o vom avea atunci cand vom cerceta lucrurile in mod personal, cu sinceritate, cand raspunsurile la intrebarile acestea vor ajunge sa devina o nevoie a noastra. Vom vedea ca si intr-un joc puzzle ca toate vor fi o potrivire exacta.
Sunt multe filozofii in lume si care care as putea spune ca sunt bune; dar acestea nu schimba viata noastra decat la suprafata. Inima poate fi schimbata numai de Cuvantul lui Dumnezeu(Biblia), Cuvant care are si puterea si menirea sa faca lucrul acesta. Schimbarea inimii, transformarea aceasta, mai poarta si titlul de convertire, de pocainta, fara de care nu vom vedea Imparatia lui Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Siddhartha. Călătoria spre Soare-Răsare de Herman Hesse
Cartea tibetană a vieţii şi a morţii de Sogyal Rinpoche
Aşa grăit-a Zarathustra de Friedrich Nietzsche

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează