| Fantasy a întrebat:

Ce parere aveti despre Rebecca Black? Pe mine ma enerveaza foarte tare sclifosita aia :-o asa de mare se da si cica spunea ca vocea ei este ca si a lui Taylor Swift chatterbox pe naiba oh go on si cica zicea ca vocea ei ii unica.da.unica.ca nime nu o mai vaz asa ceva vreodata O_o are o voce.naspa.rau.nu stiu de ce s-o mai apucat de muzica.si cica vrea un duet cu Justin Bieber...pfff.pana are JB sa accepte asa ceva.mai trece muult timp .de fapt.nici nu se cred ca se va intampla.doar daca isi face o operatie la vocea aia ingrozitoare.

5 răspunsuri:
| ÖpëиTPU a răspuns:

Alta fiinta care a devenit "vedeta"peste noapte, Bieber in varianta feminina iar daaca te uiti la melodia ' Friday' a lui Black vei vedea cat de "buna"e oricum nuh se poate compara cu Taylor, da eu as vrea sa vad un duet Bieber-Black sa vad km reactioneaza fani.

Răspuns utilizator avertizat
| xjustfearless a răspuns:

Doamne ce fata :)). Chiar nu are voce : http://www.youtube.com/watch?v=3CBzT2pv1Jc&feature=fvst. Sincer mie imi place cateodata sa mai zic fun fun fun fun :)). Justin face misto de ea si ea vrea duet cu el. NEVER.
TOMMOROW IS FRIDAY.

| Fantasy explică:

Am ascultat melodia Friday si e oribila.adica.nici chiar oribila dar vocea ei.si versurile sunt stupide.si inceputul e asa de ingrozitor ma refer la ''ohieie'' laughing) sau cum zicea.

| jhdvavsfhkegvfrkhegbvr a răspuns:

Uite ceva mai bun decat o operatie la vocea aia [citez]ingrozitoare. http://www.youtube.com/watch?v=pi00ykRg_5c
Cum poti sa insulti chestiile ingrozitoare asa? Comparandu-le cu...aia...