| PinkTerror a întrebat:

Ce s-a intamplat cu muzica buna?

Cand au fost lasati cei de la Bere Gratis, Directia 5, G&R, Phill Collins si altii ca ei pentru lady gaga, bieber, si alte aratanii?

Chiar nu se observa declinul?

2 răspunsuri:
| Shatteredx a răspuns:

Nu au fost lasati nicaieri. Muzica buna este ascultata inca insa depinde de caracterul persoanelor, ce educatie au, cum au crescut, pe ce muzica au crescut, ce muzica se asculta in familie cand erau copii(conteaza foarte mult), ce muzica asculta prietenii(ca doar trebuie sa ne integram).
Mie spre exemplu imi place la nebunie Directia 5, Bere Gratis, Proconsul, Holograf si Phil Collins insa cand ies in grup si unu pune Inna ce sa fac? Sa scot securea sa-i dau in cap? Ar fi bine, dar tot ce fac este sa-mi pun mana la urechi si sa devin sarcastic si sa-mi bat joc de el. Sau cand o fosta prietena a dat drumul la Guta la maxim pe youtube, ce era sa fac? Trebuia sa-i dau un picior in fund si sa-i tin morala? Nu... Am ars-o, i-am tinut morala si m-am despartit de ea.
Deci ce e de facut? Tin minte ca ascultam odata Holograf la casti, acum mult timp cand eram in liceu si mi-a o tipa sa-i dau sa vada ce ascult. I-am dat si m-a intrebat: "Cine-i asta? Ce naspa canta!" (Si a scos un ranjet de vita ordinara) I-am spus "E mama ta"
Nu inteleg de ce s-a suparat pe mine. Adica, am spus ceva gresit?
Cum trebuia sa reactionez?

| TheAvenger a răspuns:

Mdeah...asta e. vorba lu Gorath, au dat toți în bibărealălaughing..io una nu ascult așa ceva, lady nuștiucum, că nu vreau să mă îndobitocesc singură..io continui să ascult muzică bună(toate categoriile de rock și metal)