|

Ieri am citit cartea 'Scandalul poartă satin' de Loretta Chase, iar finalul ei m-a cam indus puțin în eroare. Adică, fiica lui Marcelline e de fapt fiica lui Sophy, sau cum? Nu am prea înțeles. Adică, ea parcă era virgină... straight face

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Citeste din Biblie, desteapto, nu romane de dragoste, prostii si inventii scrise de oameni cu obiceiuri dubioase, pe cind in Biblie gasesti sfaturi intelepe care provin de la Dumnezeu, citeste psalmii lui David, sa vezi acolo invataturi frumoase si sfaturi practice si utile, nu ce scrie una si alta romane de dragoste minciuni si prostitutie la greu, sau asta ti place. Ce varsta ai? Citeste ceva din care sa inveti lucruri frumoase, nu porcării si prostii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ce naiba? Dacă-mi amintesc, nu ești mama. Parcă TPU era un site unde trebuia să fii ajutat atunci când nu știi o anumită chestie, nu să vină o nebună cu prostiile ei din Biblie.
Ce treaba naibii ai cu Biblia? Adică, e adevărat, nu am citit-o niciodată, dar nici nu intenționez s-o fac în viitorul apropiat. Fă-o tu și pentru mine, se pare că ești foarte îndrăgostită de psalmii ăia și nu mai știu eu ce.
Și auzi, eu mă iau de tine că citești psalmi și nu mai știu eu ce? Nu, nu-i așa? Deci tu ce treabă ai cu mine și cu cărțile pe care le citesc? Adică, poți jura că nu ai citit în viața ta o carte asemenea?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu ai specificat care biblie! Sa stii ca exista si biblia "satanista" care are sfaturi la fel de bune! tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din astea citesti tu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Croampa):

Da` ce altceva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează