TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
MkAvocadoCherry
în 12 Februarie 2023 | MkAvocadoCherry întreabă:

Am nevoie de o piesa care sa cante o fata si un baiat scrisa in versuri

1
Răspunde Raportează
Shaveco0
în 11 Februarie 2023 | Shaveco0 întreabă:

Cum imi pot face vocea tremurata/ragusita ca manelistii? Am citit undeva pe TPU ca unii au baut ou crud sau au facut gargara cu sare, chiar merge? Mai stiti alte remedii naturale?

3
Răspunde Raportează
idadaryaa223
în 11 Februarie 2023 | idadaryaa223 întreabă:

Care este diferenta dintre biss si diss in muzica?

1
Răspunde Raportează
Florinaclaudia92001
în 11 Februarie 2023 | Florinaclaudia92001 întreabă:

Era o muzica cu un video animat cu un bătrân ce juca șah sigur și cântă o melodie tristă și avea un vers și dacă am sa moooor de dorul tau și cântă un bătrân, nu găsesc nici unde melodia...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ralu_Sandu_1987
în 11 Februarie 2023 | Ralu_Sandu_1987 întreabă:

Caut o melodie veche, o ascultam cand eram mica aveam o caseta... era still Generic dar nu cred ca ei o canta. Versurile din refren sunt: Pe pat de moarte imi spunea Sa nu fii rea fetita mea Sa ai...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Gaby030703
în 11 Februarie 2023 | Gaby030703 întreabă:

De ce nu mai canta Nimeni Altu'?

1
Răspunde Raportează
DavidXA100
în 9 Februarie 2023 | DavidXA100 întreabă:

Era o melodie veche al carui videoclip știu doar finalul, știu ca tipul era legat de mașină si ea conduce mașina într-o prăpastie

1
Răspunde Raportează
Packer19
în 8 Februarie 2023 | Packer19 întreabă:

Salutare tuturor. Va rog, ma dispera de azi dimineata de la munca o melodie, de care- mi aduc aminte. Ideea e ca nu mai tin minte versurile sau cine canta, ci doar videoclipul. E o piesa in engleza,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 7 Februarie 2023 | AdiMihai25 întreabă:

Salut, spuneti- mi va rog ce sintetizator, orga, sa iau pe tir? Cand mai am timp sa cant. Am vazut unele care trebuie laptop printr- un program sa poti canta, are doar clape. As vrea ceva ce sa ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
King333334444
în 7 Februarie 2023 | King333334444 întreabă:

Vreau niște versuri trap bune rau

4
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 6 Februarie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Mozart, Bach sau Beethoven?

6
Răspunde Raportează
Jessica1235
în 5 Februarie 2023 | Jessica1235 întreabă:

Bună, am Samsung Gallaxy din 2020 și nu am aplicație de muzică decât spotify și aș vrea să- mi descarc o aplicate de muzică în care să mi se salveze cântările pe care le descarc de pe internet...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DenisIonut01
în 5 Februarie 2023 | DenisIonut01 întreabă:

Stie careva cum se numeste melodia? (Shazam nu o gaseste) https://vm.tiktok.com/ZMYYvrkYp/

1
Răspunde Raportează
sebi777Stefan
în 5 Februarie 2023 | sebi777Stefan întreabă:

Salut TPU, vreau sa fac o piesa și am nevoie de niște versuri Beatu aici https://voloco.resonantcavity.com/applinks/beats?id=a51b57f3-b76d-4669-81a4-6035b9224e22

1
Răspunde Raportează
HuQs
în 4 Februarie 2023 | HuQs întreabă:

Este adevărată vorba lui Guță "Campionii nu mor niciodată"?

1
Răspunde Raportează
IonutSxz
în 4 Februarie 2023 | IonutSxz întreabă:

Salut TPU, am 10 benzi de equalizer la un Sony dsx in masina si nu stiu cum sa reglez sa fie tonalitatea mai groasa, in afara de bass, celelalte benzi de la 500 hz, 1 k hz, 2 k hz, 4 k hz, 8 k hz,...? (mai mult)

0
JMDbossandclever
în 4 Februarie 2023 | JMDbossandclever întreabă:

Buna TPU, e posibil că după ce i-am dat mesaj unui cântăreț din America mai exact Harry Styles să-mi raspunda? Sau macar să îl vadă adică poate sa dea seen?

2
Răspunde Raportează
maphiotul
în 4 Februarie 2023 | maphiotul întreabă:

Salut. Ma ajuta careva cu albumul Colour Mix – Mai Vreau (2000)? Multumesc anticipat.

0
lupumihaita
în 3 Februarie 2023 | lupumihaita întreabă:

Buna, am un sistem Logitech Z- 5500 el este 5.1 adica 5 boxe si un Subwoofer, intrebarea mea este pot dubla boxele? Mai exact am cumparat acelasi model de difuzoare de la acelasi sistem si as vrea sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Virusul21
în 3 Februarie 2023 | Virusul21 întreabă:

Hello all. De o saptamana caut numele acestei melodii si nu il gasesc, ma poate ajuta cineva please? https://youtu.be/02RuRUc5L6M

1
Răspunde Raportează
marchi
în 3 Februarie 2023 | marchi întreabă:

Mai stie careva cum se numea melodia romaneasca in care se vorbea despre exprimarea corecta/gramatica, cratime si ortografie? Era mai veche decat "Ma- ta are cratima"(Sector 7) sau "Gramatica e sexy" ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Antonia_Mocanu_1995
în 2 Februarie 2023 | Antonia_Mocanu_1995 întreabă:

Buna seara. De câteva zile am auzit o melodie la radio la Best fm pare a fi pe ritmuri grecești sau machedonesti. Ar putea cineva sa îmi zică titlul melodiei și artistul?

2
Răspunde Raportează
StephenM
în 2 Februarie 2023 | StephenM întreabă:

Hello! De ceva vreme, mă tot gândesc la un nume de scenă, potrivit pentru mine. Ceva simplu, interesant in același timp; pe întelesul tuturor:) Numele meu este Stephen. Poate o combinație cu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
marcotheproblem1
în 2 Februarie 2023 | marcotheproblem1 întreabă:

Vreau niste versuri frumoase de dragoste va rog si un beat de dragoste, astept, multumesc.

2
Răspunde Raportează
anioma1964
în 2 Februarie 2023 | anioma1964 întreabă:

Stie cineva melodia care incepe : "Era candva pe malul unei ape O salcie ce in valuri se oglindea Si salciei acelea intotdeauna Veneam sa- i spun mereu mahnirea mea" Melodia in engleza se cheama ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
hopeXxminnie
în 1 Februarie 2023 | hopeXxminnie întreabă:

Buna! Mai sunt adolescenti in zilele de astazi care asculta hiphop vechi? Gen NA, harpcoord, sisu, specii, aka 47, ombladon, bitza, etc?

2
Răspunde Raportează
Lautar82
în 1 Februarie 2023 | Lautar82 întreabă:

Salutare tuturor, mi- am cumpărat un clarinet si mi- a venit azi, l- am asamblat corespunzător si când suflu în el si apas pe clape nu se aude, i- am pus și mustiucul bine si tot, e posibil să...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TudorLupulescu
în 1 Februarie 2023 | TudorLupulescu întreabă:

Buna ziua! Vin cu o intrebare la adresa dumneavoastra! Ma puteti lamuri cu privire la tipul bauturii pe care o tine Puya in mana la momentul 38:38 in videoclipul acesta? (live Beach, Please!) https://www.youtube.com/watch?v=JhnoeUZ46-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AdelisaMotoca
în 1 Februarie 2023 | AdelisaMotoca întreabă:

Salut TPU, am niște versuri în minte și nu îmi aduc aminte cum se numește melodia sau artistul. Versurile sunt asa :"ridica mainile la stele pentru fetele ce poarta sutien fara bretele". Știe cineva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
flavius62
în 31 Ianuarie 2023 | flavius62 întreabă:

Salut, vreau și eu un site in care sa găsesc beaturi.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Ianuarie 2023 |

Care versiune vă place mai mult/vi se pare mai bună? 1. https://youtu.be/weRHyjj34ZE sau 2. https://youtu.be/a8Rwz6zBJSE

6
Răspunde Raportează
Robert1989
în 31 Ianuarie 2023 | Robert1989 întreabă:

Salut tuturor, a mai patit cineva la airpods pro sa se descarce o casca mai mult decat cealalta, nu se descarca ambele in mod egal? Exista vreo rezolvare pentru asa ceva?

1
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 30 Ianuarie 2023 | 123gabialexandra întreabă:

De ce nu apare la secțiunea muzica (story insta sau Facebook) orice melodie vrei tu? Care sunt criteriile de selecție? Ce ar trebui sa îndeplinească un videoclip ca sa fie inclus in aceasta lista?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ionelionut
în 30 Ianuarie 2023 | Ionelionut întreabă:

Salut! As vrea sa știu dacă în Romania trapul este mai bun că manele sau invers. Care câștigă în Romania dintre trap sau manele?

5
Răspunde Raportează
Valisarpe
în 30 Ianuarie 2023 | Valisarpe întreabă:

Salut, cineva pe aici care stie mix master si chestii de genu si vrea sa facem niste piese, in Bucuresti?

0
MarinusDragoi
în 30 Ianuarie 2023 | MarinusDragoi întreabă:

Salutare! As dori un colaj de muzica pentru dansul mirilor, care consta in: Piesa pe care o sa fie dansat valsul + alte piese amuzante. Știți cumva pe cineva care se ocupa cu realizarea acestor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cookie000
în 29 Ianuarie 2023 | Cookie000 întreabă:

Am auzit o piesa la radio ce semana foarte bine cu Sober de la Pink, doar ca era cantata da un barbat sau o trupa rock ce avea solist un barbat. Era cam aceeași linie melodica doar ca avea alt text. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ald527893
în 28 Ianuarie 2023 | Ald527893 întreabă:

Ce as putea face ca atunci cand ascult o melodie de pe Spotify sa imi apara pe ecranul de blocare dar nu doar un baner pentru a opri, ci pe tot ecranul imaginea melodiei? Pe vechiul telefon mergea dar...? (mai mult)

0
Lucian327
în 28 Ianuarie 2023 | Lucian327 întreabă:

Versuri pentru trap

1
Răspunde Raportează
hopeXxminnie
în 28 Ianuarie 2023 | hopeXxminnie întreabă:

Buna! Stie cineva ceva despre fratele lui Nimeni Altu’? Am auzit ca Nimeni Altu de fapt canta in memoria fratelui sau si piesele sunt scrie de fapt de el. Multuu:**

1
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 27 Ianuarie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna TPU. Caut de mult timp o piesa veche. Era cu un fel de rachete de hartie parca pe un fundal negru si erau niste copii. O canta un barbat din Romania cred. Cum se numeste? Fara misto

1
Răspunde Raportează
Nicusor001
în 25 Ianuarie 2023 | Nicusor001 întreabă:

Cine ma poate ajuta cu niște modele? As vrea sa îmi iau o orga pentru manele pana în 10 milioane, dar nu știu.

2
Răspunde Raportează
flavius62
în 25 Ianuarie 2023 | flavius62 întreabă:

Salut, cum este recomandat sa scrii versurile și după să cauți beatul sau să faci beatul și după versurile?

1
Răspunde Raportează
VasiloviciToader
în 25 Ianuarie 2023 | VasiloviciToader întreabă:

Salut ...de unde pot descarca manele mai vechi, manele benga vol 8?

2
Răspunde Raportează
valent1na
în 24 Ianuarie 2023 | valent1na întreabă:

Cum pot face versuri pentru o melodie? Ce ar trebui sa folosesc sau idk, nu am mai facut niciodata dar am dorinta asta, ma gandesc la cineva si nu pot sa mi-l scot din minte

2
Răspunde Raportează
valent1na
în 24 Ianuarie 2023 | valent1na întreabă:

Credeti ca as putea face o melodie, mai intai versurile si apoi linia melodica, daca nici macar nu stiu sa cant o melodie?:]

2
Răspunde Raportează
alinatrasca22
în 24 Ianuarie 2023 | alinatrasca22 întreabă:

Am o melodie in minte de câteva zile si știu doar 2- 3 versuri : și cât de veche e placa, noi o punem din nou, m- am trezit, ploua afara, stai liniștita și dormi… vreau și eu piesa și numele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marian2047
în 23 Ianuarie 2023 | Marian2047 întreabă:

Vreau și eu niște versuri în engleza despre iubire și fete

2
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 23 Ianuarie 2023 | 123gabialexandra întreabă:

Cum poți sa elimini anumite gesturi involuntare pe scena, grimase, atunci când canti?

3
Răspunde Raportează
Alex_Mirel_
în 23 Ianuarie 2023 | Alex_Mirel_ întreabă:

Salut! Am o piesa si nu stiu cu ce piesa seamana la inceput. Seamana mult la ritmul versurile, ritmul interpretarii. In special la "rivers" si la "season" am o "scanteie", dar nu- mi amintesc piesa ...? (mai mult)

0
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 27 Decembrie

9PM întreabă:

Acel moment când vrei sa combini o tipă si ea te întreabă cu ce te ocupi? Ok, e normal, dar după primul răspuns te întreabă deja! Ca sa vadă cu cine au de a face, cu un provider care sa le întrețină...? (mai mult)
    49 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • AndreiAdrian008
    trimisă pe 27 Decembrie

AndreiAdrian008 întreabă:

Statul statele lumii ar trebui sa ii oblige pe patroni sa asigure salariul minim pe economie, altfel sa nu fie autorizati ca patroni.Ce parere aveti?
    20 răspunsuri
  • badriel
    trimisă pe 27 Decembrie

badriel întreabă:

Salut, este fiabila meseria de instructor de fitness pentru viitorul apropiat? Sunt clasa a 12-a. Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu acest domeniu?
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.573
  • Întrebări: 3.954.562
  • Răspunsuri: 17.664.162
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Tu stii sa scrii corect?

Tu stii sa scrii corect?

Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.615 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.261 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.109 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.378 Conversaţii