| MeNiko a întrebat:

Hei TPU, am scris o poveste si am nevoi de un raspuns pentru ca nu ma pot decide cum ar trebui sa o continui de la un anumit punct: E vorba de parintii unei fete si la un moment dat trebuie sa moara, si ar trebui amandoi sau doar unul? Astept raspunsuri si pareri!


Uite, va rog sa cititi, stiu ca e cam ciudat ca am pus intrebarea, dar conteza, trebuia la romana sa facem o poveste trista si aici nu stiu ce sa aleg. Daca raspunsurile nu vin in maxim 2 zile, eu o sa merg pe prima varianta happy. Sa aveti o zi frumoasa, pa pa!
Va multumesc ca ati citit, apreciez! :*

2 răspunsuri:
| Katoteshika a răspuns:

Poti sa zici ca moare tatal iar dupa cateva zile sa moara mama...depinde de ce include aceasta poveste...mama poate sa moara de tristete sau poate ca e un terorist care il omoara pe taicasu si pe maicasa dar maicasa a scapat cu viata si apoi o omoara. Fata atat de indurerata il omoara si ea pe el si la sfarsit, inainte sa moara, cel rau o impusca pe ea si toti mor. Sper ca te-am ajutat! Mult spor la scris!

| MeNiko explică:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri si apreciez! happy Amandoua raspunsurile sunt super si deja stiu cum sa mai scriu si nu am detaliat povestirea sa nu fie cine stie cat de citit. Inca o data apreciez foarte mult si va multumesc din suflet! :* happy

Întrebări recente