anonim_4396
| Anonim întreabă:

Scriu o carte dar nu am inspiratie pentru un titlu'... Este vorba despre un adolescent de 16 ani(fara parinti) emo. E ceva de tip jurnal dar nu in tot sensul cuvantului. Cartea are un limbaj fara inhibitii. Ei bine si adolescentul acesta pe nume Ed vrea sa arate fata nasoala a lumii, vrea sa se faca diferenta intre emo si satanisti. Pe parcursul cartii o sa fie vorba si despre neplacerile lui si despre parerile lui la adresa bisericii, preotiilor etc. Ce titlu sa pun?

6 răspunsuri:
| tomthecat a răspuns:

Pune acest titlu : CE RĂU E SĂ FII ATEU!

Îmi dau seama ce carte va fi aia dacă tu foloseşti un limbaj "fără inhibiţii" şi dacă ataci credinţa creştină şi slujitorii Bisericii (nu spun că printre aceştia nu există nemernici dar asta nu înseamnă să generalizezi şi să scuipi Biserica şi creştinismul, ai grijă că faci o mare greşeală şi e păcat).

P.S. Limbajul tău "fără inhibiţii" se încadrează în "artă şi cultură"? Nu cumva tocmai acest limbaj infect va fi "faţa nasoală" a cărţii?!?

| Anonim explică (pentru tomthecat):

Amice, nu atac crestinismul! Sunt crestin, cred in Dumnezeu si in tot ce tine de divinitatea si lucrul Sau, dar nu cred in trimisi lui Dumnezeu. NU judec preotii pentru ca nu am acest drept, dar nu-mi poate spune mie nimeni ca preotii il ``slujesc`` pe Dumnezeu. Atunci cand ceri bani pentru spovedit, sau pentru simplu fapt ca bagi mortul in biserica nu ne mai gandim la crdinta? Dumnezeu iarta pacatele pe bani? Nu! Nu popa ne iarta ci Dumnezeu. Isus cand a facut ceva pentru omenire nu a cerut bani sau altceva a facut asta din credinta. In timp ce ei isi plimba fundul in masini de mii de euro poate niste saraci care cred cu adevarat in Dumnezeu n-au ce manca!


P.S. Avem o cultura si o literatura la pamant. Acum doar asta se citeste nu sunt rasist (pentru ca am o problema si cu tiganii si cu persoanele reprofilate) dar nu accept sa vad cum e calcat numele Domnului in picioare si nici cum 2 gay se ling in gura pe strada. Cum altcumva sa ma exprim daca nu asa?

| Solon a răspuns:

Exit

| Thäü_Kryssu_2000 a răspuns:

Viata vazuta prin alti ochi

| DinuStefan01 a răspuns:

Adevarata fata a lumii.

| DiavoLLo a răspuns:

''Ed'', ''Viata cum e ea'',''Emo`s don`t work for satan''

Întrebări recente