| ScriptS3 a întrebat:

Am o rugaminte si va rog frumos sa ma ajutati... Pentru scoala,dmn de romana,ne-a pus sa citim o carte,,Insemnarile unei pustoaice",iar in ultimele zile m-am simtit foarte rau, si nu am putut sa citesc deloc. Acum as citi doar ca ma tem ca nu o sa termin pana atunci.Ati putea va rog frumos sa-mi dati un link unde pot gasi un rezumat?

Răspuns Câştigător
| Ionela6 a răspuns:

Nsemnarile unei pustoaice

Rezumat vol 1 :
Nikki Maxwell este eleva la o noua scoala datorita bursei oferite prin intermediulo tatalui sau, exterminatorul. La inceput are ceva probleme cu integrarea, isi descopera dusmanul de moarte, Mackenzie. Vrea sa se inscrie la un concurs de arta avantagrista ( pentru. ca apropo, este o pictorita excelenta) iar cu premiul de 500 $ vrea sa isi achizitioneze un telefon,astfel sa faca parte din grupul DCP (Dragute,Cool&Populare). Fiindu-i mult prea frica de MAckenzie,se angajeaza ca ajutor de bibliotecar. Asa se imprieteneste cu Cloey si Zoey si ajung BFF. Se inscrie intr-un sfarsit si la concurs,cu pictura daruita de catre ea,parintilor sai. MAckenzie da cu masina peste ea, distrugand-o. Nikki se apuca de facut tatuaje, iar prietenii sai Cloey, Zoey si Brandon ( tipul de care ii place) fotografiaza sutele de tatuaje facute colegilor si le expune la concurs. "Corpul elevului" castiga, iar MAckenzie aproape crapa de ura.
Rezumat vol 2 :
In acest volum, Nikki ne prezinta o sarbatoare de Halloween infioratoare. Nikki ajuta la petrecerea grupei de balet a Briannei, sora ei, fiind simultan si partenera lui Brandon la balul scolii, dupa ce le promisese lui Zoey si Cloey ca vor petrece impreuna.
Rezumat vol 3 :
Nikki MAxwell,eleva la o super-scoala cu pretentii vrea sa se inscrie intr-un concurs de talente,cu niste premii extraordinare ( iPad-uri,burse, etc). Insa, rivala sa de moarte, MAckenzie ameninta ca va distruge totul. Ea face o trupa impreuna cu prietenele sale, Cloey si Zoey si apar imporeuna la faimoasa emisiune "15 minutes of fame ". Obtine o intalnire cu Brandon si devine un Very Important Pop-Star sau mai pe scurt, un VIP.
Rezumat vol 4:
Nikki Maxwell află că prietenul ei, Brandon, este voluntar la un adapost local de animale, care este în pericol de închidere. Nikki vrea să încerce să salveze adăpostul de animale, mai ales dupa ce a descoperit un secret șocant despre Brandon. Nikki, împreună cu prietenele sale Chloe și Zoey, participa la un concurs de patinaj pentru a strange bani pentru adăpost. Desigur, Mackenzie încearcă să intervină, astfel încât sa fie ea eroina. Dacă Nikki nu vrea ca MAckenzie sa castige, va trebui sa dea ce are mai bun.
Rezumat vol 5 :
Dusmana de moarte a lui Nikki Maxwell, Mackenzie Hollister incepe sa scrie un articol barfitor, asa ca Nikki devine extrem de interesata intr-ale jurnalismului si face parte din staff-ul ziarului scolii. Nikki vrea doar sa o controleze pe Mackenzie de la raspandirea unor barfe suculente ce implica secreta pasiune a lui Nikki, Brandon. Curand, rolul sau devine Domnisoarea-stie-Tot.
Vol 6!
Lui Nikki ii este frica de a-l solicita Brandon la dans. Ei ii este, de asemenea, teamă că înainte de a avea o sansa de a-i spune, MacKenzie ar fi facut-o deja. Trupa lor, Dorkalicious va înregistra o melodie originală, "Regula Dorks", cu Trevor Chase. În această carte, MacKenzie este mai nemiloasa, rea, si disperata ca niciodată! Ea o urăște pe Nikki atât de mult încât ea ia măsuri foarte drastice, doar ca ea sa poata încerca și să fie cu Brandon. Această carte are intrări foarte fierbinți, cu suișuri și coborâșuri.

| ScriptS3 explică (pentru Ionela6):

Multumesc extrem de mult!

5 răspunsuri:
| Teardrop a răspuns:

O carte d-aia o termini în 2 ore maxim. Mie mi se pare plictisitoare, da' oricum, nu sunt un fan al rezumatelor. Decât să te duci la şcoală cu un rezumat, mai bine zici că te-ai simţit rău şi n-ai apucat să citeşti.

Oricum, poţi să te apuci fără griji.

| Madalina_Oana_1973 a răspuns:

Mmm. Pana cand ai de citit cartea? Se citeste foartee repede, la ce volum ai de facut rezumatul? sunt 5 volume.

| marciana a răspuns (pentru Madalina_Oana_1973):

Nu a zis ca are de facut rezumat.A spus ca are de citit cartea, si rezumatul o va ajuta.

| ReRe33 a răspuns:

"Insemnarile unei pustoaice " e o carte foarte simpla. Chiar daca are 200- 300 de pagini (nu mai stiu sigur cate are), scrisul e mare si este poza din 2 in 2 pagini aproximativ, sunt poze si pe intreaga pagina. Poti sa te apuci sa citesti linistita, o termini in 3-4 zile sau chiar mai repede big grin Bafta la citit! :3

Întrebări recente