TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
DeeaDiDi123
în 18 Februarie 2022 | DeeaDiDi123 întreabă:

Vă place formația Subcarpați? Care sunt melodiile preferate de la ei?

2
Răspunde Raportează
sabin89
în 18 Februarie 2022 | sabin89 întreabă:

Care dintre cei doi vă impresionează mai mult în această interpretare? https://www.youtube.com/watch?v=pT7q1hcXgg8

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Februarie 2022 |

Bună. Cum se numește sunetul / melodia de la începutul acestui film? https://youtu.be/xVhBo-jDONU

1
Răspunde Raportează
Kellut
în 18 Februarie 2022 | Kellut întreabă:

Cineva cu Rock? Orice Rock! Ce trupe ascultati?

12
Răspunde Raportează
JudasPriest
în 17 Februarie 2022 | JudasPriest întreabă:

De ce și-a făcut Nicolae Guță tatuaj pe frunte, cu numele de Nicolaie? Așa îl cheamă?

2
Răspunde Raportează
Timi08MM1988
în 17 Februarie 2022 | Timi08MM1988 întreabă:

1. Buna TPU. Am propriul meu cont de YouTube si am videoclipuri create, intrebarea mea e urmatoarea... Sa zicem ca azi fac un video ii dau un nume si maine doresc sa il schimb cum fac asta? Nu vad edit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Valentin6920
în 17 Februarie 2022 | Valentin6920 întreabă:

Caut o melodie, nu îi mai știu versurile dar stiu doar thumbnail (poza) era o fată îmbrăcată in indiancă cu roșu dacă nu mă înșel era cantată de Jan de la Cr, dar nu gasesc.Cine stie de ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Galanthol
în 17 Februarie 2022 | Galanthol întreabă:

Manelele astea doua au ceva optimist si pozitiv in ele, credeti ca sunt un deliciu pentru fanii muzicii? Sau acesti fani sunt prea ocupati sa asculte Smiley, Antonia, Andra si alti cantareti banali? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
miriciavoivod
în 17 Februarie 2022 | miriciavoivod întreabă:

Https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/digistoria- 25- septembrie- gara- de- nord- era- inaugurata- acum- 148- de- ani- 1373573 Va rog MULT, sa imi zica cineva cum se numeste melodia? Ca imi place ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mihail98
în 17 Februarie 2022 | Mihail98 întreabă:

Am auzit o melodie cu un bit cu o tipa pe fundal ca și a lui Kepa ramai dator, o canta El Nino sau a făcut o colaborare. Tot ce imi amintesc este ca zice:"EL Nino ca mașina de politie, suna- ma daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexutzaaa0
în 17 Februarie 2022 | Alexutzaaa0 întreabă:

Bună! Știe cineva cum se numește locul unde Albert Nbn a făcut melodia "Sânge peste tot"?

1
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 16 Februarie 2022 | Sawarekh întreabă:

Credeti ca sunt ciudat ca ascult multe stiluri de melodii si complet diferite: de la melodii cu ritm oriental, la muzica bizantina, de la manele in greaca la opera in italiana? La instrumentale la fel,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 15 Februarie 2022 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Va place de lordul FLORIN SALAM?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Februarie 2022 |

Buna, am nevoie de cateva melodii cunoscute putin mai vechi. Multumesc!

4
Răspunde Raportează
Leyanh
în 15 Februarie 2022 | Leyanh întreabă:

Ce a pățit Guță de canta atât de urat și imaginea de asemenea e schimbata in rău? Doinele sale vechi sunt inegalabile insa ce canta acum este grobian și de prost gust

4
Răspunde Raportează
nujcatoatesuntluate
în 15 Februarie 2022 | nujcatoatesuntluate întreabă:

Cum a murit solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain? S-a sinucis sau a fost omorat?

2
Răspunde Raportează
Strwberrs
în 15 Februarie 2022 | Strwberrs întreabă:

Ce parere aveti de remix-ul "We dont talk about Bruno X Woman"? Mie imi place mult. :)

2
Răspunde Raportează
antrebarisiraspunsuri
în 14 Februarie 2022 | antrebarisiraspunsuri întreabă:

In ce an s-a lansat melodia Nu vreau banii tai (Copilul de aur si Laura Vass) la TV? pe Youtube este din 2013 dar stiu ca a aparut mult mai devreme la tv pe taraf. Care e anul?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Februarie 2022 |

Buna. Am nevoie de cateva titluri melodii, vreo 5- 6 sau daca nu macar una dar buna, care sa ii placa mamei mele. Trebuie sa o cant la un concurs dar nu are o melodie preferata... Ceva mai vechi... Nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
5yr0Kk
în 14 Februarie 2022 | 5yr0Kk întreabă:

Salut! De câteva zile caut o melodie și nu o pot găsi. Era o piesa în română ce am ascultat- o acum vreun an de zile, copiată după Fatima Ymeri - Si Rrush. Ajutați- ma careva să o pot găsi. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nujcatoatesuntluate
în 14 Februarie 2022 | nujcatoatesuntluate întreabă:

Evanescence sau Halestorm?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Februarie 2022 |

Bună. Ce muzică nouă cunoașteți? Cele mai bune și recente pe care le cunosc sunt Inna ft Sean Paul-up și Coldplay ft BTS-My universe.

2
Răspunde Raportează
D3mraRTX
în 13 Februarie 2022 | D3mraRTX întreabă:

Salut tuturor! Am de cateva zile o problema cu amplificatorul audio, daca cunoaste cineva problema si ma poate ajuta ii sunt recunoscator! Problema este urmatoarea: la AUX IN se aude volumul destul de ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
xvavx
în 13 Februarie 2022 | xvavx întreabă:

Cand credeti ca va castiga Romania Eurovision? De ce melodie sau artist e nevoie?

5
Răspunde Raportează
Sktrkdk
în 12 Februarie 2022 | Sktrkdk întreabă:

Salut. Stie cineva cum il cheama pe tipul din videoclipul de la melodia Raluka - All for you?

1
Răspunde Raportează
ade2098
în 12 Februarie 2022 | ade2098 întreabă:

Buna, astazi am auzit la radio o melodie care parea o melodie africana, ritmata am inteles doar "ala dala male " "ala folie" ceva de genul asta...

1
Răspunde Raportează
FlorinPana23
în 11 Februarie 2022 | FlorinPana23 întreabă:

Salutare TPU, am si eu nevoie de un nume de dj, unic, deoarece ma tot chinui de cateva zile sa ma gandesc la ceva interesant dar absolut toate la care ma gandesc sunt luate, dau funda.

4
Răspunde Raportează
Serghhyu
în 10 Februarie 2022 | Serghhyu întreabă:

Lăsând la o parte unele melodii, mi se pare că Sandu Ciorba este un geniu al muzicii, are unele melodii țigănești extraordinare.De ce este luat în râs genul acela muzical (nu mă refer la manele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zummy
în 10 Februarie 2022 | Zummy întreabă:

Hello :) Am o rugaminte pentru cunoscatorii de limba spaniola. As vrea sa stiu si eu versurile urmatoarei melodii: https://youtu.be/250Ehg9Fa68. Le- am cautat si nu le gasesc nici macar in spaniola (varianta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nchoice67
în 9 Februarie 2022 | nchoice67 întreabă:

Cati ani are Ian?

2
Răspunde Raportează
dArean
în 9 Februarie 2022 | dArean întreabă:

Asculta cineva rock aici?

6
Răspunde Raportează
Petrus_Emanuel-Mihai_1988
în 8 Februarie 2022 | Petrus_Emanuel-Mihai_1988 întreabă:

Buna TPU, cum se numeste piesa cantata de Steve Rosse Arrow now striga in piesa, dar numele cantecului e altfel. L- am auzit intr- o seara dar cand am venit de la toaleta a disparut numele piesei de ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Petrus_Emanuel-Mihai_1988
în 8 Februarie 2022 | Petrus_Emanuel-Mihai_1988 întreabă:

Buna TPU. As dori sa imi spuneti cum se numeste piesa cantatata de faimosul What S App. Stiu ca una din ele e K la Meteo da mai este una tot el si Andra in video se urca pe el fetele sa- i puna...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
11M
în 8 Februarie 2022 | 11M întreabă:

Cum se scrie gama do major in note intregi și in doime?

2
Răspunde Raportează
placasky2002
în 6 Februarie 2022 | placasky2002 întreabă:

Era o piesa in care zicea: dar noi ne iubeam, ce mult noi ne iubeam, , , , Zi- mi iti amintesti, oare iti amintesti, , sau ceva de genul. Nu mai tin minte continuarea si nici titlul si nici fata care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ornato
în 5 Februarie 2022 | Ornato întreabă:

Neata! Cum pot baga pe caseta Michael Jackson? La masina doar caseta pot introduce.

5
Răspunde Raportează
Fcsion
în 5 Februarie 2022 | Fcsion întreabă:

De ce persoanele de culoare au voce? Chiar si cei de etnie sunt in aceasta categorie.

1
Răspunde Raportează
aduadall2
în 4 Februarie 2022 | aduadall2 întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=ZuzS8EiUcAE melodia de la inceput maneaua as dori sa o stiu cum se numeste

2
Răspunde Raportează
SileBulgaru
în 4 Februarie 2022 | SileBulgaru întreabă:

E Florin Mitroi talentul musical numarul unu al Romaniei?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Februarie 2022 |

Am 12 ani si vreau sa merg la un concert Mother Mother sau Gorillaz, pot sa merg insotita de un adult?

2
Răspunde Raportează
RaduNaum
în 4 Februarie 2022 | RaduNaum întreabă:

Era o melodie si nu o mai gasesc, suna cam asa -ma arde la sufletel ca vreau sa iasa fanel. O stiti?

1
Răspunde Raportează
Alvarez11
în 3 Februarie 2022 | Alvarez11 întreabă:

Hello TPU, aș vrea ceva melodii de dragoste / de dragoste pentru iubita mea, orice gen, exceptând manelele, nu contează în ce limbă e. Cele mai multe și mai frumoase primesc fundă.❤️

2
Răspunde Raportează
cipanella
în 3 Februarie 2022 | cipanella întreabă:

Buna ziua. Intrebare : Lectii la un instrument muzical orga,vioara, acordeon etc. e bine sa le iei de la un profesor sau un lautar?

4
Răspunde Raportează
miny1234
în 3 Februarie 2022 | miny1234 întreabă:

Salut. Melodia de la minutul 1:52 o stie cineva? https://www.youtube.com/watch?v=lft48yFsHGU

1
Răspunde Raportează
CRONNOSo3
în 1 Februarie 2022 | CRONNOSo3 întreabă:

Sault TPU! AJUTOOOR! Tot caut o piesa si nu pot da de ea. Am incercat Shazam, am incercat inca vreo 3- 4 aplicatii, am incercat cu asistentul google, am incercat si cu microfonul de pe Youtube:)) ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Strwberrs
în 1 Februarie 2022 | Strwberrs întreabă:

Buna dragilor! Ce faceti, cum mai sunteti? Stie cineva de vreo muzica care are in versuri "Even you know that i like you, girl you not enough"? Acel "i like you" in muzica respectiva se mai transforma...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Georgemarius194
în 31 Ianuarie 2022 | Georgemarius194 întreabă:

Salutare! Caut si eu melodia originala in limba greaca a melodiei lui Adrian Minune-in lacrimi as veni la nunta ta! Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
antrebarisiraspunsuri
în 31 Ianuarie 2022 | antrebarisiraspunsuri întreabă:

Ce manele (vechi) se canta si acum pe la chefuri?

2
Răspunde Raportează
antrebarisiraspunsuri
în 31 Ianuarie 2022 | antrebarisiraspunsuri întreabă:

Cum decurge prima lectie de canto? Ce te pune sa faci? :)) As vrea raspunsuri de la cei care au trecut prin asa ceva. Multumesc

1
Răspunde Raportează
Anonim2796
în 30 Ianuarie 2022 | Anonim2796 întreabă:

Stie cineva unde pot sa fac un vinyl pe comanda? Mi-as dori foarte mult un album care nu exista pe vinyl, multumesc!

2
Răspunde Raportează
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 28 Decembrie

9PM întreabă:

Sa nu va para r?u pentru cei ce sunte?i bolnavi, cu probleme c? nu va g?si?i perechea, mai ales pentru cei cu probleme emo?ionale! Eu zic c? e recomandabil sa ave?i grij? de sufletul vostru dect...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • sefuisefsiinpijamale
    trimisă acum 11 ore

sefuisefsiinpijamale întreabă:

Conflict spontan, 30 zile ngrijiri risc tentativ? de omor? Bun?. Am nevoie de o p?rere juridic? realist?. n seara de Cr?ciun a avut loc un conflict spontan la domiciliul meu. O persoan?...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 5 ore

9PM întreabă:

Voi ce cump?r?turi va face?i pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e ?i un ulei da nu l- am prins n screenshot! Normal era cu 50 de lei n plus...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.588
  • Întrebări: 3.954.593
  • Răspunsuri: 17.664.433
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Beyonce

Beyonce

Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!

Start quiz
Categorii
  • 652.088 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.112 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.383 Conversaţii