| HelpingHands a întrebat:

Salutare! În ce fel credeți că ar fi cel mai bine să public textele mele (scurte reflecții de o pagină, poezii) pentru a fi citite de cât mai mulți oameni? Nu vreau neapărat să scot bani ci să fiu citit! Am o pagină de Facebook de 3000 de cititori, dar mi se pare că textele mele ajung la prea puțini dintre ei. Ce am încercat până acum a fost să public pe pagină și apoi să dau share pe grupuri și astfel am obținut vizualizări de la un public relativ nișat. Ce părere aveți? Există alte modalități mai bune? Mă gândesc și la reclame plătite... În plus mai am și un site, dar fără prea multe vizite! Păreri?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să plătești ca să fii citit, ce satisfacție ai din asta.
Trimite-mi mie un text scurt, prin mesaj privat, să văd ce sfârâială e. Apoi dacă merită, o să te ajut să le publici.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Linkul sitului?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Blog.

| Mopmop a răspuns:

Fa niste pliante si imparte-le intr-un loc public. Vei fi uimit cred de reactia oamenilor. Pui la sfarsit si pagina ta de FB sau un blog unde cei interesati vor gasi mai multe informatii.
Succes iti doresc, o idee laudabila!

| tonyc7 a răspuns:

Motivul pentru care lumea nu te citeste e ca numele tau nu le spune nimic, deci asta inseamna ca esti considerat un anonim. Iar anonimii nu intereseaza pe nimeni. Cei 3000 pe care ii ai pe pagina ta nu pot fi considerati,, cititori", ci mai degraba membri de umplutura ai paginii, care pentru tine au tot calitatea de anonimi - la fel cum si tu, la randul tau, esti pentru ei un anonim (din ei daca 5% din ei iti urmaresc postarile e mare lucru)!
Vrei sa te citeasca cat mai multa lume?
1. Foloseste in continuare Facebookul. In ziua de azi, alt spatiu mai bun de promovare nu exista.
2. Scrie lucruri cat mai interesante si captivante, chestii care sa capteze atentia oamenilor, nu fel de fel de rahaturi plictisitoare (scuze, dar asa ti le considera lumea) care nu intereseaza pe nimeni.
3. Orienteaza-te sa ai un cerc de urmaritori alcatuit din cat mai multi pasionati de lectura diversa (pentru ca celor mai multi oameni nu le place sa citeasca Eminescu sau Caragiale, daramite un anonim ca tine). Mult succes!