TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
deiuardeiu21
în 17 Octombrie 2023 | deiuardeiu21 întreabă:

Imi poate da cineva niște versuri trap care sa se potrivească cu acest beat https://youtu.be/D183pFYGkOI?si=8PFho1aZZkgIbPD5

0
Răspunde primul Raportează
deiuardeiu21
în 17 Octombrie 2023 | deiuardeiu21 întreabă:

Imi poate da cineva niște versuri rap smechere care sa se potrivească cu beat asta https://youtu.be/D183pFYGkOI?si=8PFho1aZZkgIbPD5

0
___Enzo
în 17 Octombrie 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! În ce limbă este această melodie: https://youtu.be/0SLZm2gwxTg?si=4Q8rVUQaTniU7WIQ?

3
Răspunde Raportează
Ionut2339
în 16 Octombrie 2023 | Ionut2339 întreabă:

Pot descarca muzica de pe Youtube premium in Germania fara sa primesc amenda?

2
Răspunde Raportează
Alexandruuu2709
în 15 Octombrie 2023 | Alexandruuu2709 întreabă:

Salut, am si eu o întrebare, de ce manelistii sau afonii astia DIN ROMANIA fac mai multe vizionari decat cei mai mari artisti DIN AMERICA? Fac jumate din cat fac ei si pe bune aia sunt artisti. De...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Dyazzz
în 15 Octombrie 2023 | Dyazzz întreabă:

Salut, am făcut o piesa trap da nu știu ce nume de scena sa îmi pun(mă cheamă Darius)

1
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 15 Octombrie 2023 | 123gabialexandra întreabă:

Titluri de piese ce intra la bluzuri, va rog. Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
Sisjjssjjsjs
în 15 Octombrie 2023 | Sisjjssjjsjs întreabă:

Salut! Care sunt intervalele de terță mare, mică, mărită și micșorată?

2
Răspunde Raportează
CoolerBoy
în 14 Octombrie 2023 | CoolerBoy întreabă:

Buna, am ascultat acum ceva timp o piesa de rap, in care se facea un fel de Throwback la o piesa de la M&G (artisti vechi de rap care au cantat si cu B.U.G. Mafia), iar respectiva piesa avea versul:...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 13 Octombrie 2023 | 123gabialexandra întreabă:

Se recunoaștem facultatea de etnolgie și folclor ca fiind una din domeniu muzical? Absolvent in domeniu muzical….

2
Răspunde Raportează
123gabialexandra

Ce facultăți intra in domeniul muzical, studii superioare?

2
Răspunde Raportează
123gabialexandra

Buna! Oare un solist vocal (angajat al unui ansamblu profesionist) poate fi pe post de studii superioare datorită căror facultăți? Se poate oare și cu facultatea de studii culturale: etnolgie și...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreinanuca43
în 13 Octombrie 2023 | andreinanuca43 întreabă:

De unde pot să cumpăr un Gift card din magazin iTunes in București?

0
nrsi18
în 13 Octombrie 2023 | nrsi18 întreabă:

Bună! Am nevoie de ajutorul vostru. Era prin anul 2010 ceva de genul, o melodie care era filmată în peșteră în stil tribal și cântăreața era pictată pe față. Erau niște cântăreți cunoscuti...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Crististirbuta1
în 12 Octombrie 2023 | Crististirbuta1 întreabă:

Era o manea veche "O mor toti dusmanii ca eu ma distrez si arunc cu banii"...Stie cineva cum se numeste mel si cine o canta?

2
Răspunde Raportează
Auraaaaaaaasssssssss
în 11 Octombrie 2023 | Auraaaaaaaasssssssss întreabă:

Https://vm.tiktok.com/ZGJ39T3cU/. Buna, știe cineva cum se numește melodia asta? Nu o găsesc sub nici o forma

2
Răspunde Raportează
Akadad
în 10 Octombrie 2023 | Akadad întreabă:

Hey! Caut două piese muzicale mai vechi, iar singurele detalii pe care le știu sunt doar unele detalii din videoclipuri. Prima era o piesă romantică, ceva mai tristă dacă nu mă înșel... in...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ding93
în 9 Octombrie 2023 | Ding93 întreabă:

,,it's beautiful more sar a life,,. Nu găsesc melodia din versurile astea, dacă cineva o știe, sper sa ma ajute. Mulțumesc.

1
Răspunde Raportează
Velasskes
în 9 Octombrie 2023 | Velasskes întreabă:

Salut, caut melodia din mechanic 2, unde danseaza la bar pe plaja. Multumesc

2
Răspunde Raportează
pctul77
în 7 Octombrie 2023 | pctul77 întreabă:

Care e cea mai explicita piesa din hip-hopul romanesc?

2
Răspunde Raportează
Mara1234510
în 6 Octombrie 2023 | Mara1234510 întreabă:

Salut! Recunoaste cineva urmatoarea melodie? https://youtu.be/0arERjT_0Z0?si=V1l8CxBOgzhaG5- X Este una dintre cele mai misterioase piese de pe internet, deoarece nimeni nu- i poate gasi cantaretul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
daniela1107
în 5 Octombrie 2023 | daniela1107 întreabă:

Buna! Cum se mai descarcă in ziua de astăzi melodiile pe telefon?:))) Eu in trecut foloseam site ul cucurigu și aplicația snaptube. Ceva siteuri/aplicații gratuite și sigure știți?

3
Răspunde Raportează
Marin18
în 5 Octombrie 2023 | Marin18 întreabă:

Bună, este o melodie la care nu-i știu numele dar știu ca suna cam asa, see you gotta do me, see you gotta do me now eeeeee, dacă știe cineva sa ma ajute.

1
Răspunde Raportează
CristinelB
în 5 Octombrie 2023 | CristinelB întreabă:

Cine știe o aplicație gratis de pe Magazin Play care sa ma ajute sa fac un video cu melodii scurte pe o imagine de fundal? Dacă nu știți despre ce este vorba, căutați pe YouTube Uzzi Solo Mix. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mihaimihaita85
în 5 Octombrie 2023 | Mihaimihaita85 întreabă:

Salutare! Incerc sa adaug la Instagram sau Facebook stories melodii ale unor artiști renumiți precum Rihanna, Eminem sau 50 Cent, însă nu mai am această opțiune de câteva săptămâni. Pot ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
OltokVicent
în 4 Octombrie 2023 | OltokVicent întreabă:

Salutare, ma tot gândesc la o melodie care mi s- a blocat în cap de câțiva ani, o melodie românească de genul POP, care nu prea este cunoscuta. Refrenul era cantat de o femeie în românește,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andressdxxx
în 2 Octombrie 2023 | Andressdxxx întreabă:

Salut! Am 17 ani, cant de la 11 ani, cant manele și muzica usoara (mai mult manele), am dezvoltat puțin accentul de "manea", dar falsez, uneori nu îmi iese cum vreau eu și ma aud groaznic, nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ALuNeLL
în 2 Octombrie 2023 | ALuNeLL întreabă:

Salut! De ce o mare parte din albumul "Virgula" de la Alternosfera nu se mai gaseste nicaieri? Au fost niste clipuri cu melodiile din album incarcate pe Youtube la un moment dat dar baietii si- au cerut...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
franciscintaiul
în 2 Octombrie 2023 | franciscintaiul întreabă:

Salut TPU, mai știți remixuri faine ale melodiilor vechi? Uitati aici un exemplu: https://youtu.be/-ie2XrALo1c?list=PLHR6NVqbxc0pMoQ7XIYtYF0o4VEDYqCpP

3
Răspunde Raportează
SamsarDePesteDeal
în 2 Octombrie 2023 | SamsarDePesteDeal întreabă:

Salut! Sunt un bassist si caut membri de trupa (tobosar, vocalist si chitarist). Sunt din Bucuresti, doresc ca membri sa fie de aceeasi varsta cu mine (am 17 ani). Vreau sa cant Doom Metal dar nu m- ...? (mai mult)

0
NataLee
în 30 Septembrie 2023 | NataLee întreabă:

Caut o melodie în care avea un vers "something în the middle" sau "stuck în the middle" Știți care e melodia sa îmi spuneți și mie?

1
Răspunde Raportează
W1wfrrsdcxd
în 30 Septembrie 2023 | W1wfrrsdcxd întreabă:

Bună! Stie cineva cât costa o chitara clasica la music house din Galati? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
ReignForest
în 30 Septembrie 2023 | ReignForest întreabă:

Am auzit pe tik tok acest refren te iubesc ca prima oara, dar intr-o seara, seara de vară nu mai stiu exact, dar cine cântă?

1
Răspunde Raportează
pctul77
în 30 Septembrie 2023 | pctul77 întreabă:

O sa mai lanseze BUG Mafia vreun album?

3
Răspunde Raportează
CTTiti
în 29 Septembrie 2023 | CTTiti întreabă:

Cine are melodia Xabi ft. GaRo Ce a fost

1
Răspunde Raportează
Djajaja
în 28 Septembrie 2023 | Djajaja întreabă:

Hei! Caut si eu o melodie si nu o gasesc, va las niste versuri. "Nu mai rad nu mai.plang/ Port in gand muzica asta ce o cant/ Am sperat c ai sa te intorci / Dar ai spus ca nu o sa o faci/ Iti ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Djajaja
în 28 Septembrie 2023 | Djajaja întreabă:

Hey! Caut si eu o melodie destul de veche, nu mai stiu cine o cântă si daca pun versurile pe yt nu o gasesc, suna cam asa :" Nu mai rad nu mai.plang /Port in gand muzica asta ce o cant /Am sperat c-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bendi1323
în 27 Septembrie 2023 | Bendi1323 întreabă:

Salut TPU, nu știe cineva un site/aplicație unde pot vinde versuri pentru ori ce gen muzical?

1
Răspunde Raportează
Scaniattt
în 27 Septembrie 2023 | Scaniattt întreabă:

Salut, era mai demult o melodie in arabă cu un videoclip mai trist, ce mai țin minte că era un băiat și o fată coborau pe niște scări rulante și căutau o rochie de mireasa și acolo se găsește...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ChitaristulAnonim
în 25 Septembrie 2023 | ChitaristulAnonim întreabă:

Ce părere aveți despre chitara electro- acustică Flame Pro DC 20E SDB? https://www.flymusic.ro/chitare- chitari- chitara- electro- acustice- - acustica- seturi/17524- flame- pro- dc- 20e- sdb.html ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 24 Septembrie 2023 | gemeni6226 întreabă:

Cum se cheama acea piesa in a carui videoclip copiii se joaca impuscand cu hartie igienica, la sfirsitul clipului tot cartierul e acoperit cu hirtie igienica? Multumesc.

5
Răspunde Raportează
TommyMiller
în 24 Septembrie 2023 | TommyMiller întreabă:

Buna, ce parere aveti de aceasta melodie? Este compusa de un român! https://www.youtube.com/watch?v=w-eaYhoC1nU&list=OLAK5uy_kO4yxwllqNV8C2Cp7Tefs9sKtxERsdbTc

9
Răspunde Raportează
Abcdefg12390
în 23 Septembrie 2023 | Abcdefg12390 întreabă:

Aș vrea să găsesc o melodie în limba franzeză, dar nu mai știu cum se numește, nici cine o cântă, nici versurile. Știu doar că este cântată de un bărbat, francez probabil, iar în videoclip...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Septembrie 2023 |

Parere piesa asta? https://youtu.be/QbYd6WLKZXQ?si=j5vkOnuLk4DO-MTH

5
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 22 Septembrie 2023 | nyoentox2002 întreabă:

Părere piesă? https://youtu.be/QUZM_d-e9uQ?si=DW_1nJX0_6J7u46R

3
Răspunde Raportează
parabuc
în 21 Septembrie 2023 | parabuc întreabă:

Salut TPU. Am o melodie care îmi vine în când, o melodie mai veche dar nu mai știu cum se numește... cântărețul tot canta pe acoperiș și din ce îmi amintesc din video, ca ar fi vorba despre...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CipciganTraian
în 21 Septembrie 2023 | CipciganTraian întreabă:

Buna, cum pot descarca ritmuri pentru orga yamaha psr 550?

1
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 20 Septembrie 2023 | 123gabialexandra întreabă:

Buna! Sunt solist vocal in cadrul unui ansamblu profesionist (de 1 an de zile) De curând am auzit de UCIMR. As vrea sa știu dacă merita sa ma înscriu și care sunt beneficiile? M- ar ajuta dacă as...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Blue597
în 20 Septembrie 2023 | Blue597 întreabă:

Din cauza vocii mele deplorabile, la ora de muzica de data viitoare de la scoala nu vreau sa cant.Ce pot sa fac ca sa nu fiu pusa sa cant singura? Cum pot ragusi? Nu vreau sa lipsesc de la ora, vreau doar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Johnnydpp
în 19 Septembrie 2023 | Johnnydpp întreabă:

Salutare. Ma poate ajuta cineva prin cantarea unei partituri pe care o voi da eu? Am multe intervale din partitura care nu imi ies cum trebuie. Va multumesc!

1
Răspunde Raportează
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 4 ore

9PM întreabă:

Acel moment când vrei sa combini o tipă si ea te întreabă cu ce te ocupi? Ok, e normal, dar după primul răspuns te întreabă deja! Ca sa vadă cu cine au de a face, cu un provider care sa le întrețină...? (mai mult)
    37 răspunsuri
  • homosapiens
    trimisă pe 26 Decembrie

homosapiens întreabă:

Sunt reticenta sa fiu sustinatoare a capitalismului, dar nu sunt nici impotriva lui. Ceea ce ma face sa am retineri este ceea ce vad ca se petrece in SUA, anume diferenta enorma de avere dintre bogati...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 5 ore

badriel întreabă:

Salut, este fiabila meseria de instructor de fitness pentru viitorul apropiat? Sunt clasa a 12-a. Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu acest domeniu?
    16 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 5 ore

badriel întreabă:

Salut, vreau sa fiu instructor de fitness si sunt curios daca o sa fiu angajat doar cu facultatea de educatie fizica si sport absolvita sau am nevoie neaparat si de un curs in urma caruia sa primesc un...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.551
  • Întrebări: 3.954.525
  • Răspunsuri: 17.663.830
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Vrajitorul din Oz

Vrajitorul din Oz

Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 652.083 Adolescenţi
  • 55.615 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.876 Auto & Moto
  • 144.261 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.108 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.375 Conversaţii