TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
zitr0
în 7 Ianuarie 2023 | zitr0 întreabă:

Nister versuri originale de dragoste? Fast

1
Răspunde Raportează
zitr0
în 7 Ianuarie 2023 | zitr0 întreabă:

Niste versuri de despartire originale/ versuri de trap

1
Răspunde Raportează
irina192837
în 7 Ianuarie 2023 | irina192837 întreabă:

Am facut niste versuri de rap si voiam sa va intreb daca va plac cum suna. Este despre viata mea "traind in mediul asemenea cartier rau famat, am vazut mai multi drogati decat a avut mama ta in pat, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
uncleVic
în 7 Ianuarie 2023 | uncleVic întreabă:

Stie cineva unde mai pot gasi o piesa de pe Trilulilu cantata de Ion Ionita (sau ceva de genul) in care refrenul era: "Daca tu mai vei `sela/ Am sa merg la biserica/ Sa aprind o lumanare/ Si apoi te voi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristi3672
în 7 Ianuarie 2023 | Cristi3672 întreabă:

Pentru o inițiere în învățarea acestui instrument superb numit acordeon - între un Hohner Verdi III B 120 bași si un acordeon Weltmeister Stella 60 bași, amândouă la 300 de euro, ce m ați...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Preda_Stefan_1984
în 7 Ianuarie 2023 | Preda_Stefan_1984 întreabă:

Salut TPU, am o intrebare: am un sistem de boxa. Ele au în total 1700w rms. Care este puterea lor reala? Și cum se calculează? Nu îmi dau seama dacă întrebarea are legătură cu aceasta categorie....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
gongsterbeep
în 6 Ianuarie 2023 | gongsterbeep întreabă:

Salut! A iesit o melodie noua cu o fata care canta intr-o statie de metrou cu niste casti pe urechi si un dj, e in romana. Stie cineva cum se numeste?

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 5 Ianuarie 2023 |

Câteva idei de rock dar ceva interpretat de femei?

2
Răspunde Raportează
Cristi17771
în 4 Ianuarie 2023 | Cristi17771 întreabă:

Salut TPU. Am un amplificator cu 5 iesiri 2x120w și 3x50w eu an pus subwoofer pe ieșirea de 120 și pe cele de 50 am pus înalte, cum as putea elimina vocea din bass la woofer și bassul din voce la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MocanuSofia
în 4 Ianuarie 2023 | MocanuSofia întreabă:

Ma ajuta si pe mine cineva cu niste recomandari de trupe metal? Orice subgen. La categoria trupe stau destul de bine, deci imi doresc ceva mai underrated dar sa sune fain.

2
Răspunde Raportează
maphiotul
în 4 Ianuarie 2023 | maphiotul întreabă:

Salut. Care e diferența practic intre mp3 si flac?

3
Răspunde Raportează
RazvanLazar2004
în 4 Ianuarie 2023 | RazvanLazar2004 întreabă:

E ok daca pentru un incepator de 18 ani care nu a facut deloc canto, sa aiba ambitusul de doua octave si o cvinta(G#2- D#5)? Merita pentru mine sa fac lectii de canto? Parintii nu ma sustin, crezand...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
wherrya69
în 4 Ianuarie 2023 | wherrya69 întreabă:

Am o intrebare. Stie cineva daca l-au gasit astia pe Kanye West sau inca e dat disparut? Mi-e sa nu se fi dus in Polonia sa o invadeze ca acolo traieste mama si imi este frica

3
Răspunde Raportează
Andreyyyiiiyyiyiy
în 3 Ianuarie 2023 | Andreyyyiiiyyiyiy întreabă:

Salut.Am un amplificator pentru chitara electrica de la fender și a început sa facă niște sunete deranjante (ca niște pocnitori puternice) și nu știu ce sa fac sa scap de ele. sugestii?

1
Răspunde Raportează
Kaonashii
în 3 Ianuarie 2023 | Kaonashii întreabă:

Aveti melodii preferate in limb italiana sau artisti preferati italieni?

3
Răspunde Raportează
MocanuSofia
în 2 Ianuarie 2023 | MocanuSofia întreabă:

Exista vreo posibilitate sa intri la conservator fara sa stii sa canti la un instrument?

3
Răspunde Raportează
IonutSxz
în 1 Ianuarie 2023 | IonutSxz întreabă:

Stie cineva niste setari bune pentru bass la equalizer la un radio player? Funda Am 10 benzi ( +6 -6 db) 32 hz, 64 hz...

4
Răspunde Raportează
Young27338273
în 1 Ianuarie 2023 | Young27338273 întreabă:

Salut guys. De ce se spune că TRUPA IRIS CANTA ROCK? Ca mie PERSONAL MI SE PARE O MOZICA LINISTITA VOUA?

4
Răspunde Raportează
Gabrielaelaaa
în 31 Decembrie 2022 | Gabrielaelaaa întreabă:

Taicamiu caută o melodie și nu o găsesc și știe numai câteva cuvinte din ea : tractorulul e viața mea

6
Răspunde Raportează
Zokoo
în 31 Decembrie 2022 | Zokoo întreabă:

Salut, caut un tobosar din Bucuresti pentru trupa de metal, mai exact black metal si trash metal (combinatie intre cele doua) trupa noastra are doar 2 membri, eu fiind chitarist si celalalt membru fiind...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Roxy03062000
în 31 Decembrie 2022 | Roxy03062000 întreabă:

Bună, sunt din Brașov și aș vrea să îmi fac o trupă de cover- uri rock dar nu am cu cine să cânt. Eu am o voce care nu sună așa de rău, nu am niciun fel de studii în muzică dar mă descurc...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Deniskk
în 30 Decembrie 2022 | Deniskk întreabă:

Îmi poate spune cineva versurile colindului cu capra? Cele originale cu "ța ța ța căpriță ța nu te da nu te lăsa, că pun mâna pe nuia capra noastră a murit.(Capra moare) eu sunt doctorul ionica..Am...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
adriana99o37
în 30 Decembrie 2022 | adriana99o37 întreabă:

Se merge cu colindul pe data de 30 de decembrie? daca da, cu ce

1
Răspunde Raportează
gabi11000
în 30 Decembrie 2022 | gabi11000 întreabă:

Deci e o piesa in araba cu un clip care incepe cu o fata saraca ce se da in leagan apoi trece printr o piata fura niste mancare si ajunge intr- un restaurant din asta luxos si oamenii de la bucatarie o...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RazvanLazar2004
în 30 Decembrie 2022 | RazvanLazar2004 întreabă:

Ce melodii recomandati pentru un bariton incepator in cantat?

1
Răspunde Raportează
RazvanLazar2004
în 30 Decembrie 2022 | RazvanLazar2004 întreabă:

Cum reusesc sa fac diferentierea tipurilor de bariton: bariton-bas, bariton, bariton-tenor?

3
Răspunde Raportează
nbandreea
în 29 Decembrie 2022 | nbandreea întreabă:

Buna! Pentru fanii specii, stie cineva din ce film e introul la diagnoza? Ala cu rostul aurului

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Decembrie 2022 |

Ce trebuie sa fac sa învăț stilul de cântat manele de exemplu Lele, luis Gabriel, etc? DAU FUNDA!

13
Răspunde Raportează
rumi36
în 29 Decembrie 2022 | rumi36 întreabă:

Salut TPU! Sunt incepator si nu prea stiu cum sta treaba cu chitarile electrice. Mi- am cumparat una care a venit impreuna cu un amplificator numai ca singurele butoane de pe amplificator sunt cele de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RazvanAlex1234
în 29 Decembrie 2022 | RazvanAlex1234 întreabă:

Stie cineva cum se numeste melodia asta? : https://vm.tiktok.com/ZMFvuVxh2/

3
Răspunde Raportează
TsvetkovIliyan
în 29 Decembrie 2022 | TsvetkovIliyan întreabă:

Iar asa, si odata iar asa. Este o melodie veche, eu sunt din Bulgaria si numai asta am inteles...

2
Răspunde Raportează
sebi777Stefan
în 28 Decembrie 2022 | sebi777Stefan întreabă:

Salut, vreau sa îmi scrieți niște versuri pentru trap, sa căutați un beat și un nume de piesa va rog frumos

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Decembrie 2022 |

Salutare! Am aproape 14 ani si sunt pasionat de metalcore. De ceva timp ma bate gandul sa imi iau o chitara electrica si vreau sa ma ajutati sa gasesc ceva potrivit pentru mine. Modelul de chitara:https://www.thomann.de/ro/harley_benton_bs_20bk_rock_series.htm ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nicoletakv
în 26 Decembrie 2022 | nicoletakv întreabă:

Buna. Caut o melodie cam din 2017- 2018 cântată de un bărbat. Avea videoclipul mereu filmat in alb negru și avea un fel de subtitrări cu descrierea povestii. Iși mai aduce aminte cineva? Piesele ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Razyel
în 26 Decembrie 2022 | Razyel întreabă:

Are cineva idee cum se numeste melodia de la inceputul videoclipului am cautat cu mai multe aplicatii de recunoastere de melodii si nu am gasit-o https://www.youtube.com/watch?v=F6KQBONz-w4&t=4s.

1
Răspunde Raportează
SilviuPykipaww
în 26 Decembrie 2022 | SilviuPykipaww întreabă:

Am si eu nevoie de o continuare la melodia asta ce vreau sa o fac, uitati aici versurile compuse 1. O arzi gen: cocalar pe dracu. Yeah imi vorbesti de parca tu ai inventat rapu' Yeah esti genu care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ioiuuu
în 25 Decembrie 2022 | Ioiuuu întreabă:

Eram auzit cândva un cântec și nu îmi pot aminti cum se numea, tot ce știu despre melodie e că avea o parte când se auzea că o minge de ping pong scăpată de multe ori pe gresie

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Decembrie 2022 |

Mă contraziceam cu cineva zilele astea și vreau să știu ce părere aveți. Persoana acea consideră că Lil Peep cânta un fel de muzică rock. Serios, Lil Peep e considerat ca fiind artist rock? ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Decembrie 2022 |

Melodii de ascultat la volan? (Rock/indie/balade rock/rap mai silent, ceva neștiut de toată lumea, dar care să aibă un vibe bun).

6
Răspunde Raportează
antrebarisiraspunsuri
în 23 Decembrie 2022 | antrebarisiraspunsuri întreabă:

Imi puteti recomanda cateva melodii usoare, pentru incepatori (populara/manele)? Zilele viitoare merg la un profesor de canto sa dau un fel de proba, sa vada daca am potential sa continui in domeniul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PrivesteCatreCer
în 23 Decembrie 2022 | PrivesteCatreCer întreabă:

Salut TPU! Ce programe de recording/mix-master recomandati?

1
Răspunde Raportează
Darius1990
în 23 Decembrie 2022 | Darius1990 întreabă:

Salutare TPU care ar fi cea mai bună boxă cu care pot trezi toți vecini din bloc de cam 800 ron

2
Răspunde Raportează
Robj
în 23 Decembrie 2022 | Robj întreabă:

Am auzit o melodie la radio și nu știu cum sa dau de ea, unul dintre versuri era,, Call 911"

5
Răspunde Raportează
Mihai314
în 22 Decembrie 2022 | Mihai314 întreabă:

Https://youtu.be/vvp5xBxhiuY Știe cineva piesa de pe fundal? Am încercat și cu shazam, m- am uitat și prin comentarii...numai nu o găsesc. Am incercat sa ii scot si vocea cat de cat sa las doar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Young27338273
în 21 Decembrie 2022 | Young27338273 întreabă:

Cum se numește acea fata care canta muzica "Nu Faded"? Pe Yt scrie Alan Walker dar acela e DJ nu cântăreața? Deci pe scurt cum se NUMEȘTE FATA CARE CANTA MUZICA MY FADED??

3
Răspunde Raportează
NicoletaB20072009
în 21 Decembrie 2022 | NicoletaB20072009 întreabă:

Intrebare pentru cei din Targu Jiu La Liceul de Muzica si Arte Plastice Constantin Brailoiu din Tg Jiu, imi puteti spune ce se da la probe la muzica? As vrea sa stiu va rog frumos. Poate stiti un site...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Leodelakuweit1337
în 21 Decembrie 2022 | Leodelakuweit1337 întreabă:

Cum pot sa imi mișc laringele când cant fără sa mișc mandibula? Doar din gat sa fac si nu știu dacă imi mișc laringele când fac asta, cum imi dau seama?

1
Răspunde Raportează
Cosminabc123
în 21 Decembrie 2022 | Cosminabc123 întreabă:

Ce credeti ca au in comun rap-ul cu rock-ul?

3
Răspunde Raportează
cipanella
în 20 Decembrie 2022 | cipanella întreabă:

Buna seara. Un copil, un adult fara auz muzical cu pasiune fata de muzica poate sa invete sa cante la un instrument muzical?

3
Răspunde Raportează
maphiotul
în 20 Decembrie 2022 | maphiotul întreabă:

Salut. Stie cineva unde pot sa gasesc sau sa cumpar albumul AWA Rap Invasion – Lumini Și Umbre? Mersi

10
Răspunde Raportează
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 27 Decembrie

9PM întreabă:

Acel moment când vrei sa combini o tipă si ea te întreabă cu ce te ocupi? Ok, e normal, dar după primul răspuns te întreabă deja! Ca sa vadă cu cine au de a face, cu un provider care sa le întrețină...? (mai mult)
    50 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 11 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • AndreiAdrian008
    trimisă pe 27 Decembrie

AndreiAdrian008 întreabă:

Statul statele lumii ar trebui sa ii oblige pe patroni sa asigure salariul minim pe economie, altfel sa nu fie autorizati ca patroni.Ce parere aveti?
    20 răspunsuri
  • badriel
    trimisă pe 27 Decembrie

badriel întreabă:

Salut, este fiabila meseria de instructor de fitness pentru viitorul apropiat? Sunt clasa a 12-a. Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu acest domeniu?
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.574
  • Întrebări: 3.954.564
  • Răspunsuri: 17.664.215
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Dragon Ball

Dragon Ball

Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.615 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.261 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.110 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.378 Conversaţii